Baroya 7 taze kan
Reklam

Baroya 7 taze kan

Stajlarını tamamlayan 7 avukat ruhsatnamelerine kavuştu.

Baroya 7 taze kan

Stajlarını tamamlayan 7 avukat ruhsatnamelerine kavuştu.

Baroya 7 taze kan
07 Şubat 2019 - 09:46

Stajlarını başarıyla tamamlayan ve mesleğe ilk adımlarını atan 7 avukata Kocaeli Barosu Avukat Umut Gümüş Eğitim Salonu’nda düzenlenen törenle ruhsatnameleri takdim edildi. Ozan Doğan, Hasan Ali Yıldırım, Fatıma Öğün, Elif Yardımcı, Aytaç Demiray, Şeyma Nur Yücel, Tuna Kırankaya ile birlikte Kocaeli Barosunun üye sayısı da bin 717 oldu.

BARO BÜYÜYOR

Törene Baro Başkanı Avukat Bahar Gültekin Candemir’in yanı Önceki dönem Baro Başkanı Sertif Gökçe, Başsavcı Vekili Erdal Yücel, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, yönetim kurulu üyeleri, genç avukatların meslektaşları ve aileleri katılım gösterdi.Törende konuşan Kocaeli Baro Başkanı Avukat Bahar Gültekin Candemir, “Avukatlık mesleğine ilk adımlarını atacak meslektaşlarımızı yetiştiren siz değerli ailelere de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Baromuz her geçen gün genç avukatlarla büyüyor ve gelişiyor. Avukatlar tarih boyunca adaletsizliklerle savaşan insanlardır. Avukatlar demokrasinin ve temel hakların da savunucularıdır” diye konuştu.

DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ

Candemir, “Son yıllarda ülkemizde yaşanan olaylar hukukun su ve hava kadar hayati öneme sahip olduğu ortaya koymuştur. Bizler yaşanan tüm vahim olaylara karşı baroların daha büyük ve güçlü şekilde hareket etmeleri gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda adalet için hukukun üstünlüğü için çalışmaya devam edeceğiz. Bugün itibariyle aramıza katılan genç meslektaşlarımızla da birlikte daha güçlü olacağız” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar