Erken final günü
Reklam

Erken final günü

27.Görkem Çiler Kurumsal basın turnuvasında pazartesi akşamı çeyrek final heyecanı yaşanacak. 

Erken final günü

27.Görkem Çiler Kurumsal basın turnuvasında pazartesi akşamı çeyrek final heyecanı yaşanacak. 

Erken final günü
17 Aralık 2018 - 13:13

Yarı final biletini kazanmak için sahaya çıkacak olan ekiplerin mücadelesi içimizi ısıtacak. Açılış maçı saat 18.00’da CANTAŞ ile Yücel Boru arasında. Gecenin maçı ise 20.00’da geçen yıl finalde karşılaşan Erdoğdu ile Görtan arasında oynanacak.

CANTAŞ SÜPRİZ PEŞİNDE

Basın turnuvasının müdavim ekiplerinden  Yücel Boru şampiyonluklar ünvanına sahip. Kadrosunda bulundurduğu kaliteli oyuncuları ile dikkat çeken Yücel Boru bu yılında şampiyonluk yolundaki en favori ekiplerinin başında geliyor. Son iki yılda hakem hataları ile sürpriz bir şekilde final göremeyen Yücel Boru bu kez işi daha sıkı tutuyor. Elemelerde Telformu kolay geçen Yücel Boru’nun bugün ki rakibi daha dişli. Sürpriz skorlara imza atan Murat Yağmaz kaptanlığındaki Cantaş ekibi Yücel Boru karşısında sürpriz bir zafere imza atmayı hedefliyor. Mücadele saat 18.00’da.

GTO’NUN RAKİBİ GEMARD

Ozan İlyasoğlu başkanlığındaki GEMARD yarı final biletini kapmak için sahada. Nail-Sevgi Çiler’in her maçta destek sundukları Gebze Ticaret Odası ile bugün kozlarını paylaşacak olan GEMARD maçı nefesleri kesmesi bekleniyor. Hakan Tatoğlu yönetimindeki GTO ekibi ile denk bir güce sahip olan GEMARD ekibinin mücadelesinden galip çıkacak taraf ortaya konacak mücadele sonrasında belli olacak. Bu nefes kesici buluşma saat 19.00’da.

ERKEN FİNAL

İkisi de şampiyonluk yaşadı, ikisi de şampiyonluğun en güçlü adayı. Erdoğdu Geri Dönüşüm ile GÖRTAN geçen yıl finalde karşılaşmış şampiyonluk kupasını Erdoğdu kaldırmıştı. Bir kez daha aynı ekipler kozlarını paylaşacaklar. Ama bu kez yarı final biletini kazanmak için. Gecenin flaş buluşmasında her iki ekibinde tek hedefi galibiyet. Bu özel buluşma saat 20.00’da. Karşılaşmaları bölgemizin deneyimli hakemi Muharrem Kırbaş yönetecek.

SON MAÇ SALI GÜNÜ

Yarı final biletini kazanacak son ekip ise Salı günü oynanacak olan Hayat Tıp Merkezi ile Çayırova Belediyesi maçı sonrasında belli olacak. Sürpriz skorlara imza atan her iki takımda yarı final biletini kazanmak için Salı günü saat 19.00’da kozlarını paylaşacaklar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı