YRP Gebze kongresini yaptı!
Reklam

YRP Gebze kongresini yaptı!

23 Kasım 2018’de Dr. Fatih Erbakan tarafından kurulan ve o günden bu yana teşkilatlanma çalışmalarını bitiren Yeniden Refah Partisi, Gebze’de kongre heyecanı yaşadı.

YRP Gebze kongresini yaptı!

23 Kasım 2018’de Dr. Fatih Erbakan tarafından kurulan ve o günden bu yana teşkilatlanma çalışmalarını bitiren Yeniden Refah Partisi, Gebze’de kongre heyecanı yaşadı.

YRP Gebze kongresini yaptı!
18 Mart 2019 - 13:53

Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşen 1. Olağan kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Cumhur İttifakı Gebze Belediyesi Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, DSP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ziya Topal, Saadet Partisi Gebze Belediyesi Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır,Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, meclis üyesi adayları, STK temsilcileri, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan kongrede divan başkanlığına Zeynel Bulut seçildi. Akabinde kürsüye çıkan İlçe Başkanı Kılıç açılış konuşmasını yaptı ve şunları dile getirdi;

“HUZURLARINIZA ÇIKTIK”
Bu muhteşem günü hep birlikte yaşıyoruz. 23 Kasım 2018 Cuma günü Genel Başkanımız Fatih Erbakan ve kurucu üyelerimizle birlikte Hacı Bayram Veli Camii’nde kılınan Cuma namazından sonra kuruluş dilekçemizi İçişleri Bakanlığı’na verdik. 25 Ocak Cuma günü tarafımıza tebliğ edilen İlçe Başkanlığı görevini alır almaz teşkilatlanma çalışmalarına başlayıp kısa sürede 48 kişilik ilçe yönetim kurulunu, 35 kişilik ilçe gençlik yönetim kurulunu, hanım teşkilatımızı tespit ederek çalışmalarımıza başladık. Değerli Gebze halkının huzuruna Yeniden Refah Partimizin kongresiyle huzurlarınıza çıktık.

“ARTIK, UMUT, ÇARE VAR”

Seçime giren partilerimize, meclis üyelerine, muhtarlarımıza ve azalarına çalışmalarında başarılar dilerim. Kazananları tebrik ederken yanlış ve eksikleri de tenkit edeceğimizi bilmelerini isteriz. Yıllardır heyecanla özlemle beklenen Yeniden refah partimizin kongre heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. İnşallah milletimizin teveccühüne layık olacağız. Yeniden Refah Partisi olarak bizler kavga etmek, çatışmak, yıkmak için gelmiyoruz. Bizler bugüne kadar yapılan hizmetlere takdir etmek ve eksikleri tamamlamak içini geliyoruz. Bugün milletimize çaresizlik, umutsuzluk, alternatifsizlik döneminin sona erdiğinin müjdesini veriyoruz. Diyoruz ki artık umut, çare, alternatif var. Artık Yeniden Refah Partisi var.

“BİZ NE YAPIYORUZ ONU ANLATACAĞIZ”

Divan konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Yeniden Refah Partisi Genel başkan yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal ise, “Umarım Rahmetli Erbakan hocamızın gösterdiği yolda onun üzerine daha fazla şey katarak bu dönemi değerlendirmek kısmet olur. Ülke bizim, biz ne yapıyoruz onu anlatacağız. Ülkemizi tanıdığımızı göstermek mecburiyetindeyiz. Eğer teşhisi doğru koyamıyorsak tedaviyi de doğru yapamayacağız demektir’’ şeklinde konuştu. Aydal, Yeniden Refah Partisi’nin politikalarıyla ilgili görüşlerini de aktardı. Konuşmaların ardından tek listenin oylandığı kongrede mevcut başkan Engin Kılıç göreve devam etti. İşte Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nın 1. Olağan Kongre sonrası oluşan yönetimi; 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU