AK Gençlik’ten çevre etkinliği
Reklam

AK Gençlik’ten çevre etkinliği

AK Gençlik’ten çevre etkinliği

AK Gençlik’ten çevre etkinliği
04 Eylül 2023 - 11:15

AK Gençlik’ten çevre etkinliği
AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği ‘önce piknik, sonra temizlik’ etkinliğinde gençler bir arada piknik yaptı, sonrasında çevre temizliği yaparak, örnek bir davranışa imza attı. Gaziler Dağı’nda yapılan etkinlikle orman yangınlarına karşı da farkındalık oluşturuldu.
Gençlik Kolları’nın etkinliğine İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Dinç, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Ayhan Yılmaz, Güler Şahin Gençay ve partili gençler katıldı. Gençlik Kolları Başkanı Av. Bilal Durmuş Kurt, Gebze Gaziler Dağı’nda gerçekleştirdikleri etkinlikte, çevre duyarlılığı ve orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak için bir araya geldiklerini belirterek, katılımcılara teşekkür etti.
DOĞA’YA SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ
Göreve geldiği günden itibaren, yaptığı etkinliklerle dikkat çeken AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Av. Bilal Durmuş Kurt, kısa zamanda önemli bir etkinliği daha hayata geçirdi. Geçtiğimiz günlerde özel çocuklarımızla ilgili yapılan çalışmalar, sevgi evi ziyaretleri ve parti büyüklerine karşı ahte-vefa etkinliklerinin ardından, hafta sonu da çevre etkinliği gerçekleştirildi. Gaziler Dağı’nda yapılan etkinlikte AK Gençler önce piknik yaptı, ardından çevre temizliği yaptı. Bu özel etkinliğe, İl ve İlçe Başkanlarının yanı sıra çevre konusunda ki duyarlılığı ile bilinen belediye başkanı Büyükgöz’de katıldı. Bilal Durmuş Kurt, doğaya sahip çıkmak zorunda olduklarını belirterek, “çıkan orman yangınları canımız yakmakta, Gebze’de yaptığımız etkinlikle temiz bir çevrenin yanı sıra doğaya karşı duyarlı gençlerin yetişmesini de amaçladık. Doğa’ya sahip çıkmak, korumak zorundayız. Hem temiz bir doğa, hem de yaşanabilecek olumsuzluklara rağmen, piknik yaparken çöplerimizi toplamak zorundayız. Son derece keyifli ve güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Bizleri bu etkinlikte yalnız bırakmayan parti büyüklerimize ve genç kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar