Büyükakın, seçim startını Kandıra’dan...

Büyükakın, seçim startını Kandıra’dan verdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, teşkilat ziyaretlerine Kandıra’dan başladı.

Büyükakın, seçim startını Kandıra’dan verdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, teşkilat ziyaretlerine Kandıra’dan başladı.

Büyükakın, seçim startını Kandıra’dan verdi!
28 Kasım 2018 - 15:21

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Partililer tarafından davul zurna eşliğinde büyük bir coşkuyla karşılanan Büyükakın’a AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’da eşlik etti. AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra belediye başkan aday adayları, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, kurum idarecileri ve çok sayıda partili Büyükakın’ı karşılayanlar arasındaydı.  

SEÇİM KAYGIMIZ YOK
Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Erol Ölmez, yerel seçimlerden hiçbir kaygı duymadıklarını belirterek, “Bugün itibariyle Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 12 belediyeyi almış gibi görüyoruz. Aynı azim ve kararlılıkla başkanlarımızın emrindeyiz” dedi. Belediye Başkanı Ünal Köken ise Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun temennilerinde bulunarak, “Kocaeli’ndeki büyük projelerin arkasında sizin olduğunuzu biliyoruz. İnşallah bundan sonraki projelerde de başarılı olacağınıza inanıyoruz” dedi.  

KANDIRA’DA 1. PARTİ OLMAK İSTİYORUZ
İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, ise, “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tahir Büyükakın, adaylığı açıklandıktan sonra ilçelerimizi ziyaret etmek istediğini ve ilk olarak Kandıra’dan başlamanın uygun olduğunu söyledi. Biz de bu vesileyle sizlerle bir araya geldik. Tabii ilk olmanın güzelliği hem de sorumluluğu var. İnşallah 31 Mart akşamı en yüksek oyu Kandıra’dan almak istiyoruz” dedi.

  KANDIRA’NIN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM
AK Parti’den Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında, “Kandıra bizim yabancısı olmadığımız, yapılan projelerden, köy yollarından haberdar olduğumuz, zaman içinde muhtarlarımız ve teşkilat mensuplarımızla ilçenin meselelerini tartıştığımız bir ilçemiz. Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterlik yaptığım esnada da Kandıra’nın sorunlarını bizzat çalıştık ve bu ilçede hangi projeler olacağını çok iyi biliyorum. O yüzden yabancılık çekmiyorum” dedi.

MİLLETİMİZE HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK
Sözlerini sürdüren Büyükakın, “Sayın cumhurbaşkanımız son toplantımızda bizlere gönül belediyeciliği yapmamızı söyledi. Zaten hizmet belediyeciliği yaptık. O konuda çıtayı çok yükselttik, rakibimiz yok. Hizmet belediyeciliğinden gönül belediyeciliğine geçiyoruz. Önce milletimize hizmet için yola çıktık, memleketimizin bekası için var gücümüzle çalışacağız. Cumhurbaşkanımız 2 saat uyuyarak çalışıyor. O böylesine fedakârca çalışırken bizim onu desteklemememiz, bize emrettiği doğrultuda belediyecilik yapmamamız söz konusu olamaz. Tevazu içinde ana ilkelerimize uyarak var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
HEDEFE ADIM ADIM
HEDEFE ADIM ADIM
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ