Çelikcan İnşaat’tan eğitime 8 milyon...

Çelikcan İnşaat'tan eğitime 8 milyon TL'lik destek

Çelikcan İnşaat'tan eğitime 8 milyon TL'lik destek

Çelikcan İnşaat'tan eğitime 8 milyon TL'lik destek
22 Haziran 2022 - 12:19

Bölgemizin tanınan isimlerinden Çelikcan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hikmet Çeliker, kent genelinde hayır işlerine devam ediyor. Çeliker ailesi son olarak Kocaeli Valisi Sedaar Yavuz ile bir araya gelerek İzmit'te yapımını üstlendiği anaokulunu hayata geçirecek. Yaklaşık 8 milyon TL olan projenin tamamını Çelikcan İnşaat karşılayacak.
Eğitime yüzde 100 Destek Kampanyası kapsamında Kocaeli Valiliği ve hayırsever Cem Hikmet Çeliker iş birliğiyle yapılacak olan 4 derslikli, yemekhane, konferans salonu ve idari birimlerden oluşan İzmit Can Murat Çeliker Anaokulu binası yapımına ait protokol imza töreni, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Valilik Makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen,  Çelikcan Müh. Turizm. İnş. Nak. San ve Tic. Ltd. Şti. sahibi hayırsever Cem Hikmet Çeliker katıldı.

VALİ YAVUZ, ÇELİKER AİLESİNE TEŞEKKÜR ETTİ 

Eğitime katkılarından dolayı Çeliker ailesine teşekkür ederek sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz yapmış olduğu konuşmalarında; “Bugün yine bir protokol imzalamak üzere bir aradayız. Hayırseverlerimiz hayırda yarışıyor, ülkemizin eğitimine katkı sunmaya devam ediyor. Bugünde çok kıymetli Çeliker ailesi bize bir anaokulu yapmak suretiyle eğitime destek veriyorlar. Bırakın 4 derslikli bir anaokulu yapmayı, koltuklarının altında bir tuğla ile gelmiş olsalardı bile yine onları anlından öperdik. Allah hayrınızı kabul etsin, bol ve bereketli kazançlarınız olsun. Böylesine alicenap, güzel bir davranış vesilesiyle başta Cem bey ve ailesini tebrik ediyor, kutluyor, ahirete intikal eden büyüklerine de bu vesileyle Allah’tan rahmet diliyoruz. İnşallah mekanları cennet olsun. Sizin gibi ülkesi için çalışan, üreten ve hayır işlerine de kazancını harcayan kardeşlerimizin sayısının çoğalmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bir kez daha çok teşekkür ediyorum” diyen Vali Yavuz,  protokolün hayırlı olmasını diledi. 
 
Konuşmaların ardından Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri, İzmit Can Murat Çeliker Anaokulu binası yapımına ait  protokolü imzalayarak, günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
Çiftçi, şampiyon Çayırovaspor’u ağırladı
Çiftçi, şampiyon Çayırovaspor’u ağırladı