Genç mühendisler, ’her şey’i konuştu
Reklam

Genç mühendisler, 'her şey'i konuştu

Genç-İMO “İnşaat mühendisliğine dair her şey” konulu seminer düzenledi

Genç mühendisler, 'her şey'i konuştu

Genç-İMO “İnşaat mühendisliğine dair her şey” konulu seminer düzenledi

Genç mühendisler, 'her şey'i konuştu
26 Şubat 2019 - 12:56

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin gençlik kolları olan Genç-İMO tarafından  geçtiğimiz hafta içinde “İnşaat mühendisliğine dair herşey” konulu seminer düzenlendi. Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Savaş Ayberk Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere İMO Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut, yönetim kurulu üyelerinden Baturhan Üretürk, Volkan Gümüş, Doç. Dr. Utkan Mutman, genç-İMO Başkanı Muharrem Önder ve çok sayıda mühendislik bölümünde okuyan öğrenciler katıldı.

Etkinliğe konuşmacı olarak İnşaat Mühendisi Cem Kafadar ve Mert Sezer katıldı. İnşaat Mühendisliği hakkında deneyimlerinden bahseden Mert Sezer, “İnşaat Mühendisi olmak aslında hayatı görebilmektir. Gerçek mühendislik sıfatını kazandıran şeyler dünyada, doğada ve insanlarda saklıdır. Bundan öne çıkarak bende insanları bilgilendirmek için kendi çapımda inşaat mühendisliği videoları çekmeye başladım.” ifadelerini kullandı.

Cem Kafadar ise, İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde öğrencilere problem çözmenin öğretildiğini ve bunun her şeyin temeli olduğuna vurgu yaparak, “Bulunduğumuz devirde bireyler kendilerini geliştirebilecek her şeye sahipler. Önceden bu imkânlar yoktu. Bizim eğitim gördüğümüz zamanlarda tek kaynağımız değerli hocalarımızın derste anlattıklarıydı. Fakat günümüzde bilgi her yerdedir.” dedi. Seminer, İMO Başkanı Bulut’un katılımcılara plaket taktim etmesi ile sona erdi

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı