Davamıza hizmet için bu göreve getirildik!
Reklam

Davamıza hizmet için bu göreve getirildik!

Genç yaşında kendisini AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan davasının bir sedalısı olarak gören Ayhan Yılmaz, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı olduktan sonra bu sevdasının kendisine çok önemli sorumluluklar yüklediğini belirterek, bu bilinç ile çalıştıklarını ve tek hedeflerinin davaya hizmet olduğunu söyledi.

Davamıza hizmet için bu göreve getirildik!

Genç yaşında kendisini AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan davasının bir sedalısı olarak gören Ayhan Yılmaz, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı olduktan sonra bu sevdasının kendisine çok önemli sorumluluklar yüklediğini belirterek, bu bilinç ile çalıştıklarını ve tek hedeflerinin davaya hizmet olduğunu söyledi.

Davamıza hizmet için bu göreve getirildik!
23 Şubat 2018 - 10:07

10 yıldır AK Parti Teşkilatlarında görev alan bir isim Ayhan Yılmaz. Mahalle yönetimlerinde, sonra İlçe Gençlik Kollarında iki dönem görev yaptıktan sonra, 2017 yılında AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu. Mahallelerinde görev yapmış isimlere önem vererek, güçlü ve tecrübe sahibi, davaya gönül vermiş isimlerden bir kadro kuran Ayhan Yılmaz, kadrolarını oluşturduktan sonra saha çalışmalarına başladıklarını belirterek. “Bizim bir davamız var ve bizi bu göreve layık görenler, bu davaya hizmet etmemiz için bize destek verdiler. Yapacak çok işimizin olduğunu biliyoruz. 2019 seçimlerine kadar Gebze’de elini sıkmadığımız, davamızı anlatmadığımız tek bir genç kalmamasını amaçlıyoruz” dedi.

 

AK PARTİ SERVÜNENİZ NASIL BAŞLADI?

10 yıldır AK Parti Teşkilatlarında aktif görev almaktayım. Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türkiye sevdasına ilk günden inanmış bir kişiyim. Bu davaya hizmeti her zaman bir onur olarak kabul etmişimdir. Aktif göreve mahallemizde gençlik kolları mahalle yönetimi ile birlikte başladım. Yaklaşık 4 yıl mahalle de görev yaptım. Daha sonra ilçe gençlik kolları yedek yönetiminde görev aldım. Akabinde Samet Coşkun’un başkanlığında ilçe yönetimine girdim. 1 sene görev yaptıktan sonra Ertan Kara’nın başkanlığındaki yönetim ile birlikte göreve devam ettim. Sonra bu dönemde de parti büyüklerimin teveccühü ile ilçe gençlik kolları başkanlığına seçildim.

GENÇLERE ULAŞMAK İLE İLGİLİ NE GİBİ PLANLARINIZ VAR?

Bizim en büyük şansımız, gençlere önem veren bir liderimizin olmasıdır. Cumhurbaşkanımız, her daim gençlerden yana tavır almıştır. Seçilme yaşının indirilmesi gençlere verilen önemin göstergesidir. Reisimiz her daim gençlerin siyasette aktif olmasını ister ve AK Parti saflarında gençlerin siyaset yapması için her zaman açık davette bulunur. Recep Tayyip Erdoğan gibi gençlere değer veren bir lider sahadaki en büyük avantajımız. Örnek olarak mevcut il başkanımız Şemsettin Ceyhan’dır. İl başkanımız kurucu il gençlik kolları başkanımız idi. Şu an ise il başkanımızdır. Bende naçizane mahalle teşkilatlarından başlayarak ilçe gençlik kolları başkanlığına getirildim. Genel anlamda partimizin gençlere verdiği önem bizim gençlerle bağımızı güçlendiriyor. Bizde gençlik kolları olarak Gebze gibi genç potansiyeli yüksek olan bir İlçede gençlere partimizin bu politikalarını anlatmakla mükellefiz. Bunun yanı sıra sosyal ve sportif faaliyetlere önem veriyoruz. Genç kardeşlerimizin sosyal aktivitelerde bir araya gelmesi bizim için önemlidir. Önümüzde zorlu geçecek bir seçim süreci var. 2019 seçimlerine kadar Gebze’de tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte en önemli hedefimiz, İlçemizdeki tüm gençlere ulaşmak. Gebze’de elini sıkmadığımız, davamızı ve liderimizi anlatmadığımız genç bırakmamak gibi bir hedefimiz var. Aradan geçen kısa sürede mesafe kat ettiğimizi görüyoruz. Her gün aramıza yeni genç arkadaşlar katılıyor. Partimizde siyaset yapmak için heyecanlı ve istekli olan yüzlerce genci görüyoruz. Bunlar da tabiî ki bizim motivasyonumuzu arttırıyor.

SAHADA NE GİBİ SIKINTILARINIZ YA DA KOLAYLIKLARINIZ OLUYOR?

Biz Gebze’de gençlere ulaşmayı amaçlarken, sadece partilimiz olan gençleri değil Gebze’de ki tüm gençleri hedefliyoruz. Tabi ön yargılı yaklaşan, olumsuz bakış açısına sahip isimlerle de karşılaşıyoruz. Fakat daha çok AK Parti’ye ve liderimize sevgi ile bağlı gençleri görüyoruz. Reisimizin yol açıcılığı sahada da en büyük avantajımız. Bunun yanı sıra, gerçekten çok tecrübeli bir ilçe başkanımız var. Bu konuda da çok şanslıyım. Gebze’nin kurucu ilçe yöneticiliği, il yöneticiliği, il başkan yardımcılığı yapmış bir ilçe başkanımız var. Tecrübelerinden faydalandıran ve bizlere gerçekten çok önem veren bir başkanımız var. Bize her konuda destek oluyor ve bizde kendisi ile çalışmaktan çok mutluyuz. Bu vesile ile İrfan Ayar başkanımıza da teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca Gebze Belediye Başkanımız da biz göreve geldiğimiz günden beri çok ilgileniyor ve bizlere destek veriyor. İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Emre Kahraman’ın tecrübelerinden faydalanıyor ve ondan da büyük destek görüyoruz. Bizlere her zaman ağabeylik yaparak yol gösteriyor. Bizlere her zaman destek olan Emre Başkanımızın siyasetteki kararlılığı bizlere güç veriyor. Kendisi gerçekten dava ve vatan ile dertlenen bir ağabeyimiz olarak bizde kendisinden dolayı çalışma azmimiz artıyor. Biz zaten iktidar partisinin temsilcileriyiz. Partimiz kurumsal ve çok güçlü bir partiyiz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Gebze Belediye Başkanımızın Gebze’ye yapmış oldukları projeler, gençlerin bize olan ilgisini arttırıyor. Sokakta daha rahat bir çalışma imkanı buluyoruz.

2019 SEÇİMLERİ ZORLU GEÇECEK VE SİZ GENÇLER OLARAK

BU SEÇİMDE NASIL BİR ÇALIŞMA YAPACAKSINIZ?

Bizim bugün genç yaşımızda siyasi arenada var olmamızın en büyük nedeni Reisimizin Türkiye Sevdası ve Davasıdır. Biz bu davaya inandığımız için siyasetin içindeyiz. Bizi bugün bulunduğumuz göreve layık görenler de bizden bu davaya en yüksek katkıyı beklemektedir. Dolayısıyla Gebze Gençlik Kolları Başkanlığı bize ciddi sorumluluklar ve yükler yüklemektedir. Bu bilinçle çalışmalarımıza başladık. Türkiye çok zorlu süreçlerden geçiyor. Gezi olayları, 17-25 Aralık kumpasları, 15 Temmuz ihanete, Müslüman Coğrafyasında akıtılan kan ve Ülkemize karşı uygulanan terör kıskacı, bugünde 2019 seçimlerini bir tehdit olarak önümüze koymaktalar. Genç kardeşlerimize bu yaşanan gelişmeleri anlatmak ve Dünya Lideri olan Cumhurbaşkanımızın tüm iç ve dış tehditlere karşı kararlı duruşunu anlatmakla, Reisimizin Türkiye Davasına destek vermekle mükellefiz. Bunu gece-gündüz demeden, yorulmak bilmeden ulaştığımız, temas ettiğimiz her genç arkadaşımıza anlatacağız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar