Ertan Kara dolandırıcılara karşı uyardı!
Reklam

Ertan Kara dolandırıcılara karşı uyardı!

Sahte hesaplar ve MİA Gezi adı kullanarak dolandırıcılık yapan kişilere suç duyurusu

Ertan Kara dolandırıcılara karşı uyardı!

Sahte hesaplar ve MİA Gezi adı kullanarak dolandırıcılık yapan kişilere suç duyurusu

Ertan Kara dolandırıcılara karşı uyardı!
22 Ocak 2022 - 15:04

Gebze Bölgesinin sevilen siyasetçi ve iş adamlarından Ertan Kara, kendi markalarını kullanan dolandırıcılara karşı kamuoyunu uyardı. Ertan Kara’nın sahibi olduğu Metkar Turizmin organizasyon firması MİA Gezi’nin adını kullanan bazı dolandırıcı şahıslar vatandaşların tuzağına düşürdüler. Yaşanan olaylardan haberdar olan Kara, hemen adli işlem başlatırken, yaptığı açıklamayla bu kişilere karşı vatandaşları uyardı.
FİRMAMIZIN ADINI KULLANARAK VATANDAŞLARI DOLANDIRIYOR
METKAR Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Kara, geçmişte şirkette çalışan ve iş akdi sona erdirilen bir kişinin isimlerini kullandığını belirterek, şu ifadeleri kullandı: “METKAR Turizm Lojistik Nakliyat İnşaat ve Gıda San. Tic. LTD. ŞTİ olarak 20 yıldır bölgemizde personel taşımacılığı, tur, gezi, transfer gibi hizmetler vermekteyiz. 20 yıldır verdiğimiz hizmetlerde her daim müşteri memnuniyetini ön planda tutarken, firma ve aile itibarımızı yaptığımız her işte ön planda tuttuk. Son yıllarda METKAR Turizm olarak, ‘MİA Gezi Organizasyon’ markasını oluşturup, yurtiçi ve yurt dışı gezi ve tur organizasyonlarımızı ‘MİA Gezi’ adı altında sürdürmekteyiz. Firmamızla alakalı son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında art niyetli kişi ya da kişiler tarafından bir karalama kampanyası başlatıldı.
ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI
 Firmamızda geçmişte çalışan bir personel, tamamen bireysel olarak yapmaya çalıştığı tur organizasyonlarında firmamızın adını kullanarak, birçok kişiyi mağdur etmiş ve firmamızın yaşanan mağduriyetlerle hiçbir alakası olamamasına rağmen, bilinçli bir şekilde firmamızın ismi ön plana çıkarılmış ve itibarımız zedelenmeye çalışılmıştır. Süreçle alakalı gerekli tutanakları tutup, savcılığa suç duyurusunda bulunduk ve adaletin tecelli etmesini bekliyoruz. Hukuki süreci üzenle takip ederek, yaşanılan mağduriyetlerde sorumlu olan kişilerin gerekli cezaları almasını sağlayıp, gelişmeleri yine kamuoyuyla paylaşacağız.”
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı