Ceyhan: “Gebze’de adayı...
Reklam

Ceyhan: “Gebze’de adayı değiştirmeyeceğiz”

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze’de yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verirken, kongre adayı İrfan Ayar’ın değiştirilmeyeceğini belirtti

Ceyhan: “Gebze’de adayı değiştirmeyeceğiz”

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze’de yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verirken, kongre adayı İrfan Ayar’ın değiştirilmeyeceğini belirtti

Ceyhan: “Gebze’de adayı değiştirmeyeceğiz”
21 Kasım 2017 - 14:37

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, parti teşkilat binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek kongre ve kent gündemine dair açıklamalarda bulundu. Kongre süreci hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Ceyhan, “Bu hafta belirlemiş olduğumuz Derince, Körfez ve Başiskele ilçelerimizin kongresini gerçekleştireceğiz. 26 Kasım tarihinde aynı zamanda Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımızın da katılımıyla İzmit Kadın Kollarımızın kongresini gerçekleştireceğiz. Bütün kongrelerimizi Aralık ayında tamamlamış olacağız. Gebze ilçesi için de takvimde herhangi bir değişiklik yok. Sonra 3 kademenin de il kongresi için adımlarımızı atmış olacağız” dedi.

"TAPU SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ"

Gebze’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ceyhan şu açıklamalarda bulundu: “Teşkilatçılık çalışmalarımız da devam ediyor. Genel Başkan Yardımcımız Harun Karacan kentimize geliyor. Bu gece kentimizde bizim misafirimiz olacak. Ertesi gün Valili ziyareti Sivil Toplum Kuruluşlarımızla oturup hasbihal edecek. Yarın saat 11:00’de Antikkapı Restorandın üst katında STK temsilcilerimizle bir araya geleceğiz. Bu hafta cumartesi günü Başbakan Yardımcımızın öncülüğünde Valimizin ve TOKİ Başkanımızın da olduğu verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Gebze’de Yavuz Sultan Selim ve Hürriyet Mahallesi’ndeki tapu sorunu gündemdeydi. Kabaca 9 bin haneden bahsediliyor. Bizler orada yaşamını sürdüren herkes için nasıl bir çözüm buluruz diye aylardır uğraşıyorduk.

"TAŞ OCAKLARI BİR YERDE TOPLANACAK"

1 milyon 830 bin metrekarelik bir alan. Bu alanda tapusu olan da var, olmayan da var. En kısa zamanda makul ve iyi bir adımı o bölgede atacağız. Aralık ayının sonuna doğru on yıllarca süren sorunu biraz daha netleştirmiş olacağız. Gebze’deki askeri alanımız vardı. Projenin yeşil alanları ve okul alanlarıyla alakalı çalışmaların sonuna geldik. Gebze halkı için önemli adımlar atıyoruz. Taş ocaklarıyla alakalı sürdürdüğümüz çalışmalarında sonuna geldik. Dağınık olan görüntünün derlenip, toparlanmasıyla alakalı Valimizle yaklaşık 1 buçuk saat süren bir toplantı yaptık. Böylece taş ocakları sadece bir bölgeye toplanacak. Kentin sorunlarında paydaş olmak bir araya getirmek kolay değil, ben katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.”

"GEBZE’DE ADAYIMIZI DEĞİŞTİRMİYORUZ"

Gebze ilçesinde 2 listenin olup olmayacağına dair yöneltilen soruya Başkan Ceyhan, “Odaklandığımız 3 ilçemiz var. Bizler her şeyi kapalı gizli yürütmüyoruz. Kongrelerimiz bittikten sonra Gebze kongremize odaklanacağız. Oraya gideceğiz. Gerekli istişareleri ziyaretleri yapacağız. Hüseyin Bey’in de ona destek veren arkadaşlarında bu kararından vazgeçmeyeceklerini biliyoruz. Biz genel merkezimizin adayı İrfan Ayar’ın tek liste çıkartmasından yanayız. Basına yansıyan açıklamalarda tuzaklara düşmeyin. AK Parti bütün süreçlerini açık şeffaf bir şekilde yürütüyor. Adayımızı değiştirme gibi bir durumumuz yok” açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı