AK Parti’den Gebze’de Gövde Gösterisi!
Reklam

AK Parti’den Gebze’de Gövde Gösterisi!

AK Parti’den Gebze’de Gövde Gösterisi!

AK Parti’den Gebze’de Gövde Gösterisi!
29 Temmuz 2022 - 12:36

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı tarafından dev kadroyla gerçekleştirilen esnaf ve vatandaşları ziyaretleri öncesi, İlçe teşkilatında basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İl ve İlçe Gençlik Kolları başkanları, Kadın Kolu başkanları, önceki dönem Kocaeli Milletvekilleri Cemalettin Kaflı ve Mehmet Ali Okur, önceki dönem Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, eski İlçe Başkanları  ve çok sayıda partili katıldı.
365 GÜN SAHADA OLAN TEŞKİLATIZ
Toplantının açılış konuşmasını yapan Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “AK Parti Gebze sahada diyerek karış karış kenti dolaşıyoruz. Hane sahiplerimizi, üyelerimizi, esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Kapı kapı, sokak sokak dolaşıyoruz. Harita üzerinde işaretleyerek gidilmedik sokak bırakmayana kadar Gebze’yi geziyoruz. Hiçbir cenazeyi kaçırmıyor, taziyelere gidiyor, hastalarımıza ulaşıyoruz. Hiç bir zaman sahadan kopmadık. Biz senenin 365 günü sahada olan bir teşkilatız, seçim yok hep sahadayız. Bugün de 6 ekip halinde Gebzemizi gezeceğiz. Bu programımızı önümüzdeki günlerde de tekrarlayacağız.“diye konuştu.
GEBZE’DE BAŞLADI, HER İLÇEDE UYGULANACAK
İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise, “Bu partiyi milletimiz kurdu. 20 yılıdır milletimizden aldığımız güçle hizmeti sürdürüyoruz. Bu süreçte bizi biz eden, bizi var eden milletimizden hiç kopmadık. İyi günü kötü günü biz hep birlikte yaşadık. Seçim öncesi, sonrası fark etmeden milletimizle bir olduk ve bir olmaya devam ediyoruz. Hiç ara vermediğimiz, tempolu çalıştığımız bir aileyiz. Bugün farklı bir format uyguladık. Gebze’ye özel bir çalışma. Bunu tüm ilçelerimizde yapacağız.  Özel olarak her daim girdiğimiz 15 seçimde en güçlü desteği veren Gebze halkına teşekkür ediyoruz. Partimizin kuruluşundan bugüne Gebze özelinde görev alan herkese teşekkür ederiz. “dedi.
GEBZE’YE İL DESTEĞİ VERİLECEK Mİ?
Cumhuriyetin 100.yılında Gebze’nin il olmasına dair soruya yanıt veren Ellibeş, bu konuda ise renk vermedi. Ellibeş, “Genel başkanımız 2002 yılında güçlü bir Gebze sözü vermişti. 20 yılda daha  iyi daha gelişmiş bir Gebze için hizmetler yapıldı. Eğer yeni il çalışması olursa bu süreci yönetir görüşürüz. Ama Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimizle Gebze’nin daha güçlü bir yapıya kavuşması için çalışmaya devam edeceğiz.”şeklinde konuştu. Partinin böyle bir çalışma içerisinde olmadığını ifade eden Ellibeş, bu konuda sözü Milletvekili Cemil Yaman’a verdi. Yaman ise çalışmanın olmadığını belirterek, il çalışması olması halinde ise Türkiye’de il olacak yerlerin başında Gebze’nin geldiğini söyledi.
BÜYÜKAKIN’DAN BALLIKAYALAR MÜJDESİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze bölgesine dair yeni müjdesinin olup olmadığına dair sorumuza Ballıkayalar Tabiat Parkı ile ilgili yürüttükleri projeyi ilk kez açıklayarak,”Balıkayalar ile ilgili bir çalışmamız var. Bir tabiat parkı orası zaten biliyorsunuz. Dünyadaki örneklerine benzer bir proje hazırladık. Onayını aldığımız zaman orayı çok güzel bir destinasyon haline getireceğiz. 10 Milyon TL değerinde bir düzenleme yapılacak. Hünkar Çayırı ihale kapsamında devam ediyor. O da sonuna yaklaştı, daha önce duyurduk ama neticeye doğru gidiyoruz. Burada da iyi bir mesafe alacağız.”şeklinde konuştu.
EYT VE ÖTV DÜZENLEMESİ GELECEK Mİ?
Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ise ÖTV ve EYT ile ilgili sorumuza ise şu yanıtı verdi. Yeni müjdelerin geleceğini ifade eden Yılmaz, “Biz  her sorunun çözümü için irade ortaya koyan, sorunları çözmek için hareket eden bir partiyiz. EYT ve diğer meselelerle ilgili de bir çalışma yürütülüyor. Şu anda bunu açıklamaya memur değiliz. Önümüzdeki dönem yeni müjdeler dönemi olacak. Milletimiz Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye performansı, içeride faizi baskılayan, yatırımı istihdamı zorlayan modelimizle yeni müjdelerin halkımızla paylaşıldığı bir dönem olacak.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği