AK Parti’nin böyle adamlara ihtiyacı var

AK Parti'nin böyle adamlara ihtiyacı var

Mustafa Aksoy yazdı...

AK Parti'nin böyle adamlara ihtiyacı var

Mustafa Aksoy yazdı...

AK Parti'nin böyle adamlara ihtiyacı var
02 Mayıs 2019 - 16:55

Dile kolay AK Parti’ye 17 yılını vermiş. Bir dönem AK Parti’de milletvekilliği, 2 dönem belediye başkanlığı yaptı. Belediye başkanlığı döneminde İzmit’e iz bırakan hizmetler yaptı. Adını hiçbir şaibeye karıştırmadı.
Hiçbir ihaleye fesat karıştırmadı. Siyaseti aktif yaptığı dönemler de adamcılık yapmadı. Yapmadığı içinde Kocaeli’nde siyaseti zirvede bıraktı.
Adamcılığın kol gezdiği AK Parti’de ‘Benim adamım olsun çamurdan olsun’ demedi. ‘Dürüst olsun, namuslu olsun benim adamım olmasın’ dedi.
 Mesela 10 yıllık belediye başkanlığı döneminde başka partiden olan müdürleri ve çalışma arkadaşları vardı. Nedenini ise ‘Onlar benim işimi ve halkın işini çözüyor’ diyor.
Şuan Gebze Konak Hastanesi’nde Genel Koordinatörlük görevini sürdürüyor. Hala ziyaretçi akınına uğruyor çünkü adam Kocaeli’nde yaptığı siyasette iz bıraktı.
Efsane başkan olmayı hak eden Nevzat Doğan, Gebze’ye de hareketlilik katacaktır. Gebze siyasetinde olur mu bilemem, zaman gösterir ama AK Parti Nevzat Doğan gibi isimlere sahip çıkmalıdır.
Adam belediye başkanlığını zirvede bıraktı. Bayrağı CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet’e devretti. AK Parti ısrar ederek Doğan’ı tekrardan İzmit Belediye Başkan Adaylığı için ikna etseydi, AK Parti lehine seçim sonucu yine değişmeyecekti. AK Parti’nin İzmit’i çok rahat bir şekilde alabileceği tek isim Nevzat Doğan’dı.
Bence İzmit bir adam kaybetti, ama Gebze bir adam daha kazandı. Umarım Nevzat Doğan Gebze’ye çok şey katar ve İzmit’te bıraktığı izlerden Gebze’ye de bırakır.
Gebze Konak Hastanesi için de Nevzat Doğan bir şanstır. Daha şimdiden hastanede değişimler başlamış. Konak Hastanesi Nevzat Doğan’ın koltuğa oturması ile fark yaratmaya başlamış bile.
Doğal bir yapısı var Nevzat Doğan’ın, insana samimi gelen bir yapısı var. Açık sözlü ve kafasında tilkilere yer vermeyerek en doğrusunu yapıyor.
Benim Sayın Doğan’a naçizane tavsiyem, sen bildiğin doğrulardan ayrılma. Doğru yapan hiçbir zaman kaybetmez. Vicdanın rahat ise doğru olduğun içindir.
Vicdanını rahatsız edecek işlere bulaşmadın, bundan sonra da bulaşma. Ama siyasetten geri kalma bence. Çünkü senin gibi adamlara hem siyasette, hem de AK Parti’de ihtiyaç var.
Senin gibi adamlar siyasette ne kadar geri durursa, yerini hak etmeyen başkasının adamları doldurur. AK Parti’ de eğer toparlamak istiyorsa Nevzat Doğan gibi isimlere sahip çıkmalıdır. Adamcılık yapmayarak işini ehline vermelidir diye düşünüyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
HEDEFE ADIM ADIM
HEDEFE ADIM ADIM
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ