Bünyamin Çiftçi FETÖ’cü ile...
Reklam

Bünyamin Çiftçi FETÖ’cü ile ortaklığını kabul etti

Kocaeli’de yayın yapan Kocaeli Barış Gazetesi isimli internet haber sitesinde, Çayorova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi hakkında çıkan haberler ortalığı karıştırdı.

Bünyamin Çiftçi FETÖ’cü ile ortaklığını kabul etti

Kocaeli’de yayın yapan Kocaeli Barış Gazetesi isimli internet haber sitesinde, Çayorova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi hakkında çıkan haberler ortalığı karıştırdı.

Bünyamin Çiftçi FETÖ’cü ile ortaklığını kabul etti
02 Şubat 2019 - 16:56

Kocaeli Barış Gazetesi’nin haberine göre; Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi ile FETÖ’den arandığı için yurt dışına kaçan Özkan Günay’ın 70 milyon liralık 4.2 dönüm arazi üzerinde bulunan ortak bir arazisi var. Ayrıca Çiftçi, 2009-2014 yılları arasında Çayırova Belediye Başkan yardımcılığı yapan ve adı FETÖ ile anılan Bülent Çorapsız’a meclis üyeliği sürecinde Özkan Günay ile birlikte referans olmuş. Konuyla alakalı açıklama yapan Bünyamin Çiftçi ise ortaklığı kabul edip, Bülent Çorapsız’a referans olduğu hakkındaki iddiaları yalanladı. Ancak, Bülent Çorapsız’ın meclis üyeliği için verdiği başvuru formu ortaya çıktı. Başvuru formunda Çorapsız’ın referanslar kısmında, Bünyamin Çiftçi ve Özkan Günay’ın adını yazdığı görüldü.

İŞTE O AÇIKLAMA…

“Kocaeli Barış Gazetesinin 31 Ocak 2019 tarihli internet yayınında ‘AKP’NİN ADAYI FİRARİ FETÖCÜ İLE ORTAK ÇIKTI’ başlığı altında verilen haber, seçim sürecinde olduğumuz şu günlerde tamamen Ak Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı olarak beni ve partimizi yıpratmaya yönelik kasıtlı şekilde servis edilen bir haberdir. Ben, haberde sözü edilen arsadaki payı, bundan 11 yıl önce yani 2008 yılında Salim Günay’dan satın aldım. Salim Günay kendisinde kalan arsa payını 2010 yılında oğlu olan ve şu an Fetö firarisi olan oğlu Özkan Günay’a devir etmiş. Görüldüğü üzere 11 yıl önce satın almış olduğum yerle alakalı olarak seçim sürecine girdiğimiz bu günlerde konunun haber olarak manşetten verilmesi, kamuoyunda haksız yere algı oluşturmaya dönük olup beni ve partimizi yıpratma amaçlıdır. Çayırovamız İlçe olduktan sonra ben Ak Parti’nin Kurucu İlçe Başkanlığını yapmıştım. İlçe Başkanlığı yaptığım o dönemlerde, o yapıya mensup kişilerin siyasi taleplerini karşılamadığım için, siyaseten en büyük zararı o yapıya mensup kişilerden görmüştüm. Gazetedeki haber, haksız algı oluşturmaya yönelik olduğundan haberin devamında sözü edilen arsanın alım satım bedeli de olabildiğince abartılarak verilmiştir. Aynı haberin devamında aslı esası olmayan başka iddialara da yer verilmiştir. 2014 yılındaki yerel seçimlerinde, meclis üyeliği adaylığı için FETÖ firarisi bir kişiye referans olduğum bilgisi de kesinlikle doğru değildir. Çünkü benim İlçe Başkanlığım 2009 yılında sona ermişti. 2014 yılında belediye meclis üyeliği için her hangi bir kişiye referans olacak şekilde hiçbir siyasi yetkim olmadığı gibi, haber içeriğinde adı geçen kişinin bildiğim kadarıyla 2014 yılı belediye seçimlerinde meclis üyesi aday adaylık müracaatı bile olmamıştı. Şu husus çok açık bir şekilde görülüyor ki, “çamur at izi kalsın” mantığıyla verilen haberde arzulanan husus, seçim sürecine girildiği bu günlerde yalan yanlış haberlerle Ak Partinin yıpratılmaya çalışılmasıdır. Bu tür yalan, yanlış ve kasıtlı haberler her seçim döneminde ortaya atılagelmiştir. Ancak maksatlı bu tür haberlere halkımız itibar etmemektedir. Bu seçimlerde yine halkın sağduyusu galip gelecek ve belediyelerdeki hizmet yarışı sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar