Daha güçlü bir Türkiye için ‘evet’

Daha güçlü bir Türkiye için ‘evet’

Siyaset, iş ve spor camiasının yakından tanıdığı bir isim olan Mermerciler OSB, Başkanı Haluk Sekban, Türkiye’nin büyümesinin ve gelişmesinin önünde ki engellerin 16 Nisan’dan sonra ortadan kalkacağını belirterek, daha güçlü bir Türkiye için ‘evet’ oyu kullanacaklarını söyledi.

Daha güçlü bir Türkiye için ‘evet’

Siyaset, iş ve spor camiasının yakından tanıdığı bir isim olan Mermerciler OSB, Başkanı Haluk Sekban, Türkiye’nin büyümesinin ve gelişmesinin önünde ki engellerin 16 Nisan’dan sonra ortadan kalkacağını belirterek, daha güçlü bir Türkiye için ‘evet’ oyu kullanacaklarını söyledi.

Daha güçlü bir Türkiye için ‘evet’
30 Mart 2017 - 10:02

Cumhurbaşkanı tarafından başlatılan ‘istihdam seferberliği’ çalışmasının ilk ve en önemli destekçilerinden olan Mermerciler OSB’nin Başkanı Haluk Sekban, aynı zamanda tam bir Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı. Erdoğan’ın Türkiye sevdalısı ve Halk’ı için her türlü fedakarlıkta bulunan bir lider olduğunu belirten Sekban; “Cumhurbaşkanımız, 15 yılda Türkiye’ye hayal dahi edilmeyecek hizmetler yaptı. Bugün Avrupa’da İslamafobi ile birlikte Türkiye antipatisi de gelişiyor. Bunun en büyük nedeni de Türkiye’de yapılan devasa yatırımlar ve sürekli büyüyen bir ülke görüntüsüdür. 16 Nisan referandumundan sonra bu büyüme artacaktır” dedi.


İŞ DÜNYASI İÇİN ‘EVET’ NE ANLAMA GELİYOR?
Biz iş adamları olarak, bir siyasi partinin öncelikli olarak, yaptığı hizmetlere bakarız. Ülkemiz yatırım yapıyor mu? Ticaret hacmi büyüyor mu?, ekonomi ne durumda? Bugün Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ki AK Parti Hükümeti’nin 14 yıllık geçmişine bakıldığında, devasa yatırımları görüyoruz. Bölgemizde de yapılan Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim, Marmaray, modern Hastaneler, Hızlı Tren, Hava Alanları, Otoyollar…Bakıyorsunuz liste uzayıp gidiyor. Öncelikli olarak, bu çalışmalar bizim için önemli. Bakıyoruz, bu hizmetler yapılırken dahi meşru hükümet üzerinde vesayet kurulmaya çalışılıyor. Güçlü bir hükümet olmasına rağmen AK Parti döneminde, Gezi olayları yaşadık, ekonomimizle oynanmaya çalışıldı, bölücüler, terör örgütleri derken 15 Temmuz ihanetini yaşadık. Güçlü bir Hükümetimiz olduğu için bu badireleri, ağır yaralar almadan atlattık, çok şükür. Şimdi 16 Nisan’da yapılacak bu referandum ile birlikte, bu ayak oyunları ile Türkiye’nin önünü kesmeye çalışanların tüm planları bozulacak. Vesayete son vereceğiz, siyasi buhranlar, koalisyonlarla geçen kavgalı dönemler, çift başlılıktan kaynaklı olumsuzluklar tarih olacak. Ve Ülkemizde istikrar ile birlikte yatırımlar artacak, daha güçlü bir Türkiye’de daha büyük hizmetler gelecek.


REFERANDUM SONUCUNA İLİŞKİN BİR TAHMİNİNİZ VAR MI?
Ben Türkiye’yi çok seven, kendisini Türk Halk’ı na adamış, kararlı, cesur bir liderimiz olduğunu düşünüyorum. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, kendisini halkına adamış bir liderdir ve bunu şimdiye kadar ki süreçte, bir çok kez ortaya koydu. Bugün, halk tarafından seçilmiş bir Cumhurbaşkanı ve istediği her kararı aldırabildiği bir hükümet var ve buna rağmen kendisinin siyasi hiçbir sorumluluğu yok. Buna rağmen Reis, Türkiye’nin geleceği için, gelecekte, koalisyonlarla, Ülke sıkıntıya düşmesin, iki başlılıktan kaynaklı sorunlar yaşanmasın diye, yeni bir Anayasa taslağı hazırladı. Türk Halkı, Reis’in tüm bunları Ülke sevdası için yaptığını görüyor. Ve yapılan hizmetler, 15 Temmuz gecesinde ki kahramanlıkların unutulmadığını görüyorum. Bu nedenle Türk Halk’ı yüksek oranda ‘evet’ oyu vererek, Reis’in yanında olacaktır. Tahminim yüzde 70 civarında bir ‘evet’ oyunun çıkmasıdır.


SİZ ‘EVET’ İÇİN ÇALIŞIYORMUSUNUZ?
Kişisel olarak şunu saklamamam gerekiyor, ben AK Parti Üyesiyim, partimizde kuruluşundan beri çeşitli görevlerde aldım. Cumhurbaşkanına yürek ve gönül bağı olan birisiyim ve benim, ailemin, dostlarımın oyu evet. Sadece referandum için değil, başkanlığını yaptığım Mermerciler OSB’de, kendi iş yerlerimiz de, bizim için Reis’in her çalışması, her adımı ‘emir’ niteliğindedir. Örneğin, Ülkemiz’de 15 Temmuz kalkışması sonrasında malum çevreler tarafından bir ‘ekonomik buhran’ yaratma hamlesi yapıldı. Reis, Devlet eliyle bir çok ekonomik hamle yaparken, ‘istihdam seferberliği’ diye bir programın startını verdi. Bizde Mermerciler OSB olarak, bu konunun uzmanları ile bünyemizdeki iş yerlerini bir araya getirdik ve bu seferberliğe katıldık. Ülkemize yapılan hizmetleri bulunduğumuz  her ortamda dile getiriyoruz. 16 Nisan’da yapılacak referandumda da önceliğimiz Ülkemizin kazanımlarını doğru anlamak ve doğru anlatmak, bununla ilgili olarak ta çalışmalarımız aralıksız sürüyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiftçi, Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu
Çiftçi, Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu
Çoban Mustafa Paşa Dualarla Anıldı
Çoban Mustafa Paşa Dualarla Anıldı