AK Parti’nin 102 mahalle başkanı bir araya...
Reklam

AK Parti’nin 102 mahalle başkanı bir araya geldi

AK Parti’de 105’ncisi yapılan İl Danışma Meclisi toplantısının ardından başlayan ‘Mahalle Başkanları’ toplantılarının 11’ncisi İzmit’te yapıldı.

AK Parti’nin 102 mahalle başkanı bir araya geldi

AK Parti’de 105’ncisi yapılan İl Danışma Meclisi toplantısının ardından başlayan ‘Mahalle Başkanları’ toplantılarının 11’ncisi İzmit’te yapıldı.

AK Parti’nin 102 mahalle başkanı bir araya geldi
28 Eylül 2019 - 12:22

Derince’de yarın akşam(cumartesi) yapılacak 12’nci mahalle toplantısı ile ilimizin 472 mahallesinde bulunan AK Parti mahalle başkanları toplantıları tamamlanacak. İl binasında yapılan ‘Mahalle Başkanları’ toplantısına; İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte 102 mahalle başkanı katıldı. İzmit ilçe Başkanı Ali Güney, konuşmasında, “Bazı mahallelerimizde değişiklik yaptık. Hizmet edenlere teşekkür ettik. Mahalle başkanlığı yorucu ve siyasetin en sıcak olduğu yerlerdir. Önümüzdeki 4.5 yıllık süreçte mahallerimizde daha yoğun çalışmalar yapacağız.” dedi.
DEPREM HEP AKLIMIZDA
Toplantının basına açık bölümünde konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Bu ailenin mensubu olmamızdan dolayı ne kadar şükretsek azdır. Memleketimiz, vatanımız ve gönül coğrafyamız için durmadan çalıştık, çalışıyoruz, çalışacağız.” dedi. Depremi unutmanın mümkün olmayacağını belirten Ellibeş, “Deprem hep aklımızda. Deprem coğrafyasında yaşadığımıza göre, deprem gerçeği ile yüzleşeceğiz. İnsanları deprem değil, depreme dayanıksız binalar öldürüyor. Herkes binaları ile ilgili tespitleri yaptırmalı, tedbirlerini almalıdırlar” dedi.
1400'E YAKIN ETKİNLİK
Gölcük’te toprağa verilen Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Volkan Tantürk ile kaza sonucu hayatını kaybeden İzmit Sanayi Mahalle Başkanı Harun Ardıç’a Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunan AK Parti İl Başkanı Ellibeş, mahalle başkanları toplantısında şöyle konuştu: “4 ayını doldurmuş yönetimiz. Kolları paçaları sıvadık, sahaya indik. İlçe ilçe mahalle mahalle gezmeye başladık. Her buluşmada mutlu ve memnun ayrıldık. Tüm ilçeleri gezdik, teşkilatlarımız ve esnaar dahil 1400’e yakın ziyaret, etkinlik yaptık. Her ilçemizde yaz, tatil demeden ilçe danışma meclislerini yaptık. Her ilçemizi dipdiri capcanlı gördük. Türkiye’ye örnek teşkilat olduğumuzu her ilçemizde gösterdik. İl Danışma Meclisine 3 bin teşkilat mensubu kardeşimiz katıldı. Toplantı bitene kadar kimse yerinden ayrılmadı. Benim açımdan bu daha da önemli. Kocaeli Teşkilatlar içinde en güçlü yapıya sahiptir. Samimiyet ve içtenliğimizle söylüyorum; hepinizi gönülden alkışlıyorum. Yükünüz ağır, sorumluluğunuz büyük, sizleri önemsiyor ve değer veriyoruz.”

DÜN BAŞARDIK YARIN DA BAŞARACAĞIZ
Bu akşam itibariyle 472 mahallenin 455’i ile buluştuklarını belirten Ellibeş, “Büyükşehir’imiz, Kocaeli’nin amiral gemisidir. Bunun için Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız ile güzel işler yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Halkımız bizden beklenti içinde, umudu bizde. Biz bu umudu boşa çıkarmadık, bundan sonra da çıkarmayacağız. Dün başardık, bugün de, yarın da başaracağız. Sizleri de destek vermenizi devam etmenizi nöbet yerlerini kaybetmemenizi istiyoruz.” diye konuştu. Cumhurbaşkanımızın, ‘Dünya 5’ten Büyüktür’ demeye devam ettiğini, BM’de verdiği mesajları bütün dünyanın duyduğunu söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yaptığı selamlama konuşmasında, emekleri için mahalle başkanlarına teşekkür etti. Toplantının basına kapalı bölümünde, AK Parti yöneticileri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, mahalle başkanları sorununu ve taleplerini dinleyip cevaplandırdılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar