AK Parti Gebze 100. danışma meclisini...
Reklam

AK Parti Gebze 100. danışma meclisini tamamladı

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı Genişletilmiş 100. İlçe Danışma Meclisini büyük bir coşkuyla Gebze Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Birlik ve beraberlik mesajları verilen toplantıya AK Partililer adeta akın etti.

AK Parti Gebze 100. danışma meclisini tamamladı

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı Genişletilmiş 100. İlçe Danışma Meclisini büyük bir coşkuyla Gebze Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Birlik ve beraberlik mesajları verilen toplantıya AK Partililer adeta akın etti.

AK Parti Gebze 100. danışma meclisini tamamladı
20 Aralık 2019 - 09:10

Gebze Kültür Merkezi’nde ki toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Kocaeli'nin diğer belediye başkanları ve ilçe başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katılım gösterdi.



BİZ HALKIMIZA DOKUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Her bir partilinin değerli olduğuna vurgu yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Her biriniz bizim için çok değerlisiniz, sağ olun, var olun. Bizler partimizin düzeni ve disiplini içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. AK Parti ailemizin bağlarını güçlendirmek için ziyaretler düzenliyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Kurucu ilçe yönetimimizi ve teşkilatını davet ettik ve onları ağırlamaktan şeref duyduk. Belediyemizin halk meclislerine teşkilatlar olarak destek veriyoruz. Delege seçimlerini tamamladık ve 5 bin 210 üyemiz oy kullandı. Partimize teveccüh devam ediyor, yeter ki biz halkımıza dokunmaya devam edelim' dedi.



HAKKANİYETLİ ÇALIŞMALAR YÜRÜTMEYE DEVAM EDİYORUZ
Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz konuşmasında, 'Sizler soracaksınız ve bizler cevap vereceğiz. Belediyenin çalışmalarıyla alakalı 15 Ocak’ta bir toplantı düzenleyeceğiz. Biz sizlerin gayretleri ve çalışmalarıyla, milletin bize verdiği emanet için hakkaniyetli çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz' dedi.


GEBZE'DE HEP HEYECAN HİSSEDİYORUM
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise, 'Gebze’ye ne zaman geldiysem, heyecanı hissettim. Gebze teşkilatının ayrı bir gücü ve heyecanı var. Biz belediye başkanları olarak sizler bizim arkamızda olmadığınızda köksüz bir ağaca benziyoruz. Sizlerin hakkı ödenmez, sizlerin emeğinin zayi olmaması için çalışıyoruz.'

MİLLET BAHÇESİNE DEĞİNDİ
'Bu millete karşı çok büyük sorumluluğumuz var. Dünyanın bütün mazlumları gözünü dikmiş Türkiye’ye bakıyor. Bizim de gece gündüz bunun gereğini yapmamız lazım. 2004-2019 döneminde buralara çok güzel hizmetler yapıldı. 759 milyon yatırım yapmış, 448 tane proje yapılmış. Gebze’de tamamlanan içme suyu 543 kilometre. Bu toplantıda bizler sizinle istişare yapıyoruz. Toplu taşıma ile ilgili ciddi bir şikayet var ve bu hatların bir havuzda toplanması için bir çalışma içindeyiz. Gebze’de mutabakat yolunda güzel bir yol alında 2020 yılında toplu taşımayı bir havuz içine alıp, sizleri daha mutlu edecek bir yapı oluşturacağız.  Millet Bahçesi’yle ilgili çalışmalarımızı tamamladık, bakanlığımızdan sözünü aldık ve en kısa zamanda Çevre Bakanlığı tarafından millet bahçesi inşa edilecek. Millet bahçemizin içinde çok güzel bir cami yapılacak ve bu da Gebze’mize çok yakışacak.'

HÜNKAR ÇAYIRI'NA PANORAMA 1453 GİBİ PROJE GELİYOR
'Darıca sahilinde başlattığımız projeyi Eskihisar’a bağlamak üzereyiz. Hünkar Çayırı ile ilgili kamuoyunda bir yalan var. Hünkar Çayırı’nda inşaat yaptırılıyor denildi. Arkadaşlarımıza sordum fotoğraf istedim orada da bir şey yok. CHP’li vekil Tuzla tarafında yapılan inşaatı çekmiş ve Hünkar Çayırı’nda yapılıyor diye servis etmiş, insaf. Hünkar Çayırı’nda Panorama 1453’ü andıran bir çalışma yapılacak. Fatih’in Otağı da orada canlandırılacak. Orası muhteşem bir cazibe merkezi olacak. Proje tamamlanır tamamlanmaz, sadece Gebze için değil Türkiye için cazibe merkezi olacak.'

20 MİLYONLUK YATIRIM İLE SORUN ORTADAN TAMAMEN KALKACAK
'Belediye bünyesinde istihdam ofisi oluşturduk. Gençlerimize vasıf kazandırmak için de çalışmalar gösteriyoruz. Ocak ayında Tatlıkuyu 2. Etap’ın çalışmaları tamamlanmış olacak. Son dönemde Gebze’de su kesintileri yaşadık. CTP hattının ihalesini yaptık. CTP boru tipinden yeni boru tipine geçeceğiz ve su kesintilerinin önüne geçeceğiz. İlk olarak 5 milyonluk bir yatırım yapılacak ve akabinde de 20 milyonluk bir yatırımla CTP hatlarını yenileyeceğiz. Yaşadığınız mağduriyetten ötürü sizlerden özür diliyorum' dedi.



BU GÜNLERE KOLAY GELMEDİK
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 'Bizler bu kutlu davanın mücadelesini veren teşkilatız. Hepimizin ortak bir sevdası var o da memleket sevdası. Sizler ve bizler bu yolda genel başkanımızın önderliğinde 18 yıldır mücadele ediyoruz. Bu günlere çok kolay gelmedik. Ülke için umut ışığı olan Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu hareket büyük işler başardı. Milletimiz ve teşkilatımız birlikte yol yürüdü. Bizler bu güne kadar, başarıyla geldiyse bunun temelinde birlik ve beraberliğimiz vardı. Bu hayaller için el ele ve gönül gönüle yürüdük. Her ne kadar aramıza fitne fesat sokmaya çalışanlar da olsa birliğimize ve beraberliğimize zeval vermeyeceğiz. İnandığımız yolda emin adımlarla yürümemiz gerek. Kongre sürecimizi resmen başlattık. Gebze özelinde tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Görev alan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Geçmişteki tuzakları beraber bertaraf ettiysek gelecekte de bunu birlikte sağlayacağız' dedi.






YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar