Zinnur Başkan'ı tebrik ederim
Reklam
Levent Altun

Levent Altun

Levent Altun

Zinnur Başkan'ı tebrik ederim

18 Temmuz 2019 - 15:49

Gebze Belediyesi, 15 Temmuz programında konuşmacı olarak sözde tarihçi yazar birini davet etti.
Bu şahıs geçtiğimiz yıl da Çanakkale’nin kurtuluş destanıyla ilgili konuşma yapmıştı.
Anlaşılan o ki, bu tür programları yapan belediye görevlisi, 15 Temmuz’da da bu şahsa para kazandırmak için olsa gerek, bu programa eklemiş.
Atatürk’e hakaret ettiği ileri sürülen bu şahsın Gebze’ye geleceğini öğrenen sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar haliyle tepki gösterdiler.
CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz ve ekibi de, Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ile görüşerek programın iptalini istediler.
Toplumda gerilim olmaması ve sağduyu adına Zinnur Başkan örnek bir tavır sergiledi ve programı iptal etti.
Ne olduysa bundan sonra oldu!
Programı iptal edilen şahıs, para elden gidince başladı Twitter hesabından Zinnur Büyükgöz’e saldırmaya!
Demek ki derdi sadece paraymış.
Şimdi de bir müptezel çıkmış o da Zinnur Büyükgöz’ü eleştiriyor. İki CHP’li eleştirince programı iptal etti diye yazılar yazıyor. Sivas’ı örnek gösteriyor. Recep Tayyip Erdoğan diyor.
Oysa bu müptezelin geçmişine kısa bir göz atsanız, FETÖ ile ilgili hayranlık ve sevgi dolu yazılarını kolaylıkla bulabilirsiniz.
Bunların bir ideolojisi falan yok. Bunların tek ideolojisi para ve menfaat. Kim para verirse, onu överler. Kim fayda sağlamazsa ona saldırırlar.
Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz’ü tebrik ederim. Bu müptezellere kulak asmadığı için. Toplumun sağduyusuna saygı duyduğu için.
Bir belediye başkanı seçildiğinde, sadece bir siyasi partinin değil tüm şehrin belediye başkanı seçilmiştir.
Elbette ki farklı siyasi görüşteki insanların da düşünceleri önemli. Bunu yapabilen belediye başkanı, her kesimin saygısını kazanır. Yapmayan da sadece kendi kesiminin sesi olur.
Yapılan yanlışlıkları eleştirdiğimiz gibi doğru olanı alkışlamasını da biliriz. Zinnur Başkan doğru olanı yapmıştır. Ancak bundan sonra biraz daha dikkatli olmalı, bu tür etkinliklerden görevli kişileri bu konuda uyarmalı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum