Teröre karşı tek yürek

Teröre karşı tek yürek

İzmir'deki hain saldırısı sonrası siyasiler teröre karşı tek yürek oldu.

Teröre karşı tek yürek

İzmir'deki hain saldırısı sonrası siyasiler teröre karşı tek yürek oldu.

Teröre karşı tek yürek
06 Ocak 2017 - 15:26


İzmir Adliyesi önünde gerçekleşen ve 2 şehidimizin olduğu hain saldırıya tepkiler çığ gibi büyüyor. İşte o paylaşımlar; Milli Savunma Bakanı Fikri Işık: Milletimizin başı sağolsun. Allah kahraman güvenlik güçlerimizi korusun.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz: İzmir Adliyesi yakınında gerçekleştirilen hain ve kalleş terör eylemini lanetliyorum. Kan ve şiddetten beslenen, Devletimize ve Milletimize bu alçak terör eylemleriyle diz çöktürmek isteyen hainlerin kökünün kazınacağı güne kadar terörle mücadelemiz her alanda sürecek. Bu hain saldırıda şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet: Teröre karşı mücadelede her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz. Gelin tek yürek olalım ülkemizi teröre teslim etmeyin!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan: Şehit polisimiz Fethi Sekin kendi canını ortaya koydu. İzmir'i korkunç terör eyleminden kurtardı. Mekanı cennet olsun unutulmayacaksın Şu ilde sen, bu ilde ben ölmüyoruz! Bu ülkede terörün aldığı can hepimizin canı, anası, babası, kardeşi, oğlu! Aynı acıyla yanıyoruz.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı: İzmir'deki hain saldırıda şehit olan polisimiz Fethi Sekin'e Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu: İnsanlık düşmanlarını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak: 2 teröristi fark edip Öldürerek Daha Büyük Bir Faciaya Engel Olan Şehidimiz Fethi Sekin. Allah Rahmet Eylesin. #izmir

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci: İzmir'de meydana gelen hain terör saldırısını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Birliğimizi ve kardeşliğimizi bozmaya çalışanlar asla hedeflerine ulaşamayacaklar

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba: İzmir deki hain saldırıda kahramanca şehit olan polisimize ve adliye çalışanımıza Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dilerim

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun: İzmir 'de yaşanan saldırıyı lanetliyor, tehditlerin, saldırıların ve patlamaların olmadığı bir ülkede barış içinde yaşamak istiyoruz. Hayatını kaybeden polis memuru ve vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Teröre teslim olmayacak, terörle yaşamaya alışmayacağız.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir: İzmir Adliye binası önünde gerçekleştirilen hain saldırıda şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Aziz milletimizin başı sağolsun.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Büyükgöz Huzurevinde Nikah Kıydı
Büyükgöz Huzurevinde Nikah Kıydı
Bilgi evlerinde yaz okulu kayıtları başlıyor
Bilgi evlerinde yaz okulu kayıtları başlıyor