Ağrılılar’dan AK Parti Kocaeli’ne ziyaret

Ağrılılar'dan AK Parti Kocaeli'ne ziyaret

Kocaeli'nin en aktif yöresel derneği olan Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF), AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ağrılılar'dan AK Parti Kocaeli'ne ziyaret

Kocaeli'nin en aktif yöresel derneği olan Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF), AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ağrılılar'dan AK Parti Kocaeli'ne ziyaret
29 Aralık 2020 - 14:27

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım ve beraberindeki Ağrılı dernek başkanları heyeti, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'i ve Kocaeli AK Parti İl Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı Ağrılı Zeki Cani ile İl yönetim kurulu üyeliğine seçilen Halil İbrahim Arslan'ı makamlarında ziyaret etti.
 
Ziyarete, Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım'a federasyona bağlı dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. 

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonun yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Yıldırım, yaptığı çalışmaları da detaylı bir şekilde anlattı. Yıldırım’ın ardından federasyona bağlı dernek başkanları da, söz alarak kendilerini tanıttılar. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, memnuniyetlerini ifade eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve İl Başkan Yardımcısı Zeki Canşi, “Ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kadim Ağrı şehrinin güzel insanları ülkemize ve ilimize her daim katma değer katan sosyal, kültürel, siyasal anlamda da bizlerin önemsediği bir topluluktur. Vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan kırmızı çizgilerine önem veren Ağrılı hemşerilerimizi önemsiyoruz. Kocaeli ilimizle özdeşleşen bir toplumdur Ağrı halkı. Hepimiz aynı geminin içerisindeyiz, farklı farklı görüşlerde olsak da, ülkenin bölünmez bütünlüğü bizler için olmazsa olmazımızdır. Öte yandan bu kadar kısa bir sürede güzel işler yapmışsınız, daha güzel çalışmalar yapacağınıza da inancımız tamdır. Bu anlamda Başkan Ömer ıldırım’ı ve ekibini tebrik eder başarılar dileriz” dediler.

KADEF Başkanı Yıldırım 'Hemşerilerimize seçilebilir sıralardan yer verin' diyerek talep ve beklentilerini dile getirdi. Yıldırım, 'Düşüncelerinden ötürü sayın başkana teşekkür ederim. Türkiye’deki ve Kocaeli’ndeki Ağrılı hemşerilerimiz bu ülkenin ana unsurlarıdır. Bu bilinci taşıyan eğitimli liyakatli, vatanına ve milletine bağlı insana insan olduğu için değer veren bir topluluktur. KADEF’in de, tam bu noktada diğer yöre halkıyla kültürel harmanlamayı gerçekleştiren ve bu misyonu üstlenen görevi var. Burada da, sivil toplum kuruluşlarının önemi büyüktür. Bizler KADEF olarak diğer siyasi  partilerimizden talep ettiğimiz gibi, Kocaeli’nde iktidar partisinden de çeşitli kademelerde görev yapan ve emek veren hemşerilerimizi göreve getirmenizi istiyoruz. Özellikle nüfusumuzun yoğun olduğu ilçelerde hemşerilerimize seçilebilir yerlerde yer vermenizi arzuluyor ve bekliyoruz” dedi.

Kovid -19 nedeniyle sosyal mesafe kuralları çerçevesinde itina ile gerçekleşen ziyaret, KADEF Başkanı Ömer Yıldırım, Başkan Ellibeş'e, İl Başkan Yardımcılığı ve Sosyal Politikalar Başkanlığına seçilen Zeki Canşi'ye ve yönetim kurulu üyeliğine seçilen H. İbrahim Arslan'a varaklı el işlemeli KADEF logolu hediyesi taktim edererek görevlerinde başarı diledi.

DERNEKLER ZİYARETE TAM KADRO KATILDI

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF)’in ziyaretinde eşlik eden dernekler heyeti; Kocaeli İzmit Ağrı Dernek Başkanı Şefik ALPARSLAN, KADEF kurucu yönetim kurulu üyesi Birol YILMAZ, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin KAPLAN, KADEF Kurucu yönetim kurulu Yusuf TOLTAR, Dilovası Ağrı Eleşkirtliler Derneği Başkanı Mahmut KOCABAY, Dilovası Ağrı Eleşkirtliler Derneği yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Dilovası Belediyesispor Kulüp Başkanı Recep LAÇ, Dilovası Ağrı Taşlıçaylılar Derneği Başkan vekili Hikmet DEMİR, Darıca Ağrı Yukarıtoklu Köyü Derneği Başkanı Telat AYDEMİR, Çayırova Ağrılılar Derneği Başkan vekili Aptulmecit GÜLTEK ve KADEF medya tanıtım birimi Cihan TEKER ile Emrah DURSUN katılım sağladılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Büyükgöz Huzurevinde Nikah Kıydı
Büyükgöz Huzurevinde Nikah Kıydı
Bilgi evlerinde yaz okulu kayıtları başlıyor
Bilgi evlerinde yaz okulu kayıtları başlıyor