ÇOK ŞAKACISINIZ!

ÇOK ŞAKACISINIZ!

Yusuf Öztürk başkanlığındaki Gebzespor yönetimi “yılın transferini” yaptı!..

ÇOK ŞAKACISINIZ!

Yusuf Öztürk başkanlığındaki Gebzespor yönetimi “yılın transferini” yaptı!..

ÇOK ŞAKACISINIZ!
02 Temmuz 2017 - 14:06

Basın mensuplarını tek tek arayıp transfer var bilgisini veren yönetim Alaattin Kurt stadında yaptığı törenle yeni transferini duyurdu. Gebze Belediyesinin maksotu “Terbi”yi basın karşısına çıkartan yönetimin bu transferi sosyal medyada alay konusu oldu!

Gebze Belediyesinin yeni marka elçisi ‘Terbi’ çocuklar tarafından çok sevilmişti. Bir kaplumbağa olan Terbi ismini; oldukça terbiyeli olmasından alıyor. Tam bir çevre dostu olan Terbi, Gebzeli Osman Hamdi Bey’in “Kaplumbağa Terbiyecisi” isimli eserinden esinlenerek Gebze Belediyesi tarafından marka yüzü olarak seçilmişti. Birçok özelliği ile Gebze’yi anlatan Terbi’yi Gebzespor yönetimi transfer yaptı. Gebzespor taraftarının sabırsızlıkla bomba transferler beklediği yönetimden basının karşısına yılın bomba transferi olarak çıkarttığı Terbi sosyal medyada alay konusu oldu.

Öztürk: İsim değil yürek transfer ediyoruz

Gebze Belediyesi’nin çocukların üzerinde çevre bilinci ve geri dönüşüm farkındalığı oluşturmayı amaç edinerek kamuoyuna tanıttığı Terbi isimli maskot, şimdi de Gebzespor camiasına katıldı. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yöneim kurulu üyeleri, Terbi’yi sembolik olarak Gebzespor’a transfer ederek kamuoyuna güzel bir mesaj verdi. Geçtiğimiz günlerde Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda Terbi için imza töreni düzenlenirken, Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk yaptığı açıklamada,‘’Terbi Gebzeliler’in sevdiği bir karakterdir. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki; Gebzespor’un yeni sezondaki kadro yapılanmasından kimsenin şüphesi olmasın. Bu zamana dek yaptığımız transferlerde önceliğimiz ‘karakter’ oldu. Sezon içerisinde de bunu Gebzeliler’e ve Gebzespor’a gönül veren taraftar grubumuz Eskiçarşı’ya göstermek istiyoruz. İsmi olan değil, yüreği olan, yüreğini takımı için sahaya koyacak, ben değil biz değerini ön planda tutan oyunculardan kurulu bir takım yaratmak için ince eleyip sık dokuyoruz. Allah nasip ederse bunu sezon içerisinde hep birlikte göreceğiz.’’dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
HEDEFE ADIM ADIM
HEDEFE ADIM ADIM
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ