Darıca’da Bıyık coşkusu

Darıca'da Bıyık coşkusu

AK Parti'de aday tanıtım programları Darıca'da başladı. Gerçekleşen organizasyona katılım oldukça yoğun oldu.

Darıca'da Bıyık coşkusu

AK Parti'de aday tanıtım programları Darıca'da başladı. Gerçekleşen organizasyona katılım oldukça yoğun oldu.

Darıca'da Bıyık coşkusu
23 Ocak 2019 - 10:40

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kocaeli'ne gelerek 13 belediye başkan adayını kamuoyuna tanıtmasının ardından, Aday Tanıtım Programları gerçekleşmeye başladı ve ilk organizasyon Darıca'da yapıldı. Protokol üyelerinin de yoğun ilgi gösterdiği organizasyona AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz ve Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Darıca Belediyesi Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca Belediyesi Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, belediye başkan adayları, ilçe başkanları, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını Av. Acay yaptı;



31 MART'TA GELECEĞİ OYLAYACAĞIZ
“31 Mart’ta yapılacak seçimlerin hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Girdiğimiz tüm seçimlerden zaferle çıktık. AK Parti hareketi bir davayı temsil etmekte. 31 Mart seçimlerinde Darıca’yı yeniden ak kadrolara teslim edeceğiz. Darıca AK Parti ile büyük bir ivme kazandı. gönül belediyeciliği ve vizyon belediyeciliğinde önemli hizmetlerimiz oldu. AK Parti’de hizmet etmek bir bayrak yarışıdır. Memleket olarak zor bir dönemden geçiyoruz. AK Parti hareketi olarak dünya mazlumlarını kucaklayacak hizmetler yapacaktır. 31 Mart günü sadece belediye başkanı değil geleceğini oylayacağız.”


DARICA'DA ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATTIK
Acay'dan sonra kürsüye çıkarak partililere seslenen Darıca Belediyesi Başkanı Karabacak şunları dile getirdi; "Darıca'da o kadar güzel işler yaptık ki Milletimizin bize ilk seçimlerde verdiği Yüzde 34’lük oy, 2014 seçimlerinde oyumu Yüzde 50.3 oldu. Biz Milletimizi ve bize güvenenleri, teşkilatımızın başını öne eğdirecek hiçbir işe imza atmadık. Bugün de şerefemizle, onurumuzla bir başka AK Partili kardeşimizle bu bayrağı taşıyacağız. AK Kadrolardan istenen bu şehre hizmet etmektir. Çünkü bizim liderimiz bu ülkeye 17 yıldır hizmet ediyor. Bu da bizim boynumuzun borcudur. Biz eğer liderimizin dava arkadaşıysak, Cumhur İttifakıyla, MHP’ye gönül verenleri de içimize alarak bu seçimlerden güçlü çıkmalıyız. Gönül kırgınlığımız yoktur. Bu bize Cumhurbaşkanımızın emridir. Onun kararı başımızın üstündedir. Leş kargaları gibi bu ülkeye ihanet edenlere biz Darıca’yı teslim edemeyiz."



DARICA'DA ZAFER ELDE EDİLECEK
AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy seçimlerde teşkilatlara büyük görev düştüğünü ifade ederek, “Şükrü Bey 15 yıldır gece gündüz demeden Darıcamıza çok güzel hizmetlerde bulundu. 31 Mart yerel seçimlerinde 9 yıldır İlçe Başkanlığı yapan, teşkilatın içinden gelen adayımız Muzaffer beye başarılar diliyorum. Şükrü Başkanın bayrağı bıraktığı yerden Darıca’ya en güzel hizmetleri yapacaktır. Projeleri bizleri çok heyecanlandırdı. Bu Projelerle Darıca hak ettiği hizmete bugün olduğu gibi yarın da kavuşacaktır. Seçim sandıkta kazanılır Cumhur İttifakının adayı olarak Muzaffer bey sahada olacak, bizlerde yanında olacağız. 31 Mart akşamı diğer 12 İlçede olduğu gibi, Darıca da zaferi elde edecektir" açıklamalarında bulundu. 



BİZLERLE BERABER YOL YÜRÜDÜ
Aday Tanıtım Programı'nda partililerin karşısına çıkan Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık yaptığı konuşmada, “Böylesine bir davada nefer olmak, hele ki İlçe Başkanı olmak hayatımın en büyük onurudur. Darıca’da 15 yıl Belediye Başkanlığı yapmış, Darıca’nın şehir olmasında en büyük etken, 15 yıl kentimize hizmet dene Şükrü Bey ve Kocaeli’nin ağabeyi İbrahim Karaosmanoğlu’dur. 15 yılın dokuz yılında bir çok hizmete beraber iştirak ettik. Başkanımızla beraber hep istişare içinde bulunduk. 9 yıl beraber yol yürüdük. Yaşadığımız 8 seçimde sahada beraber çalıştık. Hiç birinde Belediye Başkanımız bu benim seçimim değil deyip kenara çekilmedi. Bizlerle beraber yol yürüdü. Biz bugün eğer Belediye Başkan Adayı olarak geldiysek, bunda teşkilatların etkisi var. 

NE ALDATAN OLACAĞIZ NE DE ALDANAN
İlçe Başkanlığımız boyunca teşkilatlarımızın yüzünü yere eğecek hiçbir işin içinde olmadık. Bundan sonra da teşkilatlarımızla beraber, Başkanlarımızla beraber çalışmaya devam edeceğiz. Darıca ile ilgili seçim beyannamesi hazırlıyoruz. İnsan dokunan, gündelik hayatı kolaylaştıracak projelerler insanımızın karşısına geleceğiz. Halkımızın tebessüm edeceği projelerle geleceğiz. Asla hayal satmayacağız. Yapamayacağımız hiçbir işin sözünü verip, günü kurtarmayacağız. Ne aldatan olacağız, ne aldanan olacağız. Gayret bizden, takdir milletimizden. Sahada var gücümüzle daha çok koşturacağız. Darıca’da birlik ruhu var. Her kademe birlik içinde yürüyen bir süreç var. MHP’de de güzel bir hava var. Cumhur İttifakı meyvesini en güzel şekilde vereceği İlçelerin başında Darıca geliyor. Cumhur İttifakı’na hassasiyet göstermeliyiz. Cumhur İttifakı’nın derdi 3-5 Belediye değil, Türkiye’nin geleceğidir" ifadelerini kullandı.



ÇOK GÜZEL PROJELER HAZIRLADIK
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın ise, "Bize vatandaşa hizmet için yola çıktık. Milletimize efendi olmak değil bizim derdimiz. Kocaeli, Türkiye’de ki bütün Büyükşehir Belediyelerine rol model oldu. Bu Kocaeli’de gösterilen performansın başarısıdır. Önümüzde ki süreçte çok güzel projeler hazırladık. Projelerimizi şekillendirirken merkezine aldığımız ana konu yönetim anlayışı. Hiç kimseyi unutmayacağız. Tarihimizden kültürüne kadar her şeyi içerisine alan bir Belediyecilik olacak. İlk önceliğimiz toplu ulaşım ve trafikle ilgili olacak. Biz üçlü modelimizle Darıcamız güçlü olacak. Muzaffer Bıyık'la beraber yeni ufuklar diliyorum" dedi ve program çekilen hatıra fotoğrafıyla sonlandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
Çiftçi, şampiyon Çayırovaspor’u ağırladı
Çiftçi, şampiyon Çayırovaspor’u ağırladı