Bu ülke de Sedat Peker’ler bitmez!

Bu ülke de Sedat Peker’ler bitmez!

Bu ülke de Sedat Peker’ler bitmez!

Bu ülke de Sedat Peker’ler bitmez!
09 Kasım 2016 - 13:55

Hatırlarsanız, terör örgütü yandaşları kazdıkları hendekler, kurdukları barikatlarla art arda özyönetim ilanları yapıyor, Türkiye'nin bir bölümünü silah zoruyla kendi yönetimleri altına almak istiyordu.

Güvenlik güçleri silahlı eylemlere karşılık veriyor, bölgede PKK'nın kontrolü eline almasına izin vermiyordu. Terörle mücadele kapsamında yapılan operasyonlar, PKK militanı gibi hareket eden akademisyenler, gazeteciler ve bazı siyasetçilerle bu süreci 'katliam' olarak nitelendirmişti.

Kürt siyasi iradenin taleplerinin karşılanması adına yapılan talihsiz açıklama ile bir akademisyen gibi değil de vatan haini gibi davranmışlardı.

O süreçte ise hainlikle dolu bildirgeye ve hainliğe kalkışan akademisyenlere en güzel cevabı Sedat Peker vermişti.

Sedat Peker kim mi?

Kimilerine göre mafya…

Kimilerine göre iş adamı…

Sedat Peker’in vasfının hiç önemi yok.

Onu tanıyan herkes bilir ki Sedat Peker ve onun gibiler, vatanı ve bayrağı için akıl ve hayal edilemeyecek mücadeleler verir, canını ise gözünü kırpmadan teslim eder.

Sedat Peker o dönemde akademisyenler için ne demişti?

“teröristler, onların destekçileri sizler ve yabancı ülke istihbaratları kısacası hepiniz, hedefinize ulaşıp devleti işlemez hale getirirseniz şunu iyi bilin ki; bu vatanın evlatlarından asla merhamet görmeyeceksiniz. Tekrardan söylüyorum; oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız!!!”

Bu cümleler bir mafya ya da caninin değil, vatanını ve bayrağını seven her Türk evladının rahatlıkla kurabileceği cümleler.

Şimdi bu vatan haini sözde akademisyenler, Peker hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve 11 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmış.

 

Öncelikle vatan hainlerinin, vatan sevdalılarına açtığı davanın hiçbir hükmü olamaz.

Eğer bir hüküm verilecekse onun gibi düşünen kendi tabiri ile ‘adamın arkadaşlarına’ yani milyonlarca Türk gencine de aynı hüküm verilmesi gerekir.

Kısacası Sedat Peker’in ifadeleri bireysel ifadeler değil, onun gibi düşünen herkesin ifadeleridir.

Bu ülkede hainlerin bitmeyeceği gibi, Sedat Peker’lerin de bitmeyeceğinin bilinmesini isterim.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
HEDEFE ADIM ADIM
HEDEFE ADIM ADIM
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ