Ak Çayırova’dan Başkente Çıkarma

Ak Çayırova'dan Başkente Çıkarma

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve ilçe teşkilat yönetimi partisinin TBMM Grup toplantısını takip etmek üzere Ankara’ya gitti

Ak Çayırova'dan Başkente Çıkarma

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve ilçe teşkilat yönetimi partisinin TBMM Grup toplantısını takip etmek üzere Ankara’ya gitti

Ak Çayırova'dan Başkente Çıkarma
17 Ekim 2017 - 13:58

Ankara’ya ekibiyle birlikte çıkarma yapan başkan Gür’e yönetim kurulu üyeleri, icra kurulu üyeleri, mahalle teşkilat mensupları eşlik etti. Gür Ankara’da ,yaptığı açıklamada “Allah’ın izniyle genç ve dinamik bir ekip kurduk. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedeflere ulaşmak için gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi. Çayırova Ak Parti İlçe Teşkilatı kafilesine başta bölge milletvekilleri olmak üzere genel merkez yönetim ve yürütme kurulu üyeleri yakın ilgi gösterdi. Daha sonra TBMM Grup Toplantısının yapıldığı salona geçen Ak Çayırovalı Kafile burada AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmasını dinlediler. Başbakan Yıldırım Konuşmasında "Hata yapmak olur ama hainlik olmaz. Hata affedilir ama hainlik affedilmez. Onun için sahada bulunanların, planlama yapanlara göre çok daha önemli sorumluluğu var, daha da fazla gücü var. Çünkü onlar, olayın içindeler.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN POLONYA’DA

Yıldırım, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Polonya ziyareti nedeniyle kendisinin grup toplantısında partililerle bir araya geldiğini söyledi. Başbakan Yıldırım, tedavisi süren eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a "geçmiş olsun" temennisinde bulundu. Binali Yıldırım, dün Kuzey Irak bölgesinde düzenlenen operasyonlarda el yapımı patlayıcı düzeneğinin infilak etmesi sonucu şehit olan 4 askere Allah'tan rahmet diledi.

VALİLERE VE BELEDİYE BAŞKANLARINA SESLENDİ

Valilerin, belediye başkanlarının yaptığı işin bir anlamda, vatandaşın sorunlarını, dertlerini en iyi şekilde çözmek için hükümetin belirlediği politikalar çerçevesinde canla başla çalışmak olduğuna dikkati çeken Yıldırım, şöyle devam etti: "Biz onlara şunu söyledik, özetle dedik ki iş yaparken usul ve biçim hatalarına takılmayın. Sahada iş yapan, iş üreten herkes hata yapabilir. Eğer usulde, 'hata yaparım' diye korkarsanız, şekilde 'hata yaparım' diye korkarsanız hiçbir iş yapamazsınız. Dolayısıyla vatandaşın beklentisi de bir başka bahara kalır. Hata yapmak olur ama hainlik olmaz. Hata affedilir ama hainlik affedilmez. Onun için sahada bulunanların, planlama yapanlara göre çok daha önemli sorumluluğu var, daha da fazla gücü var. Çünkü onlar, olayın içindeler. Yıldırım, bu sırada salondan yükselen "Dik dur eğilme, vekil imam seninle" sloganına, "Ya imamlar, eğilmeden nasıl yapacağız? Rükuya, secdeye nasıl gideceğiz? Onu da düşünün. Biz ancak alçakların karşısında eğilmeyiz. Rabb'imizin karşısında eğiliriz." karşılığını verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
Çiftçi, şampiyon Çayırovaspor’u ağırladı
Çiftçi, şampiyon Çayırovaspor’u ağırladı