Diş Hekimleri’nin muhteşem gecesi

Diş Hekimleri’nin muhteşem gecesi

22 Kasım Diş Hekimleri Günü vesilesiyle Kocaeli Diş Hekimleri Odası muhteşem bir geceye ev sahipliği yaptı.

Diş Hekimleri’nin muhteşem gecesi

22 Kasım Diş Hekimleri Günü vesilesiyle Kocaeli Diş Hekimleri Odası muhteşem bir geceye ev sahipliği yaptı.

Diş Hekimleri’nin muhteşem gecesi
22 Kasım 2018 - 18:20

OĞUN KATILIM

Kocaeli Diş Hekimler Odası, 22 Kasım Diş Hekimleri Günü vesilesiyle bir dizi etkinliğe imza attı. Sabah saatlerinde Kültür Tepesi Atatürk Anıtı’na çelenk bırakan Diş Hekimleri, çelenk töreninin ardından oda binasında basın açıklaması düzenledi. Günün sonunda ise baloda bir araya geldiler. Wellborn Otel’de düzenlenen baloya Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Töre Genç, Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Özel, Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu üyesi Veli Beyaztaş, Kocaeli Eczacılar Odası Genel Sekreteri Demet Sakallı, Kocaeli Veteriner Hekimler Odası Başkanı Ramazan Ersadşeker, Körfez ADSM Başhekimi Dt. Özcan Tekin, Gölcük ADSM Başhekimi Dt. Zehra Coşkun Salih, Darıca ADSM Başhekimi Dt. Eray Ünaldı, Derince ADSM Başhekimi Dt. Hakan Bitlis, Nuh Çimento ADSM Başhekimi Dt. Kerem Özkahraman, KDO eski Başkanı Dt. Hasan Orakçı ve çok sayıda diş hekimi katılım gösterdi.

 

katilim-043.jpg

 

TATLI BİR YORGUNLUK

Programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Töre Genç, “22 Kasım Diş Hekimleri günü nedeniyle tatlı yorgunluklar yaşadığımız bir haftayı geride bıraktık. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte güzel bir hafta olması için çalıştık. Bu hafta çeşitli etkinlikler düzenledik. Sabah Kültür Tepesi Atatürk Anıtı’na çelenk sunduk. Ardından basın açıklaması gerçekleştirdik. 22 Kasım Diş Hekimleri Günü etkinliklerini baloyla sonlandırıyoruz. Bizimle burada olan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye belirtti.

 

protokol-(1)-001.jpg

 

EĞLENCE GECE BOYU SÜRDÜ

Genç’in ardından söz alan KOÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Özel, “Mesleğimiz gerçekten zor şartlarda icra ettiğimiz bir meslek. Geçmişe baktığımızda nelere geldiğimizi görüyoruz. Biz de Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak geleceğin meslektaşlarını geliştirmeye çalışıyoruz. Birçok arkadaşımız dereceye girdi. Bizde onun gururunu yaşıyoruz. Böyle bir gecede bir araya geldiğimiz için hepimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Protokol konuşmalarının ardından Arka Sokak adlı grup, birbirinden güzel şarkılarla kulakların pasını sildi. Müzik ziyafetinin ardından meslekte 40, 25 ve 10 yılını dolduran diş hekimlerine protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi. Ardından çalınan hareketli şarkılarla gece eğlence boyu sürdü.

 

plaket1-001.jpg

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiftçi, Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu
Çiftçi, Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu
Çoban Mustafa Paşa Dualarla Anıldı
Çoban Mustafa Paşa Dualarla Anıldı