Bismillah

Ahmet Oğuz yazdı...

Bismillah

Ahmet Oğuz yazdı...

Bismillah
03 Ekim 2016 - 10:14

Besmele, helal bir işe başlarken, Allah'ın adını anmak ve bu adla işe başlayarak işin hayırlı ve bereketli olması için dua anlamına gelir.

Bugün itibariyle ‘Kulis Haber’ adıyla Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası bölgesinde günlük yayına başladık. ‘Her işe besmele ile başlayın’ anlayışı ile ilkyazımın başlığını ‘Bismillah’ yapmayı tercih ettim.

Gebze’de, Kocaeli’nde hatta Türkiye’de yüzlerce gazete olmasına rağmen hep bi ‘gazete boşluğu’ olduğu konuşulur. Bu mantıkla da her çıkan gazete bir takım boşlukları doldurmaya aday olur.

Ama reel anlamda baktığınız zaman o boşluk hiç dolmaz.

Çünkü her ne iş yaparsanız yapın kitlelerin bütününü memnun edemezsiniz.

Şunu bilmenizi isterim ki; bizim ne boşluk doldurmaya, ne de birilerini memnun etmeye niyetimiz yok.

Biz, her zaman olduğu gibi, bildiğimiz doğruları ve gerçekleri sonuna kadar savunup yazmakla mükellef olduğumuzun farkında olan bir ekibiz. Daha önemlisi ise vatanını, milletini seven ve ne pahasına olursa olsun bu sevgiden vazgeçmeyecek inanca sahibiz.

Caner Pesen, Zafer Pesen, Barış Dursun, Zeynel Oğuz gibi alanında başarılı isimlerle çıktığımız bu yolda bizim için en önemli olan şey, siz değerli okuyucularımızın gazetemize ilgi ve alakası olacaktır. 

Yerel gazete okuma alışkanlığımız yıllardır kısır bir döngü içerisinde gidip geliyor. Siyasetçi, esnaf ve halk olarak artık kendimizi aşmalı ve okuma alışkanlığımızı artırmalıyız. Özellikle bölgemizin esnafları en az bir yerel gazete alarak, sadece bir gazete ile büyük katkılar sunmuş olacak.

Şunu unutmayalım ki siz okursanız gazetelerde gelişir, siyasetçilerde gelişir, kentte gelişir.

Öneri ve eleştirilerinize açık olup, haftanın her günü bu köşede bulunmak dileği ile…

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
HEDEFE ADIM ADIM
HEDEFE ADIM ADIM
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ