Karaaslan: "Kocaeli AK Gençlik bir...
Reklam

Karaaslan: "Kocaeli AK Gençlik bir okul"

İlimizde bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği Yerelde Gençlik Muhabbetleri programında üniversiteli gençlerle buluştu.

Karaaslan: "Kocaeli AK Gençlik bir okul"

İlimizde bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği Yerelde Gençlik Muhabbetleri programında üniversiteli gençlerle buluştu.

Karaaslan:
25 Mart 2019 - 15:29

Yeni Cuma’da açık havada düzenlenen gençlik buluşmasına Karaaslan’ın yanı sıra Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İzmit Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve gençler katıldı. Gençlerin gündeme dair sorularını yanıtlayan Karaaslan, Kocaeli’nin AK Gençleri’nden övgüyle bahsetti. Kendisinin de gençlik kollarından geldiğini hatırlatan Karaaslan, “Başarılarıyla sürekli adından söz ettiren Kocaeli Gençlik Kollarımız geleceğin Türkiye’sine yetiştirdiği ve yetiştireceği gençler için bir okuldur” ifadelerine yer verdi.

KOCAELİ AK PARTİ’NİN KALESİDİR

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Emre Kahraman, “12 ilçede gençlerimiz ile birlikte kapı kapı geziyoruz. Hem adaylarımıza hem de cumhurbaşkanımıza destek istiyoruz. 31 Mart akşamı biz biliyoruz ki en güçlü destek gençlerden gelecek. Kocaeli AK Parti’nin kalesidir. Kocaeli’de yine 13-0 yaparak tüm belediyelerimizi kazanacağız. Buna tüm gençler yürekten inanıyor” dedi.

SİZLERİ GELECEĞİN DÜNYASINA HAZIRLAYACAĞIZ Gençlerle buluşmasında “en büyük yatırımı sizlere yapacağız” diyen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Biz bir Kocaeli hayal ettik, özellikle kadınlarımızın ve gençlerimizin mutlu yaşayacağı bir kent hayal ettik. Bu kenti daha nasıl ileriye taşıyacağımızın projelerini açıkladık. Sizleri geleceğin dünyasına hazırlayacağız. Başta sanat ve spor olmak üzere her alanda sizlerle ilgili sayısız projeler geliştirmeye devam edeceğiz. En büyük desteği sizlerden bekliyoruz. En büyük yatırımı sizlere yapmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

BOL BOL ANI BİRİKTİRİN

Programda gençliğin önemine dair konuşan ve gençliği bir kumbaraya benzeten İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Arkadaşlar, gençliğinizin kıymetini çok iyi bilin. Gençlik bir kumbaradır. Bu kumbaraya bilgi, birikim, beceri, seyahat, maddi ve manevi sizlere ileride güzel şeyler hatırlatacak bol bol anı biriktirin. İnşallah sizlerin desteğiyle Kocaeli’yi 5 yıl içinde geleceğe emin adımlarla taşımaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HİZMETLER BÜYÜYEREK DEVAM EDECEK

Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu 31 Mart seçimlerinin öneminden bahsederek, “31 Mart seçimleri sizler için büyük önem taşıyor. Çünkü kendisi vali, genel sekreter ve akademisyen görevlerinde Tahir Hocamızın da ifade ettiği gibi hayata geçecek olan projelerde siz gençlere büyük önem verildi. Kendisi 1 Nisan itibariyle İbrahim Başkanımızdan hizmet bayrağını devralacak. Geleceğin 5 yılında marka kent olma yolunda ilerleyen Kocaeli, daha çok değer kazanacak. Hizmetler büyüyerek devam edecek” dedi.

KOCAELİ GENÇLERİ ÇOK BAŞARILI

Programda son olarak konuşan ve gençlerin gündeme dair sorularını yanıtlayan Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Kocaeli Gençlik Kollarımıza özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu bir ekip işidir. Hem akademik hayatta hem siyasi alanda kendilerini sürekli geliştiren bir gençliğimiz var. Kocaeli Gençliğini çok başarılı buluyorum. Ben de gençlik kollarından genel başkan yardımcılığı görevine geldim. Başarılarıyla sürekli adından söz ettiren Kocaeli Gençlik Kollarımız geleceğin Türkiye’sine yetiştirdiği ve yetiştireceği gençler için bir okuldur” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
HALKIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ
HALKIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ
Gebze’de Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması
Gebze’de Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması