CHP İzmit’te yeniden Küçükkaya dönemi

CHP İzmit'te yeniden Küçükkaya dönemi

CHP İzmit İlçe örgütü, Hasan Gemici Kapalı Spor Salonu'nda düzenlediği 4.Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi. Kongrede mevcut ilçe başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya tek liste yeniden başkan seçildi Kaynak: CHP İzmit'te yeniden Küçükkaya dönemi

CHP İzmit'te yeniden Küçükkaya dönemi

CHP İzmit İlçe örgütü, Hasan Gemici Kapalı Spor Salonu'nda düzenlediği 4.Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi. Kongrede mevcut ilçe başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya tek liste yeniden başkan seçildi Kaynak: CHP İzmit'te yeniden Küçükkaya dönemi

CHP İzmit'te yeniden Küçükkaya dönemi
09 Aralık 2017 - 14:26

CHP cephesinde hareketli günler sürüyor. Bugün ise bir güne yine birden fazla kongre sığdıran CHP, İzmit ve Çayırova kongrelerini gerçekleştirdi. İzmit Hasan Gemici Kapalı Spor Salonunda İzmit İlçe Örgütünün kongresi gerçekleşti. Kongre hazırları dün başladı, salon CHP bayrak ve flamaları ile süslendi. İç kısımlara ise CHP’ye Genel Başkanlık yapmış olan İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal’ın fotoğrafları ve söylediği cümleleri içeren pankartların asıldığı görüldü. Ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşünden bir kare de pankart yapılarak salona asıldı. Mevcut ilçe başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın karşısına rakip çıkmadı, tekli listeyle tekrardan başkanlığa adaylığını koydu. 417 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu 4.Olağan Kongre’de 17 ilçe yöneticisi ile 159 il delegesi belirlendi. Kongrenin Divan Başkanlığını ise İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt yaptı. Küçükkaya tekrardan başkan seçilerek 2 yıl daha ilçe örgütünün başında bulunacak.

 

salon-.jpg

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Hasan Gemici Spor Salonu’nda gerçekleştirilen CHP İzmit İlçe kongresine CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, CHP Kocaeli Eski Milletvekilleri Sefa Sirmen, Hurşit Güneş, Erol Köse, Mehmet Hilal Kaplan, Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı, Eğitim İş Kocaeli Şube Başkanı Emine Çalık, Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Kasaplar Odası Başkanı Rasim Özkul, il yöneticileri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

FAŞİZM BENZETMESİ

CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar, diğer tüm vekillerinde adına konuşarak, “2019 bizim için ve Türkiye için çok önemli, faşizmin ayak sesleri kulaklarımızı tırmalamaya başladı. Kocaeli’nde ki tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizim kentimizde seçim almak için kendi önceliklerimizi bir kenara koyacağız. Referandumda çok başarılı bir sonuç koyduk ortaya koyduk. Büyük baskılar altındayız ama 2019’da faşizmi sandığa gömeceğiz. Demokrasiyi inşa edeceğiz” dedi.

 

davetliler--001.jpg

 

SEÇMEN ODAKLI VE BİLİMSEL ÇALIŞMALAR

Mehmet Ümit Küçükkaya kongrede yaptığı konuşmada, “ Bugün burada mahallesinde mahallesin de birkaç arkadaşı ile 11 yaşında mahalle seçim bürosu açan bir geçen çocuksu heyecan ile sizleri selamlıyorum. Burada CHP’nin Mehmetçiği olarak burada bulunuyorum. CHP yeni bir tavır ve siyasi değişim içerisinde olmalıdır. Seçmen odaklı bilimsel ve gerçekçi çalışmalar yapmak ve seçmene ulaşmak zorundayız. Referandum sürecinde solun tüm renkleri ile ilçe binasında bit yol haritası çıkarmaya çalıştık.

 

İZMİT’TE SORUN YOK HEDEF BÜYÜKŞEHİR

İzmit’in yolları beraber trafiği ölü ve 15 yıldır geriye giden bir kent. Her yer kiralık dükkanla dolu, esnaf havlu atmış durumda, satma üzerine kurulmuş ekonomi yürütülmeye çalışılmakta. İzmit’te kongre yapılacak düzgün bir salon bir bulunmamaktadır. İzmit ile ilgili bir sorun yok ama hedefimiz büyükşehri almak olmalıdır. Kim aday olacak sorusuna takılmayıp seçimlerin alt yapısını hazırlarsak, eğer markalaşma hatasından vazgeçersek, kazanmamanın önünde hiçbir engel olmayacaktır” diye konuştu.

 

milletvekilleri.jpg

 

HANGİ KOCAELİ VEKİLİNİ KAST ETTİ?

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay yaptığı konuşmada AK Partili vekilleri eleştiri oklarını çevirerek, “Yeni dönemde seçilecek değerli kardeşime başarılar diliyorum. ‘Ben, Fettullah Gülen’in elini sıktım bu eli 1 ay yıkamam’ diyen kişi bugün Kocaeli milletvekilidir. Bu FETÖ’yü siz palazlandırdınız ve bu yaşananların sorumlusu sizsizsiniz. Müslümanların arasına nifak sokuluyor ve Kudüs’ün İsrail’in başkenti olmasına sonuna kadar karşıyız. 2019 seçimleri için 50+1 almak istiyorsak kendi evimizde dargınlıkları küskünlükleri bırakacağız. Parti içerisinde kimsenin kimseye husumet beslememesini ve sosyal medyada CHP’nin kötü haberlerini paylaşmamasını istiyoruz.” sözlerini kullandı.

 

KÜÇÜKKAYA’NIN LİSTESİ ŞU ŞEKİLDE:
İlçe Yönetimi:

Hasan Akbulut, Pınar Albeni, Tülin Alkan, Harun Arıcan, M.Arda Başaran, Mehmet Baştan, Mehmet Baştürk, Osman İlhan Cebeci, Erkan Çakar, Çağdaş Engin, Dalistan Filiz, Mehmet Nazım Gençtürk, Dilşat Hasret Haczeyni, Ali Kuzu, Hande Sarıgülle, Mihdiye Satıcı

İl Delegeleri:

Şebnem Acar, Hüsemettin Akar, Fatma Akbulut, Ömer Akın, Yeşim Akpınar, Koray Akşaç, Ekin Akyollu, T.Metin Alan, Ersin Albayrak, Ali Aldemir, Rıtvan Alkan, Servet Alparslan, Hatice Altıntaş, Duygu Arduç, Ergün Aşkın, Mehmet Ataç, Buse Atilla, Cavit Ayaz, Umur Bakkal, İsmail Bal, Orhan Balcı, Semra Başlak, Selvi Beyhan, Orhan Bozkurt, Güneş Burmaz, Kemal Ata Cengiz, Temel Çağlayan, Şule Çakar Meltem Çaklılı, Şenol Çalım, Sadiye Çelebi, Hasan Çelik, Sadun Çetin, Necdet Çetinak, Abdurrahman Çınar, Bedri Çiftçi, Bülent Çoban, Sami Çolak, Necati Dalkıç, Oya Donat, Serap Doyraner, Mahir Dönmez, Bayram Durmuş, Nilgün Düzen, Yağmur Ediş, Musa Kazım Ejderoğlu, Ayşen Ekmen, Sami Adem Elbaş, Meltem Er, Didem Erdem, Hikmet Erenkaya, Murat Erinç, İsmail Erkul, Ayla Ertan, Olgu Gencer, Keramettin Gençtürk, Selçuk Göğdemir, Fikret Gökmen, Hamiyet Göksu, Birgül Göksü, Mert Gövez, M.Hüseyin Güçlükaş, Ziver Gül, Alaattin Gül, Gülçin Günay, Doğukan Yılmaz Gürol, Murat Güven, Sema Hacıoğlu, Aysun Hacıoğlu, Dilşah Hasret Haczeyni, Selahattin Harata, Gürkan Hasançebi, Şükrü Haydar Paşa, Ramazan Hoşgör, Dilan İncesu, Nurican İşiaktır, Mustafa Kahraman, İsmail Kamış, İsmet Kanık, Muhit Kanko, Aysel Karabıyık, Bülent Karagöz, Faize Karakuş, Ali Kargı, Gülşen Kavas, Aslı Kavas, Mihriban Kavurmacıoğlu, Hatice Kaygusuz, Oya Keleş, Nazlıcan Kılıç, Ali Kamer Kılıçdaroğlu, Ayla Komza, Kenan Konca, Saffet Koşar, Uğur Koştur, Sevgi Koyun, Hasbi Kösemen, Duygu Kula, Servet Kulaksız, Ömer Kurtaş, Merih Kuruçelik, Ali Kuyumcu, Nazmi Küçükosmanoğlu, Engin Kültür, A.Hale Meriç, Şuayip Muti, Ruhan Odabaş, İlker Özben, Engin Özcan, Cengiz Özcan, Sevim Özen, Şule Özen, Özcan Özer, Remzi Özkan, Yasin Pektaş, Mustafa Pektaş, Remzi Polat, Birol Sağlam, Özgür Sarıca, Yasemin Satış, Alparslan Seymen, Arzu Sirmen, Tamer Solakoğlu, Mehmet Solakoğlu, Hikmet Soylu,Coşkun Sunar, Emre Şen, Süleyman Şen, Naim Taş, Yakup Temel, Fehmi Timur, Fikret Toker, Nuri Top, Şenay Topuz, Zihni Tosun, Erol Tuğral,Gökhan Turan, Neziha Türk, Ergin Türkdoğan, F.Yavuz Ulugün, İlker Ulusoy, Ercan Umutlu, Erhan Uysal, Türkan Uysal, Hacı Ahmet Uzun, Emine Yağcı, Naciye Yaka, Ferdi Yalın, Durmuş Ali Yalnız, Güneş Yaşar, Nezhanım Yazar, Selman Yıldırım, Canan Yıldızhan, Rafet Yıldızlı, Bekir Yurdagül, Mustafa Zengin, Leyla Zorlu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
HEDEFE ADIM ADIM
HEDEFE ADIM ADIM
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ