OSB’LERDEN 100. YIL İÇİN MUHTEŞEM KONSER
Reklam

OSB’LERDEN 100. YIL İÇİN MUHTEŞEM KONSER

3 OSB’den Cumhuriyet için ortak etkinlik. Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılında, Gebze’deki üç OSB önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. GOSB, GGOSB ve GEPOSB, ünlü sanatçı Ferhat Göçer’le birlikte Türkiye yüzyılına merhaba dedi.

OSB’LERDEN 100. YIL İÇİN MUHTEŞEM KONSER

3 OSB’den Cumhuriyet için ortak etkinlik. Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılında, Gebze’deki üç OSB önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. GOSB, GGOSB ve GEPOSB, ünlü sanatçı Ferhat Göçer’le birlikte Türkiye yüzyılına merhaba dedi.

OSB’LERDEN 100. YIL İÇİN MUHTEŞEM KONSER
02 Kasım 2023 - 12:16

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türkiye’de olduğu gibi bölgemizde de büyük bir coşku ile kutlandı. Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve yerel belediyelerin hazırladıkları programlara OSB’lerde katkı sundu. Gebze’deki üç organize sanayi bölgesi, GOSB, GGOSB ve GEPOSB düzenledikleri ‘Cumhuriyet konseri’ ile bu büyük coşkuya ortak oldu. Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi etkinlik alanındaki Cumhuriyet şölenine binlerce kişi katıldı. Finalinde ünlü sanatçı Ferhat Göçer’in sahne aldığı etkinlikte, ilk önce dj Eyüp Gündüz kalabalığa marşlar çaldı. Daha sonra yerel sanatçı Ayaz Aydın’ın seslendirdiği şarkılara eşlik eden binlerce kişi gecenin sonunda coşkusunu Ferhat Göçer’le zirveye taşıdı.

“TÜRKÜN MATEMİ DE YASI
DA DÜĞÜNÜ DE BİR OLUR”
Program akışına göre saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından OSBÜK ile üç OSB’nin tanıtım filmi oynatıldı. Kürsüye açılış konuşmasını yapmak için ilk çıkan isim GGOSB Başkanı Adem Ceylan çıktı. Ceylan, “İsrail’in, Gazze’deki sivillere yönelik katliamını şiddetle kınıyorum. Bölgede barışın bir an önce sağlanmasını umut ediyorum. Biz Türklerin matemi de yası da düğünü de bir olur. O yüzden Cumhuriyetimizi en güçlü bir şekilde kutlamamız lazım” dedi. Ceylan konuşmasının devamında ise şu ifadeleri kullandı; “Cumhuriyetimizin 100. yılı onuruna; Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi ve Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi olarak ortaklaşa düzenlediğimiz ‘Cumhuriyet Konseri’ne hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bundan tam bir asır önce, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının vatan topraklarını kurtarmak için bu aziz milletimizle omuz omuza yürüttüğü kutlu mücadelenin sonunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti, artık 100 yaşında. Şanla, şerefle ve büyük bir onurla bu coşkuya hep beraber ortak oluyoruz. Cumhuriyetimize nice yüzyıllar diliyoruz. Biliyorum ki; yükseklerde dalgalanan ve şehitlerimizin kanıyla rengini alan bu şanlı bayrağımızın gölgesinde solumak her insana nasip olacak bir gurur değildir. İnanıyorum ki; bu mukadderata gençlerimiz bizlerden daha fazla sahip çıkacaktır. Çünkü en büyük Türk Atatürk ülkemizin bu şanlı tarihi mirasını Türk Milleti’nin bekçileri olarak gençlerimize emanet etmiştir. Türk gençliğine çok güvenen ve bunu her fırsatta vurgulayan Atatürk, Cumhuriyeti koruma ve yükseltme görevini de bu nedenle siz gençlere vermiştir. Atatürk’ün çizdiği yolda, milli ve manevi değerlerine bağlı, dürüst, vicdanlı, akılcı, milliyetçi, devletçi, ileri görüşlü Türk gençleri olarak, çalışkanlığınızla ve kararlılığınızla sizlere duyulan büyük güvene layık olacağınıza, bu misyonu nesilden nesillere aktararak taşıyacağınıza yürekten inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle etkinliğimize uzaktan yakından katılan herkese, bu ortamın sağlanmasında emeği geçen organizasyon ekibine, etkinliğin sorunsuz bir şekilde icra edilmesi için gecesini gündüzüne katan OSB çalışanlarımıza teşekkür ederim. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın büyük Türkiye!”

“ÜLKEMİZ EKONOMİSİNE KATKI
SUNMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ”
GOSB Başkanı Ercüment Sarıtaş günün anlam ve önemine vurgu yaptığı konuşmasında, “Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılını hep birlikte coşkuyla kutlamak üzere buradayız. Yoğun bir katılımla gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimizin birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesine vesile olacağına inanıyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılında, geçmişte olduğu gibi bugün de aynı azim ve kararlılıkla, nitelikli üretim ve ihracatla ve yeni yatırımlarla büyümek ve ülkemiz ekonomisine katkı sunmak en büyük hedefimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, burada bizlerle birlikte olan başta Sayın Valimiz olmak üzere, tüm katılımcılarımıza sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı iletiyor; Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü, birlik ve beraberlik içinde ve geleceğe umutla bakarak kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun” diye söyledi.

“BU COŞKUYU HEP BERABER
BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ”
Gebze Plastikçiler OSB Başkanı Mustafa Koray Kantarcı ise yaptığı konuşmasında, “Bu akşam burada Ulu Önder Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 100’ncü yılını hep beraber coşkuyla kutlayacağız. Katkılarından dolayı değerli sanatçılarımıza ve bu organizasyonda emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim. İstiklalden istikbale Cumhuriyetimizin 100’ncü yılı ve Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Herkese iyi akşamlar iyi eğlenceler.” ifadelerini kullandı.

AYAZ AYDIN ÖZEL MARŞ
YAZDI ÜÇ SEFER OKUDU
Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde buluşan üç OSB, etkinliğe kortej yürüyüşüyle başladı. Yüzlerce kişi ellerinde Türk bayrakları ile yaklaşık bir kilometrelik mesafeden etkinlik alanına yürüdü. Marşlar eşliğinde alana giren yüzlerce katılımcı, 100. yıla özel yapılan şapkalardan takdim edildi. Sahneye ilk olarak yerel sanatçı Ayaz Aydın çıktı. Aydın, GGOSB Başkanı Adem Ceylan’ın talebi üzerine Cumhuriyetimizin 100. yılına özel yazdığı marşı ilk defa seslendirdi. Dinleyenlerin beğenisi kazanan marş, Aydın tarafından üç sefer okundu.

FERHAT GÖÇER OSB’LERE
ENFES BİR GECE YAŞATTI
Gecenin finalinde ise ünlü sanatçı Ferhat Göçer sahne aldı. Bir birinden güzel şarkılarını seslendiren Göçer, OSB’lere enfes bir gece yaşattı. Repertuarında Cumhuriyetimizin 100. yılı için de marşlara yer veren Göçer, Türk bayraklarıyla adeta şov yaptı. Gebze’de olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Göçer, sahnede yaptığı konuşmasında, “Bugün gerçekten çok güzel ve anlamlı bir gündeyiz. Ve Gebze’de olmaktan böylesi bir atmosferde bulunmaktan çok memnunum. OSB yönetimlerine ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun, inşallah yine başka bir etkinlikte bir araya geliriz” ded

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar