CHP’de Tahsin Tarhan fark yaratıyor

CHP'de Tahsin Tarhan fark yaratıyor

Mustafa Aksoy yazdı...

CHP'de Tahsin Tarhan fark yaratıyor

Mustafa Aksoy yazdı...

CHP'de Tahsin Tarhan fark yaratıyor
19 Nisan 2019 - 15:35

CHP’nin 31 Mart Mahalli İdareler yerel seçimlerinde Kocaeli’de ivme kazanması hiç kuşkusuz CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan sayesinde olmuştur.
Şöyle ki Tarhan, Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet ve Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe’nin aday gösterilmesinde emek ve çaba sarf etti.
 Aday gösterilmesi için mücadele ettiği isimlerden Hürriyet, belediye başkanlığını aldı, Törk ve Gökçe’de seçimi zorlayan ve büyük başarı elde eden isimler oldu.
 CHP’nin Kocaeli’de ihtiyaç duyduğu her dönemde kendisini partisi için öne atan isim hep Tahsin Tarhan oldu.
 Tarhan, gönül verdiği partisinde her çıktığı dönem partisinin puanını arttırmasını sağladı.
 Tahsin Tarhan’ı bu kadar önemli bir isim yapan tabi ki de karakterinin sağlam olması ve değişmeyecek değerlere sahip olmasıdır.
Yokluk görmüş bir insanın gelecekte değerlere önem vermesi çok önemli bir gelişmedir. Geçmişini unutmayan Tarhan, gelecek nesillerin daha önemli yerlere gelmesi için sayısız öğrenciye burs vermiş, Çayırova’da okul yaptırarak Milli Eğitim Bakanlığına bağışlamıştır.
 Eğitime önem vermesi kendisinin geçmişte yaşadığı zorluklardır ve bu zorluklar onun mütevazı kişiliğine de yansımıştır. Babacan tavırları ve halden anlaması da insanları etkileyen diğer samimi özelliği olarak ön plana çıkıyor.
Tarhan çalışkan ve akıllı bir insandır ama hiçbir zaman kurnaz olmayı başaramamıştır çünkü kurnazlık karakterine ters düşer. Milletin menfaati için mecliste en çok önerge veren ve çalışan bir milletvekilidir. CHP’nin böyle isimlere sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum.
Bölgemizin önemli bir siyasetçisi olan Tarhan’ın hangi görev verilirse verilsin başarı ile üstesinden geleceğine inanıyorum. Bölgemizdeki teşkilatlarla uyumlu çalışıyor ve dertleri ile dertleniyor. Mecliste olmadığı zamanlarda soluğu bölgemizde alan Tarhan, hiçbir ilçeyi ayırmaksızın gerekli önemi gösteriyor. Aynı zamanda hemşehrim olan Tarhan’ı takdir ediyorum.
 CHP ve Kocaeli bölgesi için hiçbir görevden kaçmayan Tahsin Tarhan’ı daha önemli görevlerde görmeyi şahsen isterim. Farkını o zaman da gösterecektir ve CHP’ye kattığı değer fark edilecektir.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • orhan söylemez
    5 yıl önce
    haydar akar da kocaeli teşkilatlarının abisidir kardeş unutmuşsun
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BTP Gebze İlçe Teşkilatı emekçilerle 1 mayıs'ı kutladı
BTP Gebze İlçe Teşkilatı emekçilerle 1 mayıs'ı kutladı
‘Ülkemizin gelişiminin yapıtaşı, çalışanlarımızd
‘Ülkemizin gelişiminin yapıtaşı, çalışanlarımızd