AK Parti’de gözler Salı gününe çevrildi

AK Parti'de gözler Salı gününe çevrildi

AK Parti Kocaeli’de gözler salı gününe çevrildi

AK Parti'de gözler Salı gününe çevrildi

AK Parti Kocaeli’de gözler salı gününe çevrildi

AK Parti'de gözler Salı gününe çevrildi
07 Ocak 2019 - 09:00

AK Parti, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı 24 Kasım tarihinde açıklamış, ilçe belediye başkan adaylarını açıklamamıştı.

AK Parti ve kent kamuoyunda merak edilen ilçe belediye başkan adayları ise salı günü açıklanacak. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Bize gelen her hangi bir yazı yok, fakat Cumhurbaşkanımız salı günü ilçeler açıklanacak dediyse açıklanacak” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu İzmir’de İzmir Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladığı törende, açıklanmayan diğer tüm ilçe belediye başkan adaylarının 8 Ocak Salı günü açıklayacaklarını duyurmuştu. AK Parti’de ilçe belediye başkan adayları açıklanmayan iller arasında Kocaeli de bulunuyor. İlçe belediye başkan adayları kimler olacağı ve ne zaman açıklanacağı merak ediliyordu. AK Parti Genel Merkez yönetimi, ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı törenin Ankara’da mı yoksa İstanbul’da mı yapılacak yarın il teşkilatını bilgilendirecek. 

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, hafta sonu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, açıklanmayan ilçe belediye başkan adaylarını 8 Ocak salı günü açıklayacakları açıklamasının ardından kendilerine genel merkezden her hangi bir bildirim yapılmadığını söyledi.  Eryarsoy, “Törenin nerede yapılacağı ile ilgili il teşkilatımıza her hangi bir bildirim gelmedi. Bu konuda genel merkez yönetimi törenin Ankara’da mı yoksa İstanbul’da mı yapılacak bu konuda pazartesi (bugün) bizi bilgilendirecektir. Bildirimden sonra bizde törene tam kadro kalacağız” dedi.

CHP ile İYİ Parti’nin Kocaeli’ de yapacakları ittifak anlaşmasının çatırdamaya başladığını, seçim ile ilgili gereken birlikteliği ortaya koyamadıklarını söyleyen başkan Eryarsoy, bu durumun kendilerini avantajlı kıldığını söyledi. Eryarsoy, “Açık söylemek gerekirse CHP ile İYİ Parti’nin yaşadığı bu sorunla ilgilenmiyoruz. Biz işimize bakıyoruz. Seçim çalışmalarımızı aylar öncesinde başlatmıştık. Tempomuzu hiç düşürmeden sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız çok iyi çalışıyor ve büyük bir mesafe kaydetti. Tüm teşkilatlarımız görevlerini sorunsuz yapıyor. Milletvekillerimiz de seçim sahasındalar. 31 Mart’ta elimizdeki tüm belediyeleri korumak ve yeniden 13-0 yapmak için çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
Çiftçi, şampiyon Çayırovaspor’u ağırladı
Çiftçi, şampiyon Çayırovaspor’u ağırladı