Yeniden Refah’ta Erbakan heyecanı
Reklam

Yeniden Refah'ta Erbakan heyecanı

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı, 25 Mayıs’ta Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ı ağırlayacak. Teşkilat mensupları, Erbakan’ın katılacağı iftar programı öncesinde hazırlıkları görüşmek için istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Yeniden Refah'ta Erbakan heyecanı

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı, 25 Mayıs’ta Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ı ağırlayacak. Teşkilat mensupları, Erbakan’ın katılacağı iftar programı öncesinde hazırlıkları görüşmek için istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Yeniden Refah'ta Erbakan heyecanı
22 Mayıs 2019 - 16:38

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ı ağırlamaya hazırlanıyor. 25 Mayıs Cumartesi günü Erbakan, Kocaeli teşkilatının düzenlediği iftar programına katılacak. Genel Başkan Erbakan’ın geleceği gün belli olduktan sonra, İl Başkanı Mehmet Aras, olağanüstü gündem ile partisinin il başkanlık divanı, il yönetim kurulu ve ilçe başkanları ile ayrı ayrı toplantı yaparak iftar programı için yapılacak hazırlıklar hakkında istişareler yaptı. 

İKTİDAR GEMİSİ SU ALMAKTADIR

Yapılan toplantılarda konuşan Mehmet Aras, “Tüm kamuoyu çok iyi bilmektedir ki, artık iktidar gemisi su almaktadır. Geminin suyunu boşaltmak için harcanan çabalarda nafiledir. Eninde sonunda bu işin sonu yeni bir iktidardır. Ve bu yeni iktidar da, yeniden Refah iktidarıdır. Genel başkanımız, ülkemizin neresine gitse yer yerinden oynuyor. Millet bu genç lideri bağrına basıyor. Bu sevgi Dr. Fatih Erbakan’ ı cumhurbaşkanı yapacak, böylelikle ülke tarihin en genç cumhurbaşkanı Erbakan olacaktır” dedi.



SON OCAK SÖNMEDEN BU MİLLET YENİLMİŞ SAYILAMAZ

Öte yandan Aras, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na değinerek, “19 Mayıs’ın 100. yılına erişmiş bulunuyoruz. Bilindiği gibi şanlı Türk milleti, birinci cihan harbinde yenilmemiştir. Girdiği tüm cephelerde savaşı kazanmıştır. Lakin devletler hukukunun gereği olarak, müttefikleri savaşı kaybettiği için hükmen mağlup sayılmıştır. Ama bu büyük millet, devletler hukuku gereği yenilmiş sayılmış olsa da, milletler ve tarihin hukukunun gereği olarak asla kaybetmez, son kurşun atılmadan, son can verilmeden, son ocak sönmeden bu millet yenilmiş sayılamaz” şeklinde konuştu.

ATATÜRK MİLLİ GÖRÜŞÇÜDÜR

Sözlerini sürdüren Aras, “Bu millet muhakkak kıyamet sabahına kadar da var olacaktır. Bu bilincin yetiştirdiği bir kahraman olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bundan yüzyıl önce Anadolu’ya geçerek istiklal sancağını açmıştır. Çünkü o da bir mili görüşçüdür, ülkenin her alanda bağımsız ve lider ülke olmasının mücadelesini vermiştir. Daha düşmanı yurttan çıkarmamışken, Ankara’da eğitim kongresini yapmıştır. Yeni neslin nasıl eğitileceği sorusuna cevap aramıştır. Gençliğin yetişmesine büyük önem vermiştir. Çünkü rahmetli Erbakan hocamızın da dediği gibi; bir milletin en büyük gücü imanlı evlatlarıdır. Allah ona ve silah arkadaşlarına gani gani rahmet etsin. Yeniden Refah Partisi, bu ülkeyi yeniden lider ülke yapmak için kurulmuş bir partidir. İnşallah 19 Mayıs’ın, bağımsızlık ruhunu yeniden tesis etmek bize nasip olacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı