Çelik, "Büyükşehir ve 12 ilçeyi...
Reklam

Çelik, "Büyükşehir ve 12 ilçeyi alacağız"

Çelik, "Büyükşehir ve 12 ilçeyi alacağız"

Çelik,
03 Aralık 2018 - 12:53

Saadet Partisi İl Divan Toplantısı partililerin yoğun katılımı ile Sabancı Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. İl divan toplantısında Saadet Partisi ilçe belediye başkan aday adaylarının açıklanacağı duyurulmuştu. Ancak divan kurulu toplantısında aday adaylarının önümüzde ki süreçte açıklanmasına karar verildiği ifade edildi. Konuya ilişkin İl Başkanı Nurettin Çelik “Birkaç ilçemizde adaylık süreci tamamlandı. Ancak genel merkez açıklama takvimini daha belirlemedi. Bu seçimlerde inşallah milletimizin gönlünde taht kuracağız” dedi.

SON KULLANMA TARİHLERİ BİTECEK

Divan toplantısında konuşan İl Başkanı Nurettin Çelik “Saadet Partisi 50 yıllık bir yürüyüşün, mücadelenin, sevginin oluşumunda çimento görevi yapmıştır. Tabi ki böyle güzel işlere imza atarken karşınıza zorluklar çıkacaktır. Biz bu zorlukları her zaman sevdik. Biz siyaset hayatımızda ayrıştırmadan, bütünleştirici dili üstlendik. Yeni bir başlangıca hep birlikte ayak atıyoruz. Milli görüş kendisi yerel yönetimlerde göstermiştir. 31 Mart’ta onların son kullanma tarihleri bitecek ve Saadet Partisi yeniden hizmetin başına geçecek” şeklinde konuştu

BÜYÜKŞEHİR’İ VE 12 İLÇEYİ ALACAĞIZ

Yeniden bir başlangıç yapmak istiyorsak bunun adresi Saadet Partisidir diyen Çelik “ Biz hiçbir zaman geçmişin esiri olmadan geleceği inşa etmenin çabası içerisindeyiz. Çok önemli bir yolda birlikte yürüyoruz. Bizden önce bu yolda yürüyenlerin hiçbir harfini değiştirmeden bu yola devam ediyoruz. Biz kırmızı çizgilerle bu yola çıkmadık. Siyasete başladığımızda ne söylüyorsak bugün de aynı şeyleri söylüyoruz. İnşallah artık bu dönem sahte kişilerin maskelerinin düştü dönemin başlangıcıdır. Bu Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 12 ilçenin belediyesini alacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar