Demirci, Yalancı şahidin foyasını ortaya...
Reklam

Demirci, Yalancı şahidin foyasını ortaya çıkartacak!

Çayırova eski Belediye Başkanı Şevki Demirci sessizliğini bozdu.

Demirci, Yalancı şahidin foyasını ortaya çıkartacak!

Çayırova eski Belediye Başkanı Şevki Demirci sessizliğini bozdu.

Demirci, Yalancı şahidin foyasını ortaya çıkartacak!
28 Mayıs 2020 - 14:07

İhracına ilişkin tutanakları sosyal medyada paylaşan kişiler ve haberlerine taşıyan haber sitelerine karşı sessiz kalmayacağını açıklayan Çayırova Eski Belediye Başkanı Şevki Demirci, "Bu süreçte sağlık riskini bir tarafa bırakıp bu konu gündeme taşınıyorsa kasıt ararım. Sessiz kalmayacağım."dedi. 
Şevki Demirci açıklamalarında, "Şayet sessiz kalıyorsam bu suçlu olduğum anlamını taşımasın. Bugüne kadar hem partim hem Cumhurbaşkanım yıpranmasın, zarar görmesin diye sustum. Neye ve kime hizmet ettiğini tüm toplumun çok iyi bildiği bir belediye başkanı, özel kalem müdürü, meclis üyesi tüm hırs ve inadı ile ile hala bana karşı kişilere ve basın kuruluşlarına yalan haber servisleri yapmaya devam ediyor. Meydanı boş bulduklarını düşünüyorlar. Mahkeme süreci sonunda hepsiyle kamuoyu önünde hesaplaşacağız." dedi. 
MAHKEME SÜRECİ TAMAMLANSIN İSTEDİM 
Partisinde alınan ihraç kararına karşı mahkemeye başvuru yaptığını ve hakkını hukuk yoluyla aradığının da altını çizen Şevki Demirci, "Halen mahkeme süreci devam eden konuların haber yapılması, sosyal medyada paylaşım malzemesi yapılması hem etik değil hem de kanun açısından sakıncalı diye biliyorum. Mahkeme süreci devam ettiği için ben de kalkıp açıklama yapmadım. Ancak karşımda ki art niyetli insanlar her türlü kanunsuzluk ve ahlaki değerlerden uzak bir şekilde tavırlarını sergilemeye devam ediyorlar. Yalancı şahitlerle ihraç edilmemi hayata geçirenler görüyorum ki hala hırslarını sürdürüyorlar."dedi. 
GÖREVDEN ALDIĞIM ŞAHSI YALANCI ŞAHİT YAZMIŞLAR 
İhracı ile ilgili tutanakta bahsi geçen konularla ilgili şahitlik yapan şahsa yönelikte açıklamalar yapan Şevki Demirci, "Tutanakta şahit olarak yazılı şahıs belediye başkanlık dönemimde görevden aldığım birisidir. Şimdi burada işlediği suçu söylemiyorum. Ancak açtığım mahkeme sonuçlanında kendisine de dava açacağım. Yalancı şahitlik yapmaktan ve belediye başkanlık dönemimde yaptığı usulsüz işlerin hepsini kamuoyu ile paylaşacağım. Ne imamı olduğu, kimin imamı olduğu konularına da açıklık getireceğim. Ben her şeyi usulüne göre bir süreç işlesin istiyorum. Mahkeme süreci tamamlansın bu süreç sonunda Kocaeli genelinde bir basın toplantısı düzenleyerek her şeyi ve herkesi kamuoyuna arz edeceğim. Meydanı boş bulup at koşturanların yüzünü o açıklamaları yaptığımda göreceğiz. "dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar