Yılmaz’dan muhalefete tepki!
Reklam

Yılmaz'dan muhalefete tepki!

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, 15 Temmuz programında meydanı terk eden CHP ve İyi Parti’ye tepki gösterdi.

Yılmaz'dan muhalefete tepki!

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, 15 Temmuz programında meydanı terk eden CHP ve İyi Parti’ye tepki gösterdi.

Yılmaz'dan muhalefete tepki!
16 Temmuz 2020 - 14:40

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, dün yapılan 15 Temmuz programında meydanı terk eden CHP ve İyi Parti’ye tepki gösterdi. Yılmaz’ın tepkisinden Saadet Partisi de tepkisini aldı. CHP ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanları, AK Parti üye standını örnek göstererek 15 temmuz törenlerini terk etti. Bu durum üzerine Genlik kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, açıklama yaptı Yılmaz muhalefete, “Üye çalışması yapmak bizim görevimiz. Hanginiz stand kurmak istediniz de izin alamadı söyler misiniz?”diye dordu.

ÜYE ÇALIŞMASI YAPMAK GÖREVİMİZ

Üye çalışmasına yönelik eleştirilere yanıt veren Yılmaz, “15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında dün bir takım etkinlikler yapıldı. Bu etkinlikler sırasında bizlerde AK Parti Gebze Gençlik Kolları olarak, hem şehitlerimiz için anı panosu hazırladık hem de üye standımızı açtık. Zaten bilenler bilir ki bizim üye standımız hemen hemen her gün kent meydanında üye çalışmalarını yapmaktadır. Dün kurduğumuz üye standını CHP, İyi ve Saadet Partisi İlçe başkanları eleştirmiş ve o gün orada olmaması gerektiğini ifade edip bununla alakalı gündem oluşturmaya başlamışlar. Birincisi yukarda da dediğim gibi biz üye standımızı sadece 15 Temmuz günü değil haftanın hemen her günü kuruyoruz. İkincisi ise bu arkadaşlar bizleri eleştireceğine gelip kendileri de stant kurabilirdi. Bizler siyaset yapıyoruz. Üye çalışması yapmak görevimiz.

DÖRT SENEDİR MEYDANDAYIZ

Ama görüyorum ki sizlerin siyaseti halkı kazanmak yerine yine her zaman ki gibi yapılan doğru işleri eleştirmekten başka bir şey değil. Hanginiz stand kurmak istediniz de izin alamadı söyler misiniz? Zaten özellikle Saadet Partisi İlçe yöneticileri oraya sadece 3 kişi ile geldi. 3 kişi 15 Temmuz etkinliklerine mi katılacaklar stand mı kuracaklar onlarda haklı... Şunu da unutmamak lazım ki, biz sizler gibi sadece bugün değil 4 seneden beri o meydandayız... Bu arada kurduğumuz stantların başında hiçbir menfaat gözetmeden yaz kış duran emek veren bütün partili kardeşlerimi bir kez daha tebrik ediyorum. Liderimiz, ülkemizin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi Durmak yok yola devam...

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı