Zeybek vatandaşı dinledi
Reklam

Zeybek vatandaşı dinledi

AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Emine Zeybek, il binasında vatandaşların sorunlarını dinledi.

Zeybek vatandaşı dinledi

AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Emine Zeybek, il binasında vatandaşların sorunlarını dinledi.

Zeybek  vatandaşı dinledi
18 Kasım 2019 - 13:57

AK Parti’de uzun süredir ara verilen halkla istişare toplantısı tekrar başladı. AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Emine Zeybek, il binasında vatandaşları dinledi. Milletvekili Emine Zeybek ile başlayan programlar her ay düzenli olarak devam ettirilecek. AK Partili diğer milletvekilleri de zaman zaman programlara katılarak vatandaşları dinleyecek, önerilerini alacak. Yoğun programından dolayı vatandaşla buluşamadıklarını ifade eden Zeybek, “Bu program ile vatandaşlarımızın dertlerini, önerilerini, tavsiyelerini dinleyeceğiz” dedi.

DİĞER VEKİLLERİMİZ DE BU UYGULAMAYA KATILACAKTIR
Toplantı ile ilgili bilgi veren AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Emine Zeybek, “Fırsat buldukça halkımızı dinleyeceğiz. Yaklaşık 1,5 yıldır her hafta şehirdeyim her hafta sahadayım. Buna rağmen telefon edip 5-10 dakika görüşelim diyorlar 12 ilçede program yapıp herkese yetişmeye çalışıyorum. 24 saat ayırsanız da yetişemezsiniz. Daha sonra böyle bir şey düşündüm. Bu uygulamanın daha verimli olacağını düşünüyorum. Ayda bir yapmak istiyorum bu programı. Bu şekilde yapabildiğimiz kadar yapacağız. Diğer vekillerimiz de bu uygulamaya katılacaktır. AK Parti sürekli halkın içinde böyle de olması gerekiyor” dedi.

BENİ RAHATSIZ EDİYOR
Zeybek sözlerinin devamında “Vatandaş görüşemiyoruz diyor. Bu da beni rahatsız ediyor çünkü evde oturmuyorum. Aileme vakit ayırmıyorum ama artık herkes ailem oldu. Önümüzdeki ay bütçeye başlayacağız. Cumartesi Pazar dahil Ankara’da olacağız. 3 gün Ankara, 3 gün buradayım. Bir gün de gidip gelmek diye hesaplarsak haftamız çalışmakla geçiyor. Vatandaşla buluşma noktasında zaman bulamıyoruz bu programla bunun önüne geçmeyi planlıyoruz. Vatandaşlarımızın dertlerini, önerilerini, tavsiyelerini dinleyeceğiz. Belki bize meclis çalışmalarımızda öneri sunacaklar” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı