Yeniden Refah Gebze, Erbakan’a gitti
Reklam

Yeniden Refah Gebze, Erbakan’a gitti

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetimi, Altınoluk’ta gerçekleşen programda partilerinin genel başkanı Dr. Fatih Erbakan’la bir araya geldi.

Yeniden Refah Gebze, Erbakan’a gitti

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetimi, Altınoluk’ta gerçekleşen programda partilerinin genel başkanı Dr. Fatih Erbakan’la bir araya geldi.

Yeniden Refah Gebze, Erbakan’a gitti
19 Ağustos 2019 - 11:13

Yeniden Refah Gebze, Altınoluk’a çıkartma yaptı. İlçe Başkanı Engin Kılıç, ilçe yöneticileri ve gençlik kolları Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ı ziyaret etti. Burada konuşan Erbakan, “Bugün 17 seneden bu yana iktidarda bulunan kadrolar, eski Refah Partili, Milli Görüşçü, dindar, bizim kendi içimizden çıkmış kadrolardır. 17 yıldır iktidarda bulunan bu kadrolar, Türkiye'de inanç özgürlüğünün tesis edilmesi için son derece önemli adımlar atmışlardır. İmam hatipler, Kuran kursları açılmıştır. Başörtüsü zulmü ortadan kaldırılmıştır. Bu adımları atanlara teşekkür ediyoruz. Bu adımların atılmasından da en çok biz memnun oluyoruz ama bizim davamız sadece bundan ibaret değil. Allah razı olsun bunları yapanlardan ama diğer yandan bu 17 senelik iktidar döneminde Türkiye'de işsizlik arttı. Vergiler, bütçe açığı, devlet, millet ve özel sektör olarak borcumuz arttı. Faizler, döviz kurları, enflasyon, dış ticaret açığı arttı. Türkiye daha çok dışa bağımlı hale geldi. İcra ve iflas dosyaları, yoksulluk ve beyin göçü arttı. Tarımsal üretim değil, tarım üretimine konulan kotalar arttı. Bizim inancımıza göre sadece bireysel ibadetlerin yerine getirilmesi, inanç özgürlüğünün temin edilmesi yeterli değil. Sadece Kuran kursları, imam hatipler, başörtüsü bizim davamız değil. Bunlar elbette ki olacak ama bununla birlikte bizim davamız bize paylaşımda adaleti tesis etmeyi emrediyor, yönetimde adaleti tesis etmeyi emrediyor.

“YENİDEN SÖZ HAKKIMIZI ALACAĞIZ”

Bizim davamız herkese refah sağlamak, paylaşımda adaleti sağlamak, Allah'ın vermiş olduğu nimetlerin 82 milyon arasında adil bir şekilde bölüşülmesini sağlamak. Evet çocuğumuzu imam hatip’ e gönderiyoruz, kızlarımızı başörtüsüyle üniversiteye gönderiyoruz, evladımızı Kuran kursuna gönderiyoruz, devletin her kademesinde alnı secdeye varan inançlı insanlar var ama aynı zamanda ülkemizde enflasyon yüzde 30'u geçmiş. Bizim işimiz sadece ihrama girip senede 3 kere poz vermekle bitmiyor. Bunların hepsi çok güzel ama asıl yapmamız gereken herkese refahın sağlanmasıdır. Yeniden Refah Partisi olarak il ve ilçe teşkilatlarını tamamlamamıza rağmen medyada Erbakan Hocamıza ve partilerine yapılan görmezlik durumu bize karşıda işliyor. Bunun için Teşkilatlarımız ile birlikte yeniden kollarımızı sıvayacağız, yeniden demir çarıklarımızı giyeceğiz, karış karış, köy köy Anadolu'yu gezeceğiz, milletimize gideceğiz ve milletimizden yeniden söz hakkımızı alacağız çünkü Milli Görüşün ve bizlerin artık insanlık için, İslam alemi için söyleyeceği çok sözler vardır, yapacağı çok işler vardır, atacağı çok büyük adımlar vardır” dedi. Fatih Erbakan ziyaretlerinden dolayı Kocaeli, İzmir, Manisa teşkilatlarına teşekkürlerini sundu. Konuşmaların ardından Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Gençlik Kolları Başkanı Halil Bilikci Fatih Erbakan’a hediye taktım etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı