“Artık benim ülkücü arkadaşlarım...

“Artık benim ülkücü arkadaşlarım belediyelerde de var olacak"

MHP İzmit İlçe Teşkilatı ev sahipliğinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında, İzmit Belediyesi Meclis üyeliği aday adayları tanıtıldı. Programda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Artık benim ülkücü arkadaşlarım belediyelerde de var olacak" dedi

“Artık benim ülkücü arkadaşlarım belediyelerde de var olacak"

MHP İzmit İlçe Teşkilatı ev sahipliğinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında, İzmit Belediyesi Meclis üyeliği aday adayları tanıtıldı. Programda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Artık benim ülkücü arkadaşlarım belediyelerde de var olacak" dedi

“Artık benim ülkücü arkadaşlarım belediyelerde de var olacak
18 Şubat 2019 - 08:59

12 İLÇEDE DÜZENLENİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Cumhur ittifakı kapsamın Büyükşehirde ve 12 İlçede belediye başkan adayı çıkarmayarak, AK Parti’nin belediye başkan adaylarını destekleme kararı almıştı. Karar doğrultusunda MHP İl Teşkilatı, belediye başkan adayı çıkarmazken, belediye meclis üyelikleri için AK Parti’nin meclis üyeliği listesiyle seçime girme kararı aldı. Kararın ardından başvuru yapan meclis üyeliği aday adayları her ilçede düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısıyla tanıtıldı. Aday adayı tanıtım toplantıları kapsamında MHP İzmit İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliğinde 38 İzmit Belediyesi Meclis üyeliği aday adayı için aday adayı tanıtım toplantısı düzenlendi.

YOĞUN KATILIM

Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen aday adayı tanıtım toplantısına MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Cumhur İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Ülkü Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Gökhan Özkara, MHP MYK üyesi Hilal Elmas, TÜRKAV Başkanı Cemil Yılmaz, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, MHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Urgancı, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, il yöneticileri, ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeliği adayları, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

CUMHUR İTTİFAKI MUTLAK GALİP OLACAK

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye çıkan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, “Bir seçim dönemine giriyoruz. Bu seçim dönemi de bizler için son derece önemli. Türkiye dünyada her alanda sıkıştırılmaya çalışılıyor. Düşmanlarımızın çoğaldığı bir dönemde dostlarımızı arttırmak bizleri daha üst seviyeye taşır. Nice ortak değerlere sahip olduğumuz ülkücü kardeşlerimizle birlikte olmak oldukça önemlidir. MHP’li arkadaşlarımızla yürümeyi bize nasip eden Allah’a hamdolsun. Cumhur İttifakı, bu seçimin mutlak galibi olacaktır” ifadelerini kullandı.

2023’E ERİŞECEĞİZ

Güney’in ardından kürsüye çıkan MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, “Öyle bir tarihteyiz ki destan yazıyoruz. Milli çıkarlarımızı korumak için çıkarsız bir şekilde bir araya geliyoruz. 24 Haziran’da olduğu gibi 31 Mart’ta da biriz. Ülkemiz yeni bir döneme geçiyor. 1 Nisan sabahı için felaket senaryoları yazanların hevesleri kursaklarında kalacaktır. 2023’e derlenmiş, toparlanmış şekilde erişeceğiz. Bu seçim beka meselesidir” şeklinde konuştu.

MHP İzmit İlçe Teşkilatı ev sahipliğinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında, İzmit Belediyesi Meclis üyeliği aday adayları tanıtıldı. Programda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Artık benim ülkücü arkadaşlarım belediyelerde de var olacak" dedi ile ilgili görsel sonucu

YALÇINÖZ İZMİT’İN ÇOCUĞU

Yalçınöz’ün ardından kürsüye çıkan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Ahmet Yalçınöz, bin yıllık İzmitli bir ailenin çocuğu. Yalçınöz, İzmit’in çocuğu. Gördüğünüz gibi MHP güzel bir aile, samimi bir topluluk. Teşkilatçılık zor iştir. Tabana dokunmak, güzel bir günde insanları bir araya toplamak zordur. Bunu anca güzel bir teşkilat yapar. Ülkücü hareketin başını çektiği hiçbir organizasyon başarısızlıkla sonuçlanmamıştır. Ülkücü hareket doğru yoldadır. Ülkücü hareket hiçbir yerde kaybetmeyecek” diye belirtti.

SİBEL HANIM BİZİ YOK SAYMAYACAK

“Biz İzmit Belediyesi’nin koridorlarında gururla gezeceğiz” diyen Ünlü, “Eğer ki zillet ittifakı kazanırsa, biz 5 yıl daha kadrolaşamayız. Ülkücüm evleneceğim diyor, iş bulamıyor. Çocuklarımız kurumsallaşmak istiyor fakat hayal kuramıyor. Bu gençlerin önünü Ahmet Yalçınöz açacak. Sibel Hanım; eğer biz 15 Temmuz’u beraber başardıysak, Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemini bırakıp yeni bir sisteme geçtiysek bizi yok saymayacak. Tahir Büyükakın da bizi yok saymayacak. Belli bir yoldan geçip, yol arkadaşı olmuşuz artık. AK Partililerin ne hakkı varsa, ülkücülerin de aynı hakkı olacak” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANIM HAYIR DEMEYECEK

“Bizim verdiğimiz oylarla seçilecek Sibel Hanım” diyen Ünlü, “Bizim yüzde 10’luk bir seçmenimiz var. Seçim kazandıracak bir siyasi partiyiz. Kocaeli’de Cumhur İttifakı her şeye rağmen kazanacak. Ben kurumsallaşmak istiyorum. Yarın buna belediye başkanım hayır demeyecek. Büyükakın ‘Ya devlet başa ya kuzgun leşe’ deyip bozkurt yaptı. Ülkücülük zor zanaat. Küllerimizden var olacağız. 2023 ve 2071 vizyonuna giden bu yolda bizler, kadrolaşarak ayakta kalacağız. Kadrolaşmak için Cumhur İttifakı’nda var olmalıyız. Her şey yoruma kapalıdır. Cumhur İttifakı’nın adayları anamızın ak sütü gibi helaldir” şeklinde konuştu.

BAŞARIYA İMZA ATACAĞIZ

Son olarak kürsüye çıkan Cumhur İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül, “Biz her zaman milletimizin terazisine inandık ve güvendik. Demokrasiye inanıyoruz. Değerli ülkücü arkadaşlarım; biliyoruz ve inanıyoruz ki yüreğinde millet sevdası olanın markası Cumhur İttifakıdır. AK Parti ve MHP’nin kurmuş olduğu Cumhur İttifakı halkın nezdinde teveccühle karşılanmıştır. Dolayısıyla önümüzdeki yerel seçimlerde de halkımızın tekrar teveccühüyle bir başarıya imza atacağını bu salonun heyecanından hissediyorum. Bundan en ufak bir şüphem yok” diye belirtti.

İZMİT BİZİM SEVDAMIZ

Konuşmasının devamında Gönül, “Biz İzmit’e inanıyoruz. İzmit bizim sevdamız. İzmit 102 mahallesiyle Kocaeli’nin kalbi. Bizim yolumuz milletin yolu. Dolayısıyla burada birlik var. Hep birlikte yönetim sergileyeceğiz. Şeffaf olacağız. Katılımcı yönetimi benimseyeceğiz. Projelerimizde ön şartımız milletin rızasını alacağız. Önce milletimizin gönlüne gireceğiz. Büyük hizmetler yapsak da gönülden gönle köprü kuramazsak yaptığımız hiç olur. Ben inanıyorum ki ülkücü kardeşlerim de her zaman vatandaşın dediğine kulak verir” şeklinde konuştu.

BAHÇELİ’Yİ TAKDİR EDİYORUM

“Ülkücü gençlerin Asenaların, gönüllerine koydukları vakit başaramayacakları hiçbir şey yok” diyen Gönül, “Biz birbirimize güveniyoruz. Vakit birlik vaktidir. Önümüze çıkan her engeli yavaş yavaş aşacağız. Vatandaşa gerçekleri bir bir anlatacağız. Olduğumuz gibi göründüğümüzde hiçbir sorun yok. Ben ülkücü camiaya yürekten güveniyorum. Kocaeli’nin 2’nci kadın milletvekiliydim, Bahçeli’yle çalışma imkanı buldum. Ne kadar değerli bir devlet adamı olduğunu gördüm. Çok takdir ettiğim bir lider. Şimdi 2’nci kadın belediye başkanı seçilecek. 2’nci kadın belediye başkanı, Cumhur İttifakı’nın adayı Sibel Gönül olacak. AK Parti ve MHP bir ekiptir. Biz büyük bir aileyiz” ifadelerini kullandı.

MHP İzmit Belediyesi meclis üyeliği aday adayları:

Engin Duymaz, Mehmet İlker Kazan, Hakan Varol, Aydın Akgül, Recep Hekimci, Mennan Orhun Hekimci, Suat Yetik, Salih Köktürk, Öznur Alpak, Nurcan Demirci, Cansu Polat, Fadime Koç, Şadiye Kirişçioğlu, Huri Demir, Beyzanur Karadeniz, Ömer Kocatürk, Sedat Can, Remzi Sarman, Fatma Erhan, Eşref Ayhan Arpacı, Enes Duydu, Serhat Bayar, Murat Pir, Abdülsamet Debreli, Rahmi Yılmaz, Rana Korkut, Fatma Serap Aytaç, Salih Acun Kamil Bulut, Kerem Erman, Nezih Yılmaz, Mustafa İpekçioğlu, Cengiz Oruç, Berktuğ Tunalı, Kadir Kocatürk, Yılmaz Ataker, Murat Avcı, Enes Şahin

MHP İzmit İlçe Teşkilatı ev sahipliğinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında, İzmit Belediyesi Meclis üyeliği aday adayları tanıtıldı. Programda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Artık benim ülkücü arkadaşlarım belediyelerde de var olacak" dedi ile ilgili görsel sonucu

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
HEDEFE ADIM ADIM
HEDEFE ADIM ADIM
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ