Elmas Düğün Davet’e görkemli açılış
Reklam

Elmas Düğün Davet’e görkemli açılış

İş adamı Arif Çiçek tarafından Gebze’nin Yenikent Mahallesi’nde 2018’in sonlarına doğru hizmete giren Elmas Düğün Davet Balo Salonu’nun resmi açılışı görkemli bir törenle yapıldı

Elmas Düğün Davet’e görkemli açılış

İş adamı Arif Çiçek tarafından Gebze’nin Yenikent Mahallesi’nde 2018’in sonlarına doğru hizmete giren Elmas Düğün Davet Balo Salonu’nun resmi açılışı görkemli bir törenle yapıldı

Elmas Düğün Davet’e görkemli açılış
23 Mart 2019 - 16:18

Gebze’nin Yenikent Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl içinde hizmete giren Arif Çiçek’e ait Elmas Düğün Davet Balo Salonu’nun resmi açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. Arif Çiçek açılışta konuklarını ekibi ve aile bireyleri ile birlikte ağırladı.

GÜVENİLİR ORTAM

Arif Çiçek gerek Gebze Bölgesi’nde yaşayan insanların gerekse onların mutlu günlerinde ağırlayacağı konuklarının en güzel, temiz, sıcak ve güvenli bir ortamda bir araya gelmesi, gerekse bölgedeki firmaların her türlü organizasyonlarını en iyi şekilde gerçekleştirmeleri için Elmas Düğün Davet Balo Salonu’nu Gebze’ye kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Tüm konuklarına katılımlarından ötürü teşekkür etti.

İSTİHDAMA KATKI

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çiçek Ailesi’ni yatırımlarından ötürü kutlarken Gebzeliler’in de kullanmakta istekli olması dileğinde bulundu. Tesisin istihdama da katkısı olduğuna dikkat çeken Güler, hayırlı kazançlar diledi.

ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak da Gebze’nin gelişen bir bölgesinde Gebze’ye değer katacak bir tesisi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Özak düğün salonlarının sosyal donatı alanı olarak önemli bir ihtiyaca yanıt verdiğini kaydetti. Arif Çiçek ve Çiçek Ailesi’ni tebrik etti.

ÇÖZMEYE ÇALIŞTIK

Gebze Belediye Başkana Adnan Köşker; Gebze’nin değiştiğini, geliştiği ve güzelleştiğini, büyüdükçe daha önemli bir kent haline geldiğini belirtip, “Gebze’nin geçmiş, yeni ve gelecek problemleri var. Bunları çözmeye çalıştık. Düğün salonları da problemlerden bir tanesiydi. Şehrin içinde, hijyenik olmayan ortamlarda, trafik sorunu olan yerlerde, vatandaşlarımız en mutlu günü orada geçirmek zorunda kalıyordu.

GEBZE O HALE GELDİ

Burada inşallah park sorunu yok. Ferah bir ortam var. İş güvenliği anlamında sorunsuz. Ben Çiçek Ailesi’ni tebrik ediyorum. Devamını dileriz. Gebze insanların yaşamaktan mutlu olduğu bir kent haline gelecek diyorduk. Bugün o hale geldi. Bundan sonra da devam eder inşallah” dedi. 4 Nisan’da mazbatayı teslim edeceğini hatırlatan Köşker, Gebze siyasetinde birlikte olmayı sürdüreceğini belirtip açılışa katılanlara hakkını helal edip helallik istedi.

TALEPLER ARTTIKÇA

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de hem yatırımcıları hem de yeni bir hayata atılırken mekanı tercih edecek olanları tebrik edip mutluluklar diledi. Gebze ihtiyaçları ile büyüdükçe yeni taleplere karşın böylesine güzel tesisler eklendiğini söyledi.

YENİ BAŞKANIN İLK İŞİ

Gebze Bölgesi’nin 751 bin 71 nüfusa ulaştığını, gündüz nüfusunun 1.5 milyonu bulduğunu belirten Çiler, “Ben her platformda dile getiriyorum. İnşallah bu yerel seçimde seçilecek belediye başkanının yapacağı ilk iş Gebze’yi Büyükşehir statüsünde il yapmak olacaktır. Siyasetin başkenti Ankara, ekonominin başkenti Kocaeli, Kocaeli’nin kalbi de Gebze’dir” dedi.

850 KİŞİLİK KAPASİTE

Yenikent Mahallesi, Issıkgöl Caddesi, 2423 Sokak’ta, Gebze Şehit Er Oğuzhan Demir Olimpik Buz Sporları Salonu karşısındaki Elmas Düğün Davet Balo Salonu, 850 kişilik kapasiteye sahip. Açık otopark, teras kafe, çocuk oyun alanı ve mescidi ile her türlü ihtiyaçlar göz önünde tutularak tasarlanan salon; yemekli/yemeksiz düğünün yanı sıra nişan, kına, sünnet, toplantı, seminer, kokteyl, konferans, yemekli davetler, mezuniyet balosu, doğum günü kutlamaları ve çocuk partilerine ev sahipliği yapmak üzere tasarlandı. 

TECRÜBELİ KADRO

Murat Benlikaya’nın genel koordinatör, Asiye Ebru Tapari ve Kemal Gezer’in yöneticilik yaptığı Elmas Düğün Davet Balo Salonu; tecrübeli ve güler yüzlü kadrosuyla bugüne kadar çok sayıda düğün, nişan ve etkinliğe ev sahipliği yaptı. Arif Çiçek açılışta konuklarını personeli; eşi Bedriye Çiçek, kızı Gamze ve oğlu Yiğit ile birlikte ağırlarken diğer oğlu Kenan Celal okulundan ötürü açılışta yer almadı. Arif Çiçek’i mutlu gününde kardeşleri İsmail Çiçek, Atilla Çiçek ve geniş ailesinin bireyleri de yalnız bırakmadı.

YOĞUN İLGİ

Gebze Belediyesi Mehter Takımı’nın konser verdiği, Gebze Belediyesi personellerinden Ramazan Zor’un sunumunu üstlendiği program saygı duruşu ile başladı. Ardından Huzurkent Camii İmamı Cengiz Acar, Kuran-ı Kerim tilavetinde bulundu. Açılışa Güler, Özak, Köşker ve Çiler’in yanı sıra CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Millet İttifakı CHP Gebze Belediye Başkan adayı Avukat Recep Dursun, Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, Bağımsız Gebze Belediye Başkan adayı Serap Çakırile Nasrettin Bavaş, Metin Topçu, Abdulkadir Özpehlivan, İlhami Sarıtoprak, Hasan Payyu’nun da aralarında bulunduğu iş dünyası temsilcileri ile belediye meclis üyesi adayları da yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca 80’i aşkın kişi, kurum ve kuruluş açılışa çiçek gönderdi.






YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
HALKIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ
HALKIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ
Gebze’de Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması
Gebze’de Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması