AK Parti’de 600 gün sonra il danışma...
Reklam

AK Parti’de 600 gün sonra il danışma toplantısı coşkusu

AK Parti İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’nde Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti’de 600 gün sonra il danışma toplantısı coşkusu

AK Parti İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’nde Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti’de 600 gün sonra il danışma toplantısı coşkusu
28 Eylül 2021 - 09:57

COVİD- 19 nedeniyle uzun zamandır yapılamayan AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı 107.Genişletilmiş İl Danışma toplantısı, Kocaeli Kongre Merkezi’nde Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numa Kurtulmuş'un katılımıyla gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını İl Koordinatörü Milletvekili Tülay Kaynarca’nın yaptığı toplantıda partililerin coşkusu yoğundu.

GENİŞ KATILIM

12 ilçeden teşkilat mensuplarının katılımıyla coşkulu bir atmosferde gerçekleştirilen il danışma toplantısına Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Milletvekilleri Fikri Işık, Sami Çakır, Cemil Yaman, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, önceki dönem Büyükşehir Belediye başkanı, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti eski il başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan, eski il kadın kolları başkanı Serpil Yılmaz, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

“SÖZ VERİYORUZ”

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “ Kocaeli her zaman ki yerinde çok şükür. AK Parti’nin farkı burada. Diğer partiler bizim genlerimizin farkında değil. İşte bu buluşmalar bizim farkımızı ortaya koyuyor. Pandemi şartlarında sizler çalışmalarınızı aksatmadınız. Teşkilat yapılanmamızla örnek bir durumdayız. Bu konuma gelmek zordur. Daha iyi noktalara gelmek daha zordur. Fakat bizler sizlerin inancıyla daha iyi noktalara geleceğiz. Buradan 2023’te Türkiye ortalamasında Recep Tayyip Erdoğan’a daha güçlü destek vermeye söz veriyoruz” dedi.

“ŞU SALONUN COŞKUSU İÇİN HER ŞEYLERİNİ VERİRLERDİ”

Ellibeş’in ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “ Bizler büyük bir davanın erleriyiz. Kocaeli Teşkilatları bu davanın en güçlü teşkilatı olmuştur. Hepimizin teşkilatımızın gururu oldunuz. Ak belediyecilik yapmak için sürekli olarak çalışıyoruz. Biz zaman geliyor yaptıklarımızı anlatamıyoruz. Onlar gibi bir heykel için, kafe açmak için genel başkan katılımıyla açılış yapmıyoruz. Şu salonun coşkusu için her şeylerini verirlerdi. Sizlerin boyunlarını bükmeyeceğiz. Allah sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı.

600 GÜN SONRA

Büyükakın’ın ardından kürsüye gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “ Pandemi nedeniyle 600 gün sonra sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bugün ayrıca benim doğum günüm, sizlerle doğum günümü kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum. 20 ayda yapamadığımız danışma meclisimizde sizler istişarelerimizi yapacağız. Sahaya indiğimizde tekrar tekrar AK Parti teşkilatlarının gücünü şahit oluyorum. Tekrar tekrar inancımızı tazeleyerek, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“BÜYÜK BİR ÖZLEM VAR”

Programda son olarak konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş şu ifadeleri kullandı; “ 600 günlük bir aranın ardından gerçekten büyük bir özlem var. Burası aynı zamanda bir muhasebe ortamıdır. AK Parti, Türkiye ve mazlumlar için bir dava partisidir. Türkiye sıradan bir ülke değildir. Türkiye bekleme salonlarında bekletilecek bir ülke değildir. İddia sahibi olmak tek başına yeterli değildir. Dünya beşten büyüktür diyerek dünyanın egemenlerine hadlerini bildirmeye devam edeceğiz” dedi.

“AK PARTİ HER YAŞ GRUBUNDA BİRİNCİ PARTİ”

“İnandığı yoldan dönmeyenlerle yol yürüyeceğiz” diyen Kurtulmuş, “ Tankın önüne yatacak bir gençlik ve halk yok. Bu gençlik her türlü fedakarlığı yerine getiriyor. Türkiye’nin gençleri AK Parti’den uzaklaşıyor gibi laflar çıkarıyorlar. Hangi anketi karşımıza çıkarırlarsa çıkarsınlar. Türkiye’deki tüm kamuoyu yoklamalarında AK Parti tüm yaş guruplarında birinci partidir. Gençlerin hedefleri, hayata bakış açıları değişik olursa olsun milyonlar bu davanın etrafında durmaya devam edecektir. Türkiye’de Z kuşağı diyeler boşuna uğraşmasınlar gelsinler Türkiye'nin gençlerini görsünler” dedi.

“DÜŞMANLARIMIZI AZALTIP, DOSTLARIMIZI ÇOĞALTACAĞIZ”

Türkiye’nin gençlerinin yolunu kaybettiğini düşünenler, üniversitelerdeki, liselerdeki pırıl pırıl gençleri görsünler. Bizim siyasi hareketimizin olmazsa olmazı ahlaktır. 2023’e giderken adımlarımızı sıklaştıracağız. Safları sıklaştıracağız. Manevi mesafemizi asla açmayacağız. Kimsenin ayağını kaydırmayacağız. Düşmanlarımızı azaltıp, dostlarımızı çoğaltacağız. Hepimizin eksiği olabilir. Bu eksikleri gidereceğiz. Bizim davamız para, pul davası değildir. Bizim davamız halkımıza hizmet, hakka hizmettir. Bu anlayışla 2023’te Cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanı seçtireceğiz”

“BİZİM ADAYIMIZ BELLİ ONLARIN ADAYI KİM?”

Bizim adayımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Karşı tarafın adayı kimdir? Biri çıkıyor ‘ben cumhurbaşkanı olmak istiyorum’ diyor. Diğer hanımefendi ‘ben başbakan olmak istiyorum’ diyor. Seçimde sanki Cumhurbaşkanlığı seçimine gidilmeyecekmiş gibi bir anlayışı var. Önce sadıkta Recep Tayyip Erdoğan’ı gönderecek bir sonuç almanız gerekir. Onlar ‘Recep Tayyip Erdoğan gitsin de nasıl giderse gitsin’ diyorlar. Halk ise her zaman Recep Tayyip Erdoğan diyor” dedi.

“KIZMAK, KÜSMEK YOK”

“Gönüllere girmek en zor iştir. Sizin en büyük başarınız Kocaeli halkının gönlüne girebilmektir. AK Parti bu milletin gönlüne girmiştir. Sevmeyeni seveceğiz, gelmeyene gideceğiz. Kızmak, kümsek yok. Mahalle mahalle, sandık sandık çalışıp 2023 hedeflerine yürüyeceğiz. Başta İzmit Belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediyelerini kazanacağız ve AK Partiyi açık ara birinci parti yapacağız. Allah yolunuzu, ufkunuzu açık eylesin” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı