Korkmayın, vicdanınızla seçin..!
Reklam
Levent Altun

Levent Altun

Levent Altun

Korkmayın, vicdanınızla seçin..!

29 Mart 2019 - 09:03

Seçime artık 2 gün var.
Üniversite yıllarımdaki seçimleri özledim.
Parti liderlerinin aynı televizyon programlarında projelerini tartıştığı, seçim meydanlarındaki üslup ve davranışlarını, parti yöneticilerinin birbirini düşman ya da vatan haini görmediği, seçimden sonra herkesin günlük hayatına devam ettiği seçimleri özledim.
Hiç kimsenin birbirini ayrıştırmadığı, hakaret etmediği, koltuk ve menfaat için değil şehrine ve memleketine hizmet etmek için aday olduğu seçimleri özledim.
Gazetelerin gerçekten gazete olduğu yılları özledim.
Hükümetlerin ve partilerin güdümünde olmayan, kasıtlı haberlerle halkı kandırmayan, yalan haber mühendisi gibi algı yaratmayan gerçek gazeteleri özledim.
Eskiden ekonomik krizle iktidara gelenler, ekonomik krizle iktidardan düşerdi. Şimdi ekonomiyi unutturdular. Kavga, dövüş, hakaret, iftira, yalan haberler…
İnsanlar kutuplaştırılıp ayrıştırılacaksa, birbirine düşman hale gelecekse belediye başkanının kim olduğu çok mu önemli?
Nefret siyaseti bitmediği takdirde, bundan sonraki her seçim böyle kavga gürültü ile sürüp gidecektir.

Gebze’de seçim nasıl geçer?
Gebze’de kime sorsak, ‘Serap Çakır’ diyor. Ve bu sözü o kadar çok kişiden duyuyoruz ki, sandığa yansırsa eğer, Serap Çakır devrimi yaşanır.
Aklından Serap Çakır’ı geçirenlere tavsiyem, sandık başında değiştirmemeleri. ‘Bağımsız aday kazanamaz’ algısına düşmeyin sakın, korkmayın, verin oyunuzu!
CHP seçmenine önerim, bu önemli seçimde her ne olursa olsun partilerini desteklemeleridir. Parti kırgınlığı ve aday tartışmalarının yapılacağı zaman değildir. Dengeler değişecek, bu kesin ve, bu değişen dengeleri CHP iyice değiştirecektir, bunu sakın unutmayın.
Saadet Partili seçmenlere önerim, sahadaki gücünüzü sandığa da yansıtın. Çok iyi bir adayınız var, 31 Mart’ta tüm gücünüzle destekleyin. Seçim günü başka partinin sandığına yolculuk etmeyin!
Ak Partili seçmene önerim, ellerini vicdanlarına koysunlar. Eğer Gebze’ye yapılan hizmetlerden memnunlarsa, Gebze’de yaşamak onlara mutluluk veriyorsa, oy vermeye devam etsinler!
Bu seçimde kilit mahalle Beylikbağı bölgesi olacak.
7 yıldır tapu bekleyen bu insanlar sokakta belediyeye hep tepkiliydi, birçok eylem yaptılar ama sandığa gidince hep destek verdiler. Bu da yerel yöneticilerin hep ağırdan almasına neden oldu. Tapu sorununun çözüldüğü algısını vermek için aynı vatandaşa hem belediye başkanı hem de Ak Parti adayı tapu verdi!
Sahada gördüklerimiz, Recep Dursun ile Serap Çakır’a destek olduğu ama sandığa nasıl yansıyacak onu da göreceğiz.
Ak Parti Genel başkan vekilini Beylikbağı’na getiriyorsa, orada ciddi bir sıkıntı var demektir.
Son yıllarda seçimler artık vatandaşların kabusu olmaya başladı. Bitse de kurtulsak düşüncesi hakim. Ancak siyasi atmosfer değişmedikçe, seçimlerin normalleşmesi de mümkün olmayacak.
Bu seçim bittiğinde göreceksiniz ki çok kısa bir süre sonra erken genel seçim gündeme gelecek.
Ak Parti tüm Türkiye’de ciddi oy kaybına uğrayacak. Kocaeli’nde artık 13-0 telaffuz edilmiyor, mümkün olan az sayıda belediye elimizden gitsin düşüncesi hakim. İzmit ve Dilovası için ‘elden gitti’ gözüyle bakılıyor. Derince, Gölcük, Darıca, Karamürsel çok kritik eşikte. Gebze ve Çayırova’da her an her şey olabilir.
Seçimlerin bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diler, tüm seçmenlerimizi vicdanlı ve bilinçli olmaya davet ediyorum…

YORUMLAR

  • 0 Yorum