AK Parti ve MHP’den birlik mesajı

AK Parti ve MHP’den birlik mesajı

MHP İzmit İlçe Teşkilatı Tramvay Kafe’de gerçekleştirdiği organizasyonda 102 mahalle başkanını bir araya getirdi. Toplantıya AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın ve İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül de katıldı.

AK Parti ve MHP’den birlik mesajı

MHP İzmit İlçe Teşkilatı Tramvay Kafe’de gerçekleştirdiği organizasyonda 102 mahalle başkanını bir araya getirdi. Toplantıya AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın ve İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül de katıldı.

AK Parti ve MHP’den birlik mesajı
04 Şubat 2019 - 09:33

MHP İzmit İlçe Teşkilatı Tramvay Kafe’de gerçekleştirdiği organizasyonda 102 mahalle başkanını bir araya getirdi. Toplantıya AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın ve İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül de katıldı.Yalçınöz, MHP MYK Üyesi Hilal Elmas, mahalle başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Programa her iki partinin de temsilcilerinin katılması, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçimler için birliktelik mesajı niteliğinde oldu.

‘BİZE YAZIKLAR OLSUN!’

Programda ilk konuşan MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, “MHP İzmit İlçe Teşkilatı 24 Haziran’da nasıl çalıştıysa 31 Mart’ta da öyle çalışacak. Büyükşehir’i İYİ Parti’ye, İzmit’i de CHP’ye kazandıracaksak bize yazıklar olsun” dedi. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ise, “Kocaeli’de 140 bin oy almış partinin neferleriyiz. Cumhur İttifakı’yla Türk siyasetinde tarih yazıyoruz. Bir Cumhurbaşkanı, bir belediye başkan adayına ‘yol arkadaşım’ diyorsa AK Parti’liler ve MHP’liler Cumhurbaşkanının sözünü yere düşürmeyecektir” ifadelerini kullandı.

‘GİZLEYECEK BİR ŞEY KALMADI’

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Cumhur İttifakı’na en büyük destek Kocaeli’den geldi. Karşımızdaki saar netleşti. Bugün HDP İzmit’te, Derince’de ve Dilovası’nda aday çıkarmıyor. Gizleyecek bir şey kalmadı. Zillet İttifakı’nın karşısında yapabileceğimiz tek şey; Cumhur İttifakı’na 31 Mart’ta destek vermek” diye konuştu. Eryarsoy’un ardından sözü alan AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül, “MHP 50’nci yılını kutlamaya hazırlanıyor. Ben şimdiden kutluyorum. Cumhur İttifakı’nı geliştirmek hepimizin sorumluluğu. Ben teşkilatlardan yetişmiş bir ablanız, kardeşinizim. Eğer AK Partili mahalle başkanlarıyla bir ve beraberseniz hiçbir zorluk yok. Çalışacağız, başka yolu yok. İzmit bizim sevdamız. Allah’ın izniyle İzmit’in ikinci belediye başkanı olacağım” şeklinde konuştu.

‘MEZARA KADAR’

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın da şu ifadelere yer verdi: “-Beka meselesi 1071’den beri bu topraklarda var. Her seferinde bir başka vatan evladı bu davaya öncülük ediyor. Cumhur İttifakı, mezara kadar olan bir ittifak. Genel sekreterken, Aydın Bey’le çok güzel çalışmalar yaptık. Bunlar aramızda sırdır. Belediyeciliğin ne olduğunu biliyoruz. Bu kentte yapılması gerekenleri Sibel Hanım’la yaparız. Yeter ki, siz bizim arkamızda durun. İzmit’i falanca yönetse ne olacak diyorlar. Biz de safız ya bilmiyoruz işin gerçek yüzünü. Cumhur İttifakı beka meselesidir. Pazara kadar değil, mezara kazardır. Bu yolda bizi yücelten değerli il ve ilçe başkanıma teşekkür ediyorum. Sibel Hanım’la Cumhur İttifakı’nı belediyelerde temsil edeceğiz.”

MHP İzmit İlçe Teşkilatı Tramvay Kafe’de gerçekleştirdiği organizasyonda 102 mahalle başkanını bir araya getirdi. Toplantıya AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın ve İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül de katıldı. ile ilgili görsel sonucu

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güzide Kreşte Anneler Günü Özel Etkinliği
Güzide Kreşte Anneler Günü Özel Etkinliği
Büyükakın: Amatör spor kulüplerimize destek olmak için buradayız
Büyükakın: Amatör spor kulüplerimize destek olmak için...