Yüreğinde Dava olanın, gözünde sıralama...
Reklam

Yüreğinde Dava olanın, gözünde sıralama olmaz!

Genç yaşında iş hayatında önemli bir başarı yakalayan, sosyal kimliğinden dolayı STK’lar da etkin olan Ümit Akın, siyasette de atılarak, hizmet için uğraş veriyor. AK Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi adayı olan Ümit Akın, siyasette ki varlığını, “inandığım bir dava, uğrunda öleceğim bir liderim var. Bu inançla siyaset yaptığım için, sıralama, koltuk, mevki-makam benim için teferruat” dedi.

Yüreğinde Dava olanın, gözünde sıralama olmaz!

Genç yaşında iş hayatında önemli bir başarı yakalayan, sosyal kimliğinden dolayı STK’lar da etkin olan Ümit Akın, siyasette de atılarak, hizmet için uğraş veriyor. AK Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi adayı olan Ümit Akın, siyasette ki varlığını, “inandığım bir dava, uğrunda öleceğim bir liderim var. Bu inançla siyaset yaptığım için, sıralama, koltuk, mevki-makam benim için teferruat” dedi.

Yüreğinde Dava olanın, gözünde sıralama olmaz!
27 Mart 2019 - 08:51

KULİS HABER / AK Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi adayı Ümit Akın, Kulis Dergisi’ne özel açıklamalarda bulundu;

RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I İZLEDİM

Eğitim hayatımı tamamlayıp, evlilik, iş yaşamı derken, Ülkeme karşı da kendimi hep sorumlu hissettim. Siyasete ilgim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile başladı. Reis’i İstanbul Belediye Başkanlığı’ndan itibaren, Ülkemin başında ilgiyle izledim. Bir insanın bu denli Memleket sevgisi ile hareket etmesi, Halkı’na ömrünü adaması beni derinden etkiledi ve AK Parti saflarında siyasete atılmaya karar verdim. Partimin ilkeleri de, liderimin duruşu ile örtüştüğünü görünce de bu davaya, Ümmet’in umudu olan bu lidere daha aktif hizmet etmek istedim.

MEVKİ, YER DERDİMİZ YOK
Üyesi bulunduğum ve Gebze’de uzun yıllardır ciddi anlamda hizmet verdiğim MÜSİAD, sürekli iç içe olduğum hemşerilerim, hep destekçisi olduğum STK ve dostlarım siyasete ilk girdiğim andan itibaren hep destekçim oldu. Partimin verdiği her görevi seve seve, büyük gururla yerine getireceğimi ifade ettim. Bu dönem Gebze Belediye Meclis Üyesi adayı oldum. Bizi destekleyen STK’la ve bize inanan dostlarımız, bizi çok daha önemli görevlere yakıştırıp, ciddi destek olsalar da, benim için tek hedef, liderime hizmet etmek, inandığım bir Dava’nın arkasından gitmek olduğu için, ne meclis listesinde ki sıralamaya, nede önüme çıkacak başka fırsatlara bakmaksızın yoluma devam ediyorum. Benim yüreğimde inandığım bir davam ve uğrunda öleceğim bir liderim var. Yüreğinde dava olan birinin gözünde de hiçbir şekilde sıralama, mevki makam olmaz.

BEKA SORUNUNU ANLAMIYORLAR
Gebze’de 31 Mart seçimleri için yaklaşık iki aydır sahadayız. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Bize ‘Gebze’de yüzde 60’ın üzerinde oyunuz var, çalışmasanız da olur’ diyorlar. Bizde, ‘hayır bu Ülke’de Beka sorunumuz var ve biz her seçimden en yüksek oyu alarak, Halkımızın yanlışın peşinden geçmemesi için daha çok çalışmalıyız’ diyoruz. Bu Beka sorununu da anlatmakta zorlanıyoruz. ‘şöyle basit bir bakış açısı var. Yerel seçimleri, belediyelerin büyük çoğunluğunu muhalefet kazansa da Recep Tayyip Erdoğan Ülke’nin başında, nasıl bir Beka sorunu var’ bu yorumlara kesinlikle katılmıyorum. Türkiye’nin gelişmesinden, büyümesinden rahatsız olan güçler, büyük bir iş birliği içinde, PKK, FETÖ, bunların arkasında ki dış güçler, bugün sözde siyaset yapan Zillet İttifakı ile bir ve beraber. Bunlar yeril seçimlerden güçlü çıkarak, Cumhur’u hedef haline getirmek istiyor. Bu yüzden bunlara fırsat vermemeli. Biz bu bilinçle daha çok çalışıyor, 31 Mart seçimlerini sadece belediye başkanlığı seçimi olarak görülmemesi gerektiğini anlatıyoruz.

GEBZE’DE SORUN YOK, TÜRKİYE’DE DE ÖYLE
Ülke’de seçimler öncesi yine kirli eller devrede. Vatandaşın temel ihtiyacı olan gıdaların fiyatları ile oynanıyor. Piyasaları olumsuz etkileme çabaları var. Yine seçim öncesi bir çok senaryo ortada ama her şeye rağmen Halkımız gerçekleri görüyor ve Türkiye bir kez daha liderine sahip çıkıp, Cumhur İttifakı’na belediyelere teslim edecektir. Gebze’de seçimlerle ilgili bir kaygımız yada sıkıntımız yok. Yüzde 60’ın üzerinde bir oy ile Gebze’yi kazanacağımızdan eminim. Türkiye’de de anketler, fısıltı gazeteleri başka şeyler söylese de, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere, tüm bölgelere Cumhur İttifak’ı damga vuracaktır.
 
 
Ümit Akın kimdir?
Aslen Samsunlu olan Ümit Akın 1986 yılında Gebze’de doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Gebze’de tamamlayan Akın, Kocaeli Üniversitesi Biyomedikal Bölümünden mezun oldu. Mezun olduğu yıllardan itibaren çeşitli sektörlerde çalışan Akın, 2013 yılında Gebze’de kurduğu 3A İnsan Kaynakları isimli firma ile kısa sürede bölgede bulunan önemli şirketlerin personel temini ve danışmanlık hizmetlerini yürütüyor. 2017 yılında geri dönüşüm sektörüne de yatırım yapan Akın, iş hayatındaki başarı ivmesini yükseltti. Üyesi olduğu Gebze Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (MÜSİAD) gençlik yapılanmasına başkan olarak seçilen Akın, Genç MÜSİAD başkanlığı sürecinde Gebze bölgesinde yaşayan genç iş adamlarını MÜSİAD çatısı altında toplayarak başarılı çalışmalara imza attı. Genç MÜSİAD başkanlığı sonrasında MÜSİAD ana kademe yönetiminde de yer alan Akın, burada da bir dönem başkan yardımcılığı yaptı. Halen MÜSİAD Gebze Şubesi’nde başkan yardımcılığı görevini yürüten Akın, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Gebze’nin meclis üyesi aday listesinde yer aldı. Akın, evli ve iki çocuk babasıdır.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor