Yeniden Refah Gebze’de ilçe divanı yapıldı
Reklam

Yeniden Refah Gebze'de ilçe divanı yapıldı

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Divanı coşkulu bir atmosfer ve yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Yeniden Refah Gebze'de ilçe divanı yapıldı

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Divanı coşkulu bir atmosfer ve yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Yeniden Refah Gebze'de ilçe divanı yapıldı
07 Mayıs 2019 - 13:27

İlçe Divan toplantısına İl Başkan Yardımcıları Yılmaz Karagülle,Kamil Tökgöz ,İl Yönetim Kurulu üyeleri İhsan Malkoç ,Celal Dülger,Bünyamın Kahraman,Salih Ergün,Ömer Çapar ve Gebze ilçesi İl Sorumlu Emin Gürcan da katıldı.
Toplantı divan kurulu, Yılmaz Karagülle’nin divan başkanlığında; Engin Kılıç,Mehmet Kocaman, Yaşar Birgül ve Emin Gürcan tarafından oluşturuldu. Divanda İlçe teşkilatı Birim başkanları,gençlik kolları mahalle temsilcileri raporlarını sundu.

MİLLİ GÖRÜŞ BAYRAĞINI TÜRKİYE SEMALARINA DİKECEĞİZ

Raporların sunumunun ardından İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Karagülle kısa bir selamlama konuşması yaptı.Karagülle ;“İster oy atın ister ok.  Attığınızda kuklayı değil kuklacıyı vurmalısınız” der Malcolm X.  Erbakan hocamızda kurduğu milli görüş teşkilatlarıyla kuklacıyı tam beyninden vurmuş ve siyonizmin kurduğu 100 yıllık planı çöpe atmıştır.Bizde Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde inşallah Milli görüş bayrağını önce Gebze sonra Kocaeli ve sonra bütün Türkiye semalarına dikeceğiz” dedi.

82 MİLYONU KUCAKLAMAK İÇİN GELİYORUZ

Kapanış konuşmasında söz alan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Milli görüşün tek başına iktidar olacağı ikinci 40 yılı başlattık. Bizler yıkmak için değil, ayrıştırmak için değil, ötekileştirmek, suçlamak için değil, hiçbir ayrım gözetmeksizin 82 milyon insanı kucaklamak için geliyoruz inşallah. Bundan dolayıdır ki birinci 40 yılda koalisyon ortağı olduktan sonra ikinci 40 yılda tek başına iktidar olacağı ikinci 40 yıl başlamıştır. Türkiye'nin her yerinde yapılan siyasi toplantılarda milli görüş ve Erbakan heyecanı başlamıştır. İkinci 40 yıl harekâtı bütün ezilenlere gariplere hayırlı olsun.

YANLIŞLARI DÜZELTMEK İÇİN GELİYORUZ

Bizim gücümüz ihlas, samimiyet ve şuurundan kaynaklanıyor. Mevcut iktidar gitsin de kim gelirse gelsin siyaseti değil ülkenin sorunları çözülsün de kim çözerse çözsün anlayışıyla geliyoruz. Eksik olanları tamamlamak, yapılan yanlışları düzeltmek için geliyoruz. Biz hiçbir ayrım yapmaksızın 82 milyon insanı kucaklamak için 7 milyar insanın selamete ermesi için geliyoruz. Bizim iktidarımızda ülke kaynaklarının; üretim, sanayi, yüksek teknoloji üretimi, eğitim, yerli tarım ve hayvancılık üretimine aktarılacaktır. Ekonomide, dış politikada, eğitimde atacağımız adımlarla Yeniden Refah Partisi olarak adım adım bütün Türkiye'yi hep beraber inşa edeceğiz. Fakire sayısını artıran değil fakirliği ortadan kaldıran siyaset yapacağız"  şeklinde konuştu. Başkan Kılıç, divana katılanlara teşekkür etti.


 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU