Dilovası’nı hak ettiği konuma taşımak...
Reklam

Dilovası'nı hak ettiği konuma taşımak için aday oldum!

AK Parti’den Dilovası Belediye Başkan aday adayı olan MÜSİAD Gebze Şubesi eski başkanı Nihat Yıldırım, Dilovası’nın en güçlü adayları arasında yer alıyor. Adaylığıyla alakalı Kulis Haber Gazetesi’ne açıklama yapan Yıldırım, “Dilovası’nı hak ettiği konuma taşımak için aday oldum” dedi.

Dilovası'nı hak ettiği konuma taşımak için aday oldum!

AK Parti’den Dilovası Belediye Başkan aday adayı olan MÜSİAD Gebze Şubesi eski başkanı Nihat Yıldırım, Dilovası’nın en güçlü adayları arasında yer alıyor. Adaylığıyla alakalı Kulis Haber Gazetesi’ne açıklama yapan Yıldırım, “Dilovası’nı hak ettiği konuma taşımak için aday oldum” dedi.

Dilovası'nı hak ettiği konuma taşımak için aday oldum!
06 Aralık 2018 - 10:20

MÜSİAD Gebze Şube Başkanı olduktan sonra başarılı çalışmalarıyla kamuoyunun dikkatini çeken Nihat Yıldırım, MÜSİAD’da başkanlık döneminin bitmesine az bir süre kala görevini devrederek Dilovası Belediye Başkan aday adayı oldu. Aday adaylık kararını MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kağan ile istişare ederek alan Yıldırım, Türkiye’nin en büyük STK’larından olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da desteğini alan bir STK olan MÜSİAD’ın desteğiyle yola çıktı.

ERDOĞAN’A VE DAVASINA GÖNÜL VERDİM
Aslen Iğdırlı olan Nihat Yıldırım, Refah Partisi ve Saadet Partisi’nde uzun yıllar görev yaptı. Bir dönem Refah Partisi Dilovası Belediye Başkan adayı da olan Yıldırım’ın, ailesinin büyük bir kısmı halen Dilovası’nda ikamet etmekte. İlçenin sevilen iş adamları arasında yer alan Yıldırım, 10 yıl önce AK Parti’ye üye olduğunu söyleyerek, “Cumhurbaşkanımız dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve davasına gönül verdiğim için AK Parti’ye üye oldum. Rabbim inşallah liderimizle birlikte görev yapmayı da nasip eder” dedi.

DİLOVASI’NI İYİ BİLİYORUM
Dilovası’nın daha yaşanılabilen bir kent haline gelmesi için projeleri olduğunu söyleyen Yıldırım, bu projeleri hayata geçirmek için belediye başkanı olmak istediğini ifade etti. Yaşlısından gencine Dilovası’nda hemen hemen herkesin kendisini tanıdığını söyleyen Yıldırım, “Yıllarca Dilovası’nda siyaset ve ticaret yaptım. Dilovası büyüdüğümüz yer olduğu için bütün sorunlarını çok iyi biliyorum. Büyüdüğüm şehri yönetmek, büyüdüğüm şehirde belediye başkanlığı yapmak her zaman hayalimdi. 2 yıl öncesine kadar rabbim ülkemizin en değerli STK’larından olan MÜSİAD’ın Gebze şubesine başkan olmayı nasip etti. Burada ekip arkadaşlarımızla birlikte ciddi çalışmalar yaptık.

REFERANS MÜSİAD
MÜSİAD Gebze Şubesini ülkedeki MÜSİAD algısına yakışır hale getirmek için çok çaba harcadık. Biz iman ve inançla çalışma yaptıkça bütün çalışmalarımızın karşılığını aldığımızı gördük. Bugün MÜSİAD Gebze Şubesi hem genel merkez nezdinde itibarlı konuma geldi hem de bölgemizdeki en güçlü STK oldu. Görev süremizin bitmesine çok az bir süre kalmıştı. Yerel seçimler yaklaşınca Dilovası Belediye Başkanlığı için aday adayı olmaya karar verdim. Ailemle ve dostlarımla istişareler yaptım. Daha sonra ise genel başkanımız Abdurrahman Kağan ile istişare ederek fikrimi beyan ettim. Kendisinin de desteğini alarak geniş bir katılım ile aday adaylığımı ilan ettim. Aday adayı olduğum günden bu yana sağ olsunlar Dilovalı hemşerilerim teveccühlerini hiç eksik etmedi. İlk günden itibaren hep yanımda oldular.

DİLOVASI KOCAELİ’NİN EN DEĞERLİ İLÇESİ
MÜSİAD Gebze Şubesi’ni hak ettiği konuma taşıdığımız gibi Dilovası’nı da hak ettiği konuma taşımaya adayım. Dilovası’nı Kocaeli’nin en şirin ilçesi yapmaya adayım. Çünkü Dilovası bulunduğu konum itibariyle Kocaeli’nin en değerli ilçesi. Bir kere Dilovası’nda yaşayan kimsenin iş derdi yoktur. Sadece sosyal ve daha lüks yaşam alanları yaratmak gerektiğine inanıyorum. Bunun da kabul edilebilir yolları var. İstanbul Boğazı’nı gören ilçeler nasıl değerli ise Dilovası’da Osmangazi Köprüsü’nden dolayı o kadar değerli olabilir. Dediğim gibi sadece lüks yaşam alanları inşa etmek gerekiyor.

EN ÇOK OY ALAN İLÇE OLURUZ
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, sanırım kısa bir süre sonra adayları açıklayacak. Eğer şahsımı aday gösterirse, diğer aday adayı arkadaşlarımız ve partili kardeşlerimizle birlik ve beraberliği sağlayarak Kocaeli’nin en çok oy alan ilçesi olmak için gece gündüz çalışacağıma ve Dilovası’nı hak ettiğini konuma taşıyacağıma söz veriyorum. Eğer farklı bir arkadaşımız aday gösterilirse aynı şekilde adaymış gibi çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı