Köşker, Ekinci için çalışıyor…
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Köşker, Ekinci için çalışıyor…

31 Mayıs 2018 - 10:00

4 yıl önce ikinci kez Gebze Belediye Başkan adayı olduğu dönemde bile Adnan Köşker’i bu kadar yoğun görmemiştik.

24 Haziran seçimlerinin önemini herkes dile getiriyor, iktidar kanadında herkes 24 Haziran için kendi çapında çalışıyor, koşturuyor ama Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bu dönemde biraz daha fazla efor sarf ediyor gibi.

Katıldığı programlar, iftar yada seçim çalışmalarının yanı sıra Köşker ilk kez bir seçim öncesinde Gebzespor’u da gündemine aldı.

Geçtiğimiz sezon şampiyon olmasında büyük emeği olmuştu, Gebzespor’u 3. Lig’de de yalnız bırakmayacağını gösteriyor Adnan Köşker.

Gebzeli için Gebzespor’un yeri ve önemi her zaman ayrıdır.

Bu nedenle Gebzespor’un emin ellerde olması ciddi bir hamleydi.

Köşker, 24 Haziran seçimlerinde Gebze’nin Ankara’ya AK Parti’den 3 Vekil göndermesini çok önemsiyor ve bunun için yüksek tempoda çalışıyor.

Cemil Yaman ve 8. Sırada kendisine yer bulan Dr. Hakan Höbek’i garanti gören Köşker,  bulunduğu her ortamda Gebze Belediye Meclis Üyesi olan ve birlikte uyum içinde çalıştığı Av. Ufuk Ekinci’yi anlatıyor ve Ekinci için oy istiyor.

Özellikle bölgemizde yaşayan Karslılarla sık sık bir araya gelerek, Ekinci’ye hemşerilerinden destek istiyor.

Kars nüfusuna kayıtlı olan ve hemşerilerine büyük değer veren Ufuk Ekinci, Kars Ardahan Iğdır İş Adamları Derneği’nin de kurucularındandır.

Kocaeli’de 150 bini aşkın oyu bulunan Karslıların bu dönemde Ekinci’ye destek vermesi durumunda Ekinci’nin Meclis’te kendisine yer bulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ve Başkan Köşker’de buna vurgu yaparak, Karslılardan Ekinci için oy istiyordu.

Karslı seçmene seslenerek, ‘yıllardır Karslı Başkan, Karslı Vekil yok diyordunuz. Alın size Karslı Vekil’ diyerek, tüm Serhat yöresi seçmenlerinden, siyasi görüşleri bir kenara bırakarak, hemşerileri Ufuk Ekinci’yi Ankara’ya yollamalarını istedi.

Kocaeli’den AK Parti 9 Vekil çıkartabilir mi? Bunu 24 Haziran akşamı göreceğiz.

Ama seçim çalışmalarının hareketli olduğu şu günlerde, biz AK Parti’nin Kocaeli’den 9 çıkartması, Av. Ufuk Ekinci’nin Meclis’e girmesi için Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yoğun tempoda çalıştığını görüyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum