Törk'ü, sadece Bıyık geçebilirdi…
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Törk'ü, sadece Bıyık geçebilirdi…

05 Nisan 2019 - 09:43

31 Mart seçimlerine bölgemizde damga vuran isimdi, hiç kuşkusuz Yakup Törk.
Parti içi ayak oyunlarına rağmen Darıca’da Örgütü’nün tam desteği ile aday oldu, ciddi bir çalışma süreci yaşadı, partisinin oyunu arttırırken, iktidara da soğuk terler döktürdü.
AK Parti Darıca’da, gösterebileceği en doğru ismi aday gösterdiği için Darıca’da bir şok yaşamaktan kurtuldu.
AK Parti, Yakup Törk gibi Darıca’da güçlü bir ittifak oluşturmuş, hemen her kesimi kucaklamış, doğru projeler ortaya koyup, ciddi bir çalışma süreci yaşayan bir adayı ancak Muzaffer Bıyık gibi tecrübeli bir isimle geçebilirdi.
Bazı İlçelerde olduğu gibi, teşkilatlara, kente yabancı bir isim aday gösterilse Darıca’da işler bu kadar kolay olmazdı.
Darıca’da 3 dönem başkanlık yapan sayın Şükrü Karabacak, son derece kötü bir miras bırakmıştı, seçimlere haftalar kala Darıca GB’yi satmış olması da son dakika golüydü.
Ancak, 9 yıl Darıca’da İlçe Başkanlığı yapmış olan, Darıca’yı çok iyi bilen ve Darıca’da ciddi bir karşılığı olan Muzaffer Bıyık, süreci çok iyi yönetti, tecrübesi ve kalitesi partisinin oylarını korumasını ve Yakup Törk gibi ciddi bir adaya rağmen kazanmasını bildi.
Kıran kırana bir yarış olmasına rağmen her iki adayın da centilmenlik çizgisini koruması ve Darıca’da son derece demokratik bir seçimin olması da hem Törk, hem de Bıyık adına önemli bir durumdu.
Dün mazbatasını alarak resmen göreve başlayan Muzaffer Bıyık’tan beklentiler büyük.
Geçmişin kurcalanmasını ve nasıl bir Darıca devir aldığını tartışmak ve irdelemek yerine Darıca’lı Bıyık’tan ciddi hizmetler bekliyor.
Taşınan Askeri Kışla Alanı’nın değerlendirilmesi ve sahil yolu projeleri Darıcalıların öncelikli olarak hayata geçirilmesini beklediği projeler.
Bu iki proje tek başına Darıca’da ki yaşamı değiştirecek ve derinden etkileyecek projeler.
Teşkilatçılığı çok iyi bilen, Büyükşehir kadroları ve Genel Merkez ile çok iyi ilişkileri olan, 9 yıllık İlçe Başkanlığı tecrübesi ile Muzaffer Bıyık’ın Darıca’ya dair projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirmesi bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum