Bu gurur Fikri Işık’a ait…

Bu gurur Fikri Işık’a ait…

Caner Pesen yazdı...

Bu gurur Fikri Işık’a ait…

Caner Pesen yazdı...

Bu gurur Fikri Işık’a ait…
30 Aralık 2019 - 09:16

Türkiye yerli otomobil ile birlikte Gebze’yi de konuştu.
Ülke olarak her kesimi memnun eden yerli otomobil Gebze’de görücüye çıktı.
Muhalefet de dahil, tüm yurdum insanları yerli otomobili gururla takip etti.
Yerli otomobil kadar Gebze’de gündem oldu.
Artık Gebze’yi duymayan, bilmeyen kalmadı.
Yerli otomobil sevincinin yanı sıra bu otomobillerin Gebze’de sergilenmesi bizler için ayrı bir gurur vesilesi idi.
Cuma günü Cumhurbaşkanı’nın Cuma Namazı da dahil Gebze’de ki yoğun programı, trafiği, dolayısı ile de yaşamı biraz olumsuz etkilese de, bu tarihi günün gurur ve sevinci öylesine büyüktü ki, o küçük sıkıntılar da kaçınılmazdı ve bir önemi de yoktu.
Otomobiller genel anlamda beğenildi ve siparişler ilk günden alınmaya başlandı, bizim içinse otomobil kadar değerli olan şey, Gebze isminin günlerdir Ülke gündeminde olması idi.
Bugün hala daha yerli otomobil haberleri Gebze ismi ile veriliyor.
Otomobillerin tanıtım töreninde kalabalık bir protokol vardı, Ülke yönetiminde söz sahibi hemen herkes Bilişim Vadisi’nde yerini almıştı.
Bu isimler arasında bizim için en önemli olanı hiç kuşkusuz, eski Başbakan Yardımcısı, Milli Savunma ve Teknoloji Bakanı Milletvekilimiz Fikri Işık’tı.
Yerli Otomobil konusunda da sayın Işık’ın çok ciddi emekleri, katkıları vardı, bu otomobillerin üretildiği alan Bilişim Vadisi’nin Gebze’ye kurulmasında da.
Tanıtım töreninde belki biraz sönük kaldı, ismi çok telaffuz edilmedi ama Ülke’de her kesimin gurur duyarak paylaştığı yerli otomobillerin de mimarı, yerli otomobil ile birlikte Gebze isminin Türkiye gündemine gelmesini de sağlayan sayın Fikri Işık’tı.
Bizler Gebze’de böylesine tarihi bir olayın yaşanmasından son derece gururluyduk, ancak asıl bu gurur sayın Fikri Işık’a aitti.
Özellikle Gebze Bölgemize sayısız eserler kazandıran, Bilişim Vadisi, Türkiye’de üst sıralarda yer alan Üniversitemiz, eğitim, sağlık ve spor alanlarında ki onlarca hizmeti…
Hepsinin altında imzası olan Sayın Fikri Işık’a ne kadar teşekkür etsek azdır.
Gebze’nin her alınan da imzasını gördüğümüz sayın Işık, siyaseten geri çekilmiş olsa da, unutulmaya yüz tutmuş siyasetçiler arasında gösterilse de, Gebze sayın Işık’ı asla unutmayacak, Gebze unutsa dahi eserleri hatırlatacaktır…

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
HEDEFE ADIM ADIM
HEDEFE ADIM ADIM
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ