Zafer Kılıç'a infaz!
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Zafer Kılıç'a infaz!

02 Kasım 2017 - 17:50

Zafer Klıç’ı 90’lı yılların ortalarından beri tanırım.

AK Parti dönemi ile siyasi kimliği de oldu ama biz O’nu iş adamı kimliği ile tanıdık.

Bölgenin önemli iş adamları arasında idi ve bence hala da öyle.

Siyasette de, ticarette de insanların, inişli-çıkışlı grafikleri olur, ticaretini çok bilmem ama siyasette hep yükselen bir grafik izledi Zafer Kılıç.

Son bir haftadır kayıp ve Kılıç’ın kayıp haberini ilk yapan yayın kuruluşu biz olduk.

İnsan olarak sevdiğim, yarattığı artı değer ve istihdamdan dolayı saygı duyduğum, siyasi kimlik olarak önemsediğim, fikirlerini ciddiye aldığım bir isim Zafer Kılıç ama 1 haftalık kayıp durumu haber değeri taşıdığı için olayı doğrulatdıktan sonra haberini yaptık, bu bizim mesleğimizin gereği idi.

Haber tabiî ki çok ses getirdi ve sosyal medyaya da düştü.

Ancak, dün itibariyle sosyal medya yorumlarını görünce, bu bölgede yaşamanın ne kadar zor olduğunu bir kez daha anladım.

Zafer Kılıç, ticarette ne gibi eksikler yaptı, ortadan kaybolması siyasi mi?, ticari mi?, başına bir hal mi geldi?, ortadan kaybolması abartıldı mı? Bunları bilmem ama bildiğim ve tanıdığım Zafer Kılıç, hiç kimseye bilerek ve isteyerek kötülük yapmamış, kimse ile ilgili kötü düşünmemiştir.

Böyle bir insan, neden hemen infaz edilir ki..

Salağın biri, haram yediğini şimdi bedel ödediğini yazmış…

Bir başka ahmak, bu kenti yöneten siyasilerle birlikte iş tuttuğunu, paraları cukka ettiğini dile getirmiş…

Diğer bir yorumda, başka türlü kötülüklerinden söz edilmiş…

Lan, bir kere şunu düşünün, bu Zafer Kılıç ben tanıdığım için diyorum, kötü bir insan değildi.

Hadi, iyisini, kötüsünü bir kenara bırakın, başına bir iş gelmiş, henüz ne olduğunu ailesi dahi tam bilmiyor (yada bilen net açıklama yapmıyor) siz nasıl olur şimdiden yargıya varır, ahkam keser, infaz edersiniz.

Adice yorumlar yapmak yerine, Zafer Kılıç ile ilgili bildiğiniz bir olumsuzluk, bir haksızlık var ise gidin adli makamlara.

Her şeyden önce Zafer Kılıç bir insan ve başında bir bela, bir olumsuzluk olduğu açık, nasıl kansız insanlarsınız ki, düşene bir tekme vurma yarışındasınız..

Nasıl insanlarsınız ki, bir insanın olumsuz durumundan yararlanmak için her yolu denersiniz.

Allah kimsenin başına bela, sıkıntı vermesin ama bu dünyada var olan tüm kazalar, belalar, dertler biz insanlar için, unutmayın bugün Zafer Kılıç, yarın sen, ben, o, şu bu…

Tüm gerçekler gün yüzüne çıkacak ve hepimiz olayın gerçeğini öğreneceğiz.

Peki, bu sürecin sonunda Zafer Kılıç, düne göre daha güçlü olarak ortaya çıktığında, başına her ne gelmiş ise kendisinden kaynaklı hiçbir hata, eksik yoksa, siz bu iddialarınızın hesabını nasıl verecekseniz.

Zafer Kılıç’a değil, vicdanlarınıza nasıl hesap vereceksiniz…

YORUMLAR

  • 0 Yorum