​​​​​​​Hizmetler tamam da, peki hizmet edenler?
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

​​​​​​​Hizmetler tamam da, peki hizmet edenler?

09 Ağustos 2018 - 08:57

AK Parti’nin çiçeği burnunda İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, dün Gebzeli gazetecilerle bir araya geldi.

Henüz başkan olarak atanmasının üzerinden bir hafta geçmemişken, Gebze basını ile buluşması Eryarsoy’un Gebze Bölgesine verdiği önemi gösterir ki, bu sevindirici bir adımdı.

Yeni adıyla Millet Bahçesi olan Eskihisar Macera Parkı’nda ki basın toplantısında Eryarsoy, bölgemizin aldığı ve alacağı hizmetler konusunda ki bilgi birikimi ve konulara hakim oluşu da önemliydi.

Hizmetleri anlatırken, elbette iktidar partisinin il başkanı olarak gururluydu ve saymakla bitmiyordu, bölgemize yapılan hizmetler, özellikle de sağlık alanında ki başarılı çalışmalar…

Basın toplantısının hizmetler kısmında zaten çokta sorun yoktu.

Eryarsoy’un hiç değinmediği bir konu vardı ki, 24 Haziran seçimleri öncesi ve sonrasında ki, Cumhurbaşkanı’nın sıkça dile getirdiği, ‘metal yorgunluğu’ yani partinin ve Cumhurbaşkanı’nın verdiği güçle çalışma yapma, doğru işler yapmakla yükümlü kişiler…

Kocaeli’de ki kayıp oyların sorumluları kimlerdi ve hangi nedenler oyların azalmasını sağladı?

Sonra Gebze gibi bir ilçenin mevcut yönetimi seçilemedi, atama ile görev yapıyor.

İl Başkanı gitti, seçim bitti, bakanımız yok, Kocaeli’de çok şey değişti, il başkanı olarak kendisi büyükte ilgi gösterdiği Gebze’de, ilçe başkanı ve yönetiminin seçilmesi için bir çalışma yapacak mı?

Partilerde atanmışlarla, seçilmişler arasında ne denli büyük bir fark olduğunu en iyi bilen isimlerdendir, Sayın Eryarsoy.

Gebze’de hala tartışılan bir konudur, yapılamayan kongre…

Acaba, Sayın Eryarsoy Gebzelilerin beklentisi olan kongreyi yapma eğilimi gösterecek mi?

Yoksa Gebze’yi böyle bir yanıyla eksik idare etmeyi sürdürecek mi?

Belediye başkanlarının hizmetlerinden övgü ile söz ederken, ilçe başkanlarına belediye başkanı olmaları yönünde destek vereceğini söylemesi de üzerinden çok durulacak konulardandı.

Ancak, Gebze’de 24 Haziran seçimlerinin sona ermesi ile yapılamayan ilçe kongresinin yapılması ve Gebzeli yöneticilerin seçilmiş olmanın gücü ile görev yapması geniş kesimlerin beklentisi, belirtelim istedik…

YORUMLAR

  • 0 Yorum