Günay, Çayırova’da Ki Hedefini Açıkladı!
Reklam

Günay, Çayırova'da Ki Hedefini Açıkladı!

Günay, Çayırova'da Ki Hedefini Açıkladı!

Günay, Çayırova'da Ki Hedefini Açıkladı!
12 Ağustos 2022 - 15:32

Belde başkanlığı döneminde Çayırova’nın ilçe olması için çok büyük emek verdiklerini söyleyen Başkan Günay, “Ak Partili Belediyeler olarak, Çayırova’ya çok büyük hizmetler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Hedefimiz 2023 seçimleri. Bu seçimlerde Çayırova’da hedefimiz, Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde oy almak. ’dedi.
 
 2002’nin ilk aylarında Çayırova Belde teşkilatı olarak bir arkadaşımıza atama ile belde başkanlığı görevini verildiğini söyleyen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, ‘O dönemde Belde başkanı olarak atanan arkadaşımız hızlı bir refleks göstererek şahsımın da dahil olduğu 10 kişilik yönetim kadrosunu oluşturduk. Siyasi Hukuk İşlerinden sorumlu olarak, belde teşkilatında çalışmaya başladım. Bu süreçte 3 Kasım 2002 seçimlerini bölgemizde başarıyla gerçekleştirdik. Yaklaşık 1 yıl devam ettik. Çayırova’ da gerçekleşen ilk kongrede yapılan istişareler ve ortak karar sonrası benim aday olmam istendi ve kurucu seçilen belde başkanı oldum.
 
Belde Başkanlığına başladığım dönemde, 28 Şubat süreci yaşanmış, devalüasyon olmuş, siyasetçiye hiçbir güven ve itibar kalmamıştı. Zor bir süreçte başkanlık koltuğuna oturmuştum. İnsanlar siyasete girmekten çekindiği korktuğu bir dönemdi.Ama sayın Cumhurbaşkanımıza insanların güveni, inancı ve desteği  sayesinde bu zorlu süreçte bizlerin yanında oldu. O dönemde sayınCumhurbaşkanımızRecep Tayyip Erdoğan da siyasi yasaklıydı. Muhtar bile olamaz deniliyordu. Kuruluş yıllarında çok büyük sıkıntılar içindeydik. Onca soruna rağmen, Allah’a hamdolsun o günleri başarılı olarak atlattık. ’dedi
 
ÇAYIROVA’DA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK
 
2008 de Çayırova’nın ilçe olması sürecinde teşkilat olarak önemli çalışmalara imza attıklarını belirten AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “Belde başkanı olduğum dönemde burada, Çayırova (Güzeltepe) ve Şekerpınar beldelerini kapatılıp, Gebze’ye bağlanması gündemdeydi. Bu konuyu dışarıya yansıtmadan belde teşkilatında görev yaptığımız arkadaşlarımızla birlikte sürekli istişare içinde olduk. Çayırova’nın ilçe olması için çok büyük mücadele verdik. Bu süreç yaklaşık 4-5 ay kadar sürdü. Teşkilatımızın içerisinde yer alan arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda İl başkanı, Milletvekili, Genel Merkez’imiz ile sürekli görüşerek çalışmalarımızı bu işe yoğunlaştırdık.
 
GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YAPTIK
 
Sözlerine; “Eğer biz mücadele etmemiş olsaydık, bugün Çayırova ilçe olmamıştı” diyerek devam eden başkan Günay, “Dışarıya yansıtmadan yaptığımız olağan üstü mücadelenin sonucunualmayı başardık. Bu başarı şahsi olarak bana çok şeye mal oldu. Birçok kişiyi karşıma almak zorunda kaldım. Belli bir süre partide bu süreçten dolayı görev alamadık. Siyasi olarak yaptığımız bu hizmet, önümüzü tıkadı. Biz, bu bölgede doğru olarak nitelendirdiğimiz değerler için mücadele verdik, ne yaptıysak bize neye mal olursa olsun görevimizi her zaman layıkıyla yaptık. Önemli olan bölgemizin kazanmasıydı.” İfadelerine yer verdi.
 
ÇAYIROVA’YA ÇOK BÜYÜK HİZMETLER YAPTIK
 
Başkan Günay sözlerine şöyle devam etti; AK Parti döneminde Çayırova’da çok önemli hizmetler yapıldı. Biz, bu bölgedeyaşayanlar olarak buranın hakkını her zaman savunduk. Çayırova’ya çok büyük hizmetler yaptık. Çayırova da alt yapı ile ilgili hiçbir sıkıntı kalmadı. Sağ olsun Büyükşehir Belediyesi önemli destekler verdi. Üst yapıda da hiçbir sıkıntımız yok. Çayırova’da gezip dolaştığınız zaman hiçbir sıkıntı çekmiyorsunuz. Ufak tefek eksikler arada olsa da gereken hızlı bir şekilde yapılıyor. Bölgemizde, geleceğimiz olan yavrularımız için okul öncesi ve sonrası için bilgi evleri yapıldı. Bölgemizde ki okulların hemen hemen hepsi yeniden yapıldı. En büyük sıkıntılarımızdan birisi Devlet hastanemiz yoktu. Çevre ilçelerimizde hastane olması nedeniyle buraya hastane yapılmayacaktı. Nüfusun artması sebebi ile ortaya çıkan sıkıntıların ve halkımızın istediğiyle bunun kararın alınması sağlandı. Sağlık Bakanlığımız tarafından yapılan ihale sonucunda çalışmalar başlamış olup gerek Büyükşehir Belediyemiz gerek İlçe Belediyemiz ’in destekleriyle Çayırova’mız Devlet Hastanesine kavuşacak.
 
Bunun yanı sıra İlçe’mizde Kent Meydanımızın yapımına hızla devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde Belediye Başkanımız ile birlikte, açılışını yaptığımız Kitap Kahve vatandaşlarımızın ve Gençlerimizin hizmetine sunuldu ve bir diğer 2.ncisi Akse Mahallemizde hizmete sunulacak. Büyükşehir Belediyemizin Cumhuriyet Mahallemizde ihalesini gerçekleştirerek, çalışmalarına başladığı Millet Bahçesi projesi en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine açılacak.Ayrıca Akse Mahallemizde yapılan çalışmalar neticesinde İlçemize kazandıracağı Millet bahçesi ihaleye çıkarak en kısa sürede vatandaşımızın doğa ile iç içe vakit geçirebileceği bir alan olarak sunulacak. Ülkemizde sayın Cumhurbaşkanımızın söz verip de yapamadığı hiçbir hizmet yoktur. Bu anlayışla Ülkemizde Ak Belediyecilik hizmette asla geri durmayan vatandaşlarının refah ve ferah seviyesini gerekliliklerini yapmaya devam edecektir.
 
HER ZAMAN DİMDİK AYAKTAYIZ
 
AK Parti Çayırova İlçe teşkilatları olarak her zaman dimdik ayaktayız. Bir bütün olarak hareket ediyoruz. Her bir teşkilat üyemiz disiplin içinde birbirine saygı göstererek, hareket ediyor. Çayırova’da yaklaşık 600 kişilik ekip aktif olarak çalışmalar yapıyor.
 
Geçmişteki ilçe başkanlarımız da aynı şekilde bu birlik ve beraberliği sağlayarak geldiler. Düzenli olarak toplantılarımızı yapıyoruz. Gençlik ve Kadın kollarımız düzenli olarak çalışmalarına devam ediyor.
 
HER SALI HALKLA BULUŞUYORUZ
 
Her salı günü halkla buluşuyoruz. Aslında 7/24 vatandaşımız ile beraberiz ama özel olarak da İlçe teşkilatımıza ziyaretimize gelmek isteyen sıkıntılarını ve dertlerini bizler ile paylaşmak isteyenler oluyor.  Geçen bir aile buraya gelmişti, elinde tatlıyla geldiler, kim olduklarını bilmiyorum. Bize teşekkür etmek için geldiler. Covid-19 olduğu dönemde hastaneler dolu olmasına rağmen sizin yardımımızla yaklaşık 6 ay boyunca hastanede kaldım ve aylar sonrasında kendime geldim dedi. Bu süreçte siz olmasaydınız ben şimdi olmazdım. Sizin duyarlılığınız sayesinde tedavi gördüm. Yaşıyorsam sizin sayenizde diyerek teşekkür etti. Hiç bilmeden birçok insana dokunuyorsun. Bu görevlerde bu gibi şeyler gerçekten çok önemli. Bazı siyasetçiler gelen bu tür olayları göz ardı ediyor. Ben ise, her gelen talebi ilgili kuruma iletip, gereken çalışmanın yapılmasını sağlıyorum.
 
HEDEFİMİZ 2023 SEÇİMLERİ
 
6’lı masadan hiçbir şey çıkmaz. AK Parti teşkilatları olarak hedefimiz 2023’ü çok iyi bir şekilde geçirmek.Yaptığımız kamuoyu araştırmalarında vatandaşın yüzde 67’si sorunları çözebilecek tek parti olarak, AK Parti’yi görüyor. Gerçekten sayın Cumhurbaşkanımız bir dünya lideri. 2023’ü kazanmama gibi bir endişemiz yok. Garanti görüp çalışmama gibi durumumuz da yok, her zaman kinden daha fazla çalışacağız.Hedefimiz teşkilat olarak 2023. Çayırova’da Türkiye ortalamasının üzerinde olmayı istiyoruz. Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde bir sonuçlar almayı hedefliyoruz. Geçmişte yaklaşık 5- 8 puan üzerinde oy aldık. Bu seçimde de Türkiye ortalamasının yüzde 10 üzerinde alarak, partimizi birinci yapmak istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı